Da vas pitam. Jel tko dobio trudnicku knjizicu? Meni privatna nije dala, sad ne znam da da trazim nji, socijalnog il da ne trazim uopce?
Jutro trudnice 😊
Mala_Ive i Petoma93 dobro nam dosle 🍀
Lyra super za pregled 🥰
Scarlet kakav je to ginekolog bez uzv 😭
LilM veliku bebicu ti vec imas ❤️
Marija si mjerila tlak?
Također zavidim svima na apetiu i sta im je hrana i dalje super 😭😭 nadam se da ce i ja u ovu kategoriju da se probudim tamo negdje oko 10tt i da je sve kao prije.
Za spermu.
Proslu trudnocu mi je to gin rekao. Odnosi da, sperma ne
Drzali smo se toga nekih mjesec dana posli vise nismo.
Ovu t vodim ko privatnika i nije mi nista spominjao.
Nadutost. Da od nje je trbuh u ovim ranim tjednima.
Sta se pravog trudnickog t tice, prvu t. Mi je krenuo tek od 20tt, drugu od 12tt
A sad cemo vidit, ne ocekujem prije 12tt nista
Točno znam tko ti je ginekolog po toj izjavi: odnosi da, sperma ne! 😁
Hahhaha. Iz Splita si ti? 😁
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Da vas pitam. Jel tko dobio trudnicku knjizicu? Meni privatna nije dala, sad ne znam da da trazim nji, socijalnog il da ne trazim uopce?
Ja sam privatno. Rekao mi da ce mi je dat sljedeci put, tada cu bit 9tt
Mateja31 di si? Nisu se dugo javila? Sretno danas na pregledu 🍀 Haru također 🥰🍀
Evo me, upravo stigla s pregleda.. Po uvz je 11w i 1 d Beba je dobro, ljepo se razvija. Iduci pregled 8.4 Preko stomaka je izmjerila bebicu, i bas se ljepo vidi, taman sad se spol formira.. Od idućeg puta imat cu trudničku knjižicu, dobila vitamine premama
Super. Samo nek sve ide svojim tokom ❤️
Eto mene s uzv. Namolila sam u Petrovoj da me prime 😁
Malo me dr zbedirala jer kaže da je po svemu premala gv ,samo 0.48 cm. Žv i eo se za sada ne vidi.
Očito je manja trudnoća nego sam mislila. 🤷♀️
I opet nisam ništa pametnija nego prije osim što sam mirnija malo jer je potvrđeno da je tamo gdje treba bit . Svašta mi je padalo na pamet već bilo.
Uf. A kakvi su ti ciklusi?
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
Mateja31 10.03.
Haru 10.03.
Irena0809 11.03.
Tracy 11.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Monalisa 12.03.
Kiky 15.03.
NanaJ 15 03.
Jambica 15.03.
Pingo 16.03.
Sanja0508 16.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Rita37 17.03.
Missy88 18.03.
Jackie27 18.03.
Lorre 18.03.
Sanjarka88 19.03.
Leah 19.03.
Mila 22.03.
Lockica 22.03.
Malenabeba8 22.03.
FlipFlop 22.03.
Majac 22.03.
Mokosh 23.03.
Traveller 23.03.
Tonkica111 23.03.
Hera 23.03.
Mikiii13 23.03.
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
Missy88 24.03.
Rita37 24.03.
Petoma93 24.03.
MARELA 25.03.
Lovely 25.03.
Jana25 25.03.
Pokloncic13 29.03.
SweetDream 29.03.
Buhtlica34 29.03.
Lyra 29.03.
LilM 31.03.
Travanj:
Mateja31 08.04.
Orhideja13 13.04.
Jutro trudnice 😊
Mala_Ive i Petoma93 dobro nam dosle 🍀
Lyra super za pregled 🥰
Scarlet kakav je to ginekolog bez uzv 😭
LilM veliku bebicu ti vec imas ❤️
Marija si mjerila tlak?
Također zavidim svima na apetiu i sta im je hrana i dalje super 😭😭 nadam se da ce i ja u ovu kategoriju da se probudim tamo negdje oko 10tt i da je sve kao prije.
Za spermu.
Proslu trudnocu mi je to gin rekao. Odnosi da, sperma ne
Drzali smo se toga nekih mjesec dana posli vise nismo.
Ovu t vodim ko privatnika i nije mi nista spominjao.
Nadutost. Da od nje je trbuh u ovim ranim tjednima.
Sta se pravog trudnickog t tice, prvu t. Mi je krenuo tek od 20tt, drugu od 12tt
A sad cemo vidit, ne ocekujem prije 12tt nista
Točno znam tko ti je ginekolog po toj izjavi: odnosi da, sperma ne! 😁
Hahhaha. Iz Splita si ti? 😁
Jesam 😁
.
A da se nadovežem na temu, meni je trudničku otvorila privatnica tek sa 11tt, ja sam mislila da je radi hematoma tako kasno jer je bilo kritično (i još je). Na hitnoj su me u deveton tjednu ispalili jer je nisam ponila, kad sam im rekla da je još neman isto su se začudili..
Meni nije dala ni privatna ni socijalna gin. Zadnji pregled mi je bio s 12 tjedana. Koliko cujem nemaju ih svi pa nemam pojma razlikuje li se to po gradovima ili u cemu je stvar.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Meni nije dala ni privatna ni socijalna gin. Zadnji pregled mi je bio s 12 tjedana. Koliko cujem nemaju ih svi pa nemam pojma razlikuje li se to po gradovima ili u cemu je stvar.
Možda je tvoja online, tj u njenom komp? Koliko ja znam svi imaju trudničku? Ja sam svoju trebala predat pri vađenju RH faktora i sad mi je nalaz zaklaman za nju.
Bok cure. Evo da javim. Ja sam zbog iscjetka zvala doktoricu i zna me mrvicu zadnja dva dana dolje zasvrbiti pustila mi je vaginalete i rekla ako to ne pomogne da dođem prije na pregled. Pitala sam ju za bolove kaže da je moguće da je od toga sad mi to nije jasno jer mi to traje dva dana i to nije jako neg malo. Pa eto ako koja ima isti problem da zna. 😍
Sortiraj odgovore
Najstariji