Ja sam prije prvog pregleda istražila po internetu i našla da se trudnička knjižica prodaje u NN-a, ali ju nitko nije tražio na prvom pregledu pa nisam ni ja spominjala.😂
Onda su mi ju htjeli dati na drugom pregledu, ali sam izvadila svoju kad sam već kupila. 🙂
Pa da ne citam vas ovdje, ne bih ni znala da postoji trudnicka knjizica, meni ju nitko nije ni dao ni spomenuo da trebam nabaviti 😅
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Ja sam prije prvog pregleda istražila po internetu i našla da se trudnička knjižica prodaje u NN-a, ali ju nitko nije tražio na prvom pregledu pa nisam ni ja spominjala.😂
Onda su mi ju htjeli dati na drugom pregledu, ali sam izvadila svoju kad sam već kupila. 🙂
https://e-trgovina.nn.hr/iii-1-104-a-trudnicka-knjizica-knjizica-20-stranica-9-6-x-13-5-cm-030266
Jel to to?
Da, moja je takva. 🙂
'21. 💙
'24. 💛
Pa da ne citam vas ovdje, ne bih ni znala da postoji trudnicka knjizica, meni ju nitko nije ni dao ni spomenuo da trebam nabaviti 😅
Meni je doktorica rekla na prvom pregledu da si ju kupim u ljekarni. 20 kn.
Konkretno, ljekarna Tripolski u Osijeku :)
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Kod nas nema tih knjizica,koja je fora s njima?Jel se tu zapisuju vasi pregledi ili?
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Kod nas nema tih knjizica,koja je fora s njima?Jel se tu zapisuju vasi pregledi ili?
Da da
Zapisuje se sve o pregledima i bebi.
Pa lipo sve imas na jednom mjestu
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Kod nas se trudnička knjizica prije dobila kod ginekologa nakon 14 tj trudnoće, jer računaju da je od tada smanjena mogućnost od pobačaja i tu pišu sve od krvne grupe, pregleda, kg u trudnoći, tlak.. A sada se mora kupiti, kod nas u knjižari moras kupiti
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Kod nas se trudnička knjizica prije dobila kod ginekologa nakon 14 tj trudnoće, jer računaju da je od tada smanjena mogućnost od pobačaja i tu pišu sve od krvne grupe, pregleda, kg u trudnoći, tlak.. A sada se mora kupiti, kod nas u knjižari moras kupiti
Ja sam je proslu t dobila sa 8+4
Ovu cu sa 9tt ako bude sve u redu na pregledu.
Mislim da to ovisi od ginekologa do ginekologa kad ce je dati
Al doslovno ju mozemo i sami popunjavat zar ne? Ak nam ginekolog da nalaz (papirnati)i ne upise nista u knjizicu?
Al doslovno ju mozemo i sami popunjavat zar ne? Ak nam ginekolog da nalaz (papirnati)i ne upise nista u knjizicu?
Pa mozes
Al mislim da ti ne vrijedi onda kao sluzbeni dokument bez gin. pečata
Pa mozes
Al mislim da ti ne vrijedi onda kao sluzbeni dokument bez gin. pečata
Ahaaa
Sortiraj odgovore
Najstariji