Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kiky 🥰
    10. Ožujak 2021. 15:21

I ja sam dobila trudnicku na drugom pregledu sa 8+5 kad su utvrdili da je sve ok sa trudnocom. A znam puno cura koje idu kod drugih ginekologa i nisu dobile trudnicku. To ocito ovisi od gin. Meni je danas otvoreno bolovanje i sad mogu uzivat. Kolko mogu zbog mucnina. Jos su prisutne. I nista mi ne pomaze. Po trbuhu jos nitko ne kuzi da sam trudna, ja jedino kuzim jer nije ravan kao inace 😂 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    10. Ožujak 2021. 15:54

Pozdrav cure 🙂
    Evo vidim da ste pricale o nadutosti, meni je od pocetka t jaka nadutost, nekad vise nekad manje ali stalno je prisutna 😀
    Što se tiče trudničke knnižice ja sam ju dobila na prvom pregledu, tu u Rijeci je to normalno, sve koje znam dobile su na prvom ili drugom pregledu..svaki put se mjeri kilaža trudnice, veličina trbuha, upiše se krvna grupa i nalazi itd..dobro dođe jer sve bude na istom mjestu 🙂

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• petoma93
    10. Ožujak 2021. 16:24

Cure jel koja imala u ranoj trudnoci  zacepljen i slinav nos kao prehlada joooj ne znam jesam li u cilom zivotu tolko nos puhala sama voda izlazi iz mene,citam da to moze bit i od hormona,u ljekarni mi dalo dječji sprej jer kao druge ne mozes 🤷‍♀️🤷‍♀️ jedino mi to za sad ide na zivce 😆

Prva trudnoća 🥰
    Svi nalazi uredni
    Prvi pregled 24.3. - 7+6 🤗
    Drugi pregled 28.04. - 13+2
    .... 28.5. -17+1 stize nam dečko 💙
    ....30.6 - 21+6 sve u redu 🙈veseli Noa
    ...24.7 - ogtt -u redu
    ...30.7- 26+1 rastemo 💙
    ...30.8

Scarlett
    10. Ožujak 2021. 17:01

Sanjarka88 🐰

Scarlett

Eto mene s uzv. Namolila sam u Petrovoj da me prime 😁
    Malo me dr zbedirala jer kaže da je po svemu premala gv ,samo 0.48 cm. Žv i eo se za sada ne vidi.
    Očito je manja trudnoća nego sam mislila. 🤷‍♀️
    I opet nisam ništa pametnija nego prije osim što sam mirnija malo jer je potvrđeno da je tamo gdje treba bit . Svašta mi je padalo na pamet već bilo.

Uf. A kakvi su ti ciklusi?

Pa u principu 28 dana, all ne bi stavila ruku u vatru zabtu izjavu. Prije je bila dosta neredovita i zamalo su mi ciklusi bit i 30 + dana. 
    Ne znam sad kaj mislit. Valjda je ok sve.

4/20 spontani 💔
    3/21 drugi 💔

Haru
    10. Ožujak 2021. 17:51

Evo mene s pregleda. Posteljica je nisko pa i dalje moram paziti šta i kako radim, a ovako se doktoru ostalo čini ok. Nije bio nešto extra pričljiv. Sljedeći pregled je 7.4.

'21. 💙
    '24. 💛

10. Ožujak 2021. 18:11

Haru

Evo mene s pregleda. Posteljica je nisko pa i dalje moram paziti šta i kako radim, a ovako se doktoru ostalo čini ok. Nije bio nešto extra pričljiv. Sljedeći pregled je 7.4.

Jesi radila onaj pregled mjerenja nuhalnog nabora? Ja ne znam jel to mene sutra čeka po tjednima, to je nešto što se po deafultu radi?

Haru
    10. Ožujak 2021. 18:16

Tracy

Haru

Jesi radila onaj pregled mjerenja nuhalnog nabora? Ja ne znam jel to mene sutra čeka po tjednima, to je nešto što se po deafultu radi?

Koliko znam nisam. 🤔 Kako to ide? 

'21. 💙
    '24. 💛

10. Ožujak 2021. 18:27

Haru

Tracy

Haru

Koliko znam nisam. 🤔 Kako to ide?

A koliko ja znam, običan pregled vaginalni gdje se izmjeri taj nabor i ako je povećan onda se mogu napravit dodatne pretrage po tvom izboru (nifty, amnio, kombinirani, itd.) da se provjeri rizik u više detalja. Ja sam starija trudnica, 33.god, a ovo mi je prva trudnoća pa se baš mislim oko tog NIFTYa, evo tila sam da mi prođe taj pregled sutra nuhalnog i da onda odlučim. Al mi je trenutno samo bitno da hematoma više nema.. :)

Haru
    10. Ožujak 2021. 18:34

Ja sam 30. i isto prva trudnoća, a hematoma nema . 
    Radi li se uvijek taj nuhalni nabor ili se mora tražiti od doktora ? Moj to nije uopće spomenuo do sada. 

'21. 💙
    '24. 💛

10. Ožujak 2021. 18:39

Haru

Ja sam 30. i isto prva trudnoća, a hematoma nema .
    Radi li se uvijek taj nuhalni nabor ili se mora tražiti od doktora ? Moj to nije uopće spomenuo do sada.

Pa evo ja sam mislila da se uvijek radi, meni su ga sve prijateljice radile oko 12.tjedna na redovnom pregledu.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.