Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mateja32
    10. Ožujak 2021. 18:44

Haru

Ja sam 30. i isto prva trudnoća, a hematoma nema .
    Radi li se uvijek taj nuhalni nabor ili se mora tražiti od doktora ? Moj to nije uopće spomenuo do sada.

Vjerojatno ti je doktor izmjero, kad je i bebu mjerio od nogu do glave. Da nije u redu rekao bih

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• MARELA
    10. Ožujak 2021. 18:52

ponosna.mama

Cure koje ste malo vise trudne od mene, kada vam je poceo rast stomak 🤔 ..ne znam je li moguce da ja sa 6 tjedana trudnoce ne mogu zakopcat gace?! Jednostavno poludim na poslu, toliko me stiscu da mi se stalno povraca pa ih moran svako malo otkopcat 🙄 ..vjerojatno je samo neka nadutost, ne znam ima li neka od vas problema s tim?

Ja sam neki dan u C&A kupila hlace s gumom gore -ne one klasicne trudnicke nisko rezane s krpom gore, nego kao traper jeggings i broj vece -preporod!!!😄
    Ujutro sam sva super i stanem u svoje hlace od prije, a nakon prvog obroka, samo bujam ko tijesto, pre strasno. Jos smisljam kaj da si skombiniram za posao, a da izgledam 'poslovno', a ne koda sam se 'raspustila'😂

Haru
    10. Ožujak 2021. 18:57

Mateja31

Haru

Radi li se uvijek taj nuhalni nabor ili se mora tražiti od doktora ? Moj to nije uopće spomenuo do sada.

Vjerojatno ti je doktor izmjero, kad je i bebu mjerio od nogu do glave. Da nije u redu rekao bih

E pa vi ste žene zakon! Idem sad gledati sličicu s uzv-a i na njoj piše NT što do sada nisam imala, proguglam i to je to. Sve je ok 🙂 Znači mjerio je , ali nije mi ništa govorio. 

'21. 💙
    '24. 💛

• ponosna.mama
    10. Ožujak 2021. 19:18

MARELA

ponosna.mama

Cure koje ste malo vise trudne od mene, kada vam je poceo rast stomak 🤔 ..ne znam je li moguce da ja sa 6 tjedana trudnoce ne mogu zakopcat gace?! Jednostavno poludim na poslu, toliko me stiscu da mi se stalno povraca pa ih moran svako malo otkopcat 🙄 ..vjerojatno je samo neka nadutost, ne znam ima li neka od vas problema s tim?

Ja sam neki dan u C&A kupila hlace s gumom gore -ne one klasicne trudnicke nisko rezane s krpom gore, nego kao traper jeggings i broj vece -preporod!!!😄
    Ujutro sam sva super i stanem u svoje hlace od prije, a nakon prvog obroka, samo bujam ko tijesto, pre strasno. Jos smisljam kaj da si skombiniram za posao, a da izgledam 'poslovno', a ne koda sam se 'raspustila'😂

E kad bi nasla takve crne mogla bi ih za posa iskombinirat, samo da izgledaju ka crne jeans gace, a ne tajice 🙃

• malenabeba8
    10. Ožujak 2021. 19:30

Cure trebam pomoć. Dobila sam rojozal vaginalete. Čitam po forumima da se ne preporučuje koristiti u trudnoći. Neznam uopće da li da koristim jer nisam bila na pregledu neg sam ju zvala znaci nije me pregledavala a ja sam rekla da imam povremeno iscjedak i da me malo zna zasvrbiti dolje zadnja dva dana. 
    Da li je koja koristila? 
    Danas mi je točno 6 tjedana. 

Missy88
    10. Ožujak 2021. 19:40

Haru

Mateja31

Haru

E pa vi ste žene zakon! Idem sad gledati sličicu s uzv-a i na njoj piše NT što do sada nisam imala, proguglam i to je to. Sve je ok 🙂 Znači mjerio je , ali nije mi ništa govorio.

Super, trebao bi se mjeriti s 12 tjedana, da. Meni je soc.ginekologica samo to i izmjerila, bebu i to je to,  30 sekundi uzva 🙄 Onda otisla privatno i ona mi pregledavala sve detaljno, ruke, noge, kraljeznicu, zile, mjehur, srce, pupcanu, protoke... Tako da ne znam vise ni zasto ici socijalnoj, osim po uputnice jer ionako nista ne saznam.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    10. Ožujak 2021. 19:41

malenabeba8

Cure trebam pomoć. Dobila sam rojozal vaginalete. Čitam po forumima da se ne preporučuje koristiti u trudnoći. Neznam uopće da li da koristim jer nisam bila na pregledu neg sam ju zvala znaci nije me pregledavala a ja sam rekla da imam povremeno iscjedak i da me malo zna zasvrbiti dolje zadnja dva dana.
    Da li je koja koristila?

Jesi rekla da si trudna kad si zvala? Ako jesi valjda je ok, ako nisi, nazovi opet pa pitaj prije nego ih koristis.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• malenabeba8
    10. Ožujak 2021. 19:42

Missy88

malenabeba8

Da li je koja koristila?

Jesi rekla da si trudna kad si zvala? Ako jesi valjda je ok, ako nisi, nazovi opet pa pitaj prije nego ih koristis.

Da rekla sam joj. I teta u ljekarni mi je rekla da piše vaginalete za trudnoću.

Missy88
    10. Ožujak 2021. 20:00

malenabeba8

Missy88

malenabeba8

Da li je koja koristila?

Da rekla sam joj. I teta u ljekarni mi je rekla da piše vaginalete za trudnoću.

Onda vjerujem da su ok, ne bi ti ih inace dala doktorica.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Matejjja
    10. Ožujak 2021. 21:06

Cestitke svima novima na plusicu!!

Ja sam na proslom pregledu bila 10+4 i nisu mi mogli izmjeriti nuhalni nabor, nije se jos vidlo, prerano je. Ali su vidjeli nosnu kost sto je isto vazan indikator.
    Ja sam imala neka losa iskustva u prosloj trudnoci i sada sam radila Harmony. Prekjucer su dosli nalazi i uredni su 🤗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.