I meni se smanjio zadnja dva dana,iako kad se brišem osjetim da ga ima,ali na dnevnom ne bude nista,ili skroz nesto malo....🙄
Pozdrav svima, nadam se da uzivate u vikendu 😊 Mene od cetvrtka drze opet jake mucnine pa nemam nesto volje. Nista od toga da s 12 tjednom nestanu 😅
Sto se odnosa tice, kod nas nista 🥺 Zbog jakih mucnina nismo ni mogli, a sad kad se smiruju mi otkrili hematom pa imamo zabranu do iduceg pregleda. Nikako izaci na kraj sa svim 😬
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Pozdrav trudnice drage 🥰😇
Evo ja doala s pisla pa da se javim 😅
Ajme koliko novih trudnica 😇 čestitam i dobro došle 💞🥳
Malo ce mi trebat da vas sve pohvatam 😜
Prica se o iscjetku, meni zna bit pojacano vodenkast u vrijeme kad bi trebala imat plodbe dane i M. Bjelkasto vodenkast je. Pitala sam dr na pocetku, kaze da je normalno, tako da ne berite brigu 😃
Meni je pregled 25.3. I ne mogu ga docekat, iz koze cu iskocit 🤯
Cure koje ste 11 12 i 13 tjedan, dal kod dugog stajanja/sjedenja imate osjecaj nelagode u maternici? Imam osjecaj zatezanja i tu i tamo neko bockanje. sad stvarno vise nije tako nisko i osjecam tu bol u liniji i iznad linije gacica.. Meni se stomak sad stvarno vidi..
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Pozdrav trudnice drage 🥰😇
Evo ja doala s pisla pa da se javim 😅
Ajme koliko novih trudnica 😇 čestitam i dobro došle 💞🥳
Malo ce mi trebat da vas sve pohvatam 😜
Prica se o iscjetku, meni zna bit pojacano vodenkast u vrijeme kad bi trebala imat plodbe dane i M. Bjelkasto vodenkast je. Pitala sam dr na pocetku, kaze da je normalno, tako da ne berite brigu 😃
Meni je pregled 25.3. I ne mogu ga docekat, iz koze cu iskocit 🤯
Cure koje ste 11 12 i 13 tjedan, dal kod dugog stajanja/sjedenja imate osjecaj nelagode u maternici? Imam osjecaj zatezanja i tu i tamo neko bockanje. sad stvarno vise nije tako nisko i osjecam tu bol u liniji i iznad linije gacica.. Meni se stomak sad stvarno vidi..
Ja sam sad 12+2 ali ne sjedim nikako, samo ležim radi hematoma. Također osjećam zatezanje, pogotovo u nekim pozama spavanja na boku. Stomak mi je tvrd i kao malo napuhan ali nisam sigurna da mogu reć da se već vidi..
Pozdrav cure i dobrodoslica novim trudnicama, bas nas je puno :) jel to neki nastavak korona-trudnoca🤔 kod nas u firmi je prosle godine bio pravi baby boom, nema tko nije bio trudan😜
Kaj se tice mucnina, meni osim akupresurnih narukvica pomaze i setnja, pa kad god mogu odem na zrak, odmah mi se smanji. Inace mi je bas sve gadno, smrdi mi SVE, od kozmetike, kave, tuđih cigareta, tjelesni mirisi, bljak, tak da od sexa nista vec koja 3 tjedna, a i zadnji put me bas bolila maternica nakon sexica, nesto kao grcevi koji su trajali par sati. Plus kaj imam problema s probavom i takva ko balon stvarno ne znam kak bi se mogla osjecati sexy...nadam se da ce sve to prestati s 12. tjednom da mogu opet pocet zivjeti😅. Za sada mi je najveca briga kilaza i to da ne dobijem puno, jer mi fakat ne treba, od prije sam vec krasnih 7 u plusu🥴. Neko ce sad reci, ma bude to otislo, me brini, ali u prosloj trudnoci su mi kile isle gore ko blesave i kad sam rodila, bolje da se ne prisjecam nasto je to licilo, beba onako mala, a ja ko king kong-ica od 81kg na 172cm😅😅😅. Skidala sam ih preko godinu dana🤪
Sta se tiče sexa meni je doktor zabranio do drugog pregleda, jer na prvom se nije vidio plod još jer je bilo rano vidio je samo zadebljanu maternicu i endometrij i savjetovao mi je da sto vise mirujem da se sve smjestiti.
Sutra ce mi po aplikaciji biti 5+5.
Ali užasno sam uplašena zbog toga sta su mi oni jači grčevi prestali sada me samo umjereno zaboli maternica i zateže i desni janjik me zna žignuti ili je to nešto drugo posto nakon tog grca imam vjetrove, i boli me kao da cu dobiti ali ono malo zaboli i odma prestane a sise nasmijem taknuti lakše mi je duplo bez grudnjaka. Napuhnuta sam i imam stalno vjetrove za poludit. I evo od danas me muci nos zacepljen je.Moj najveći problem je taj strah mene je užasno strah i imam neki osjećaj ne vjerujem da se to meni događa evo neznam da li je kome bilo tako. Pošto je doktor bio na zamijeni sutra se vraća doktorica ja bi najrađe sutra otišla na pregled kod nje ali neznam da li je još rano, posto sam naručena tek za 22.3. 😔 Neznam vise da li je taj strah normalan. Mene je doktor najviše uplašio od svega i ako je rekao da je 90% sve uredu po onom sta je vidio ali eto neznam ni ja sama. Ne radim imam komplikacije zbog posla kojeg radim. Ispricavam se na dužem tekstu ali stvarno nemam koga pitati a ovo mi je prva trudnoća i sva sam isprepadana.
MalenaBeba8 ..Sve te razumijemo sigurno ali probaj manje da se plasis i panicis jos je rano da se bilo sta vidi i cuje otici ces i nista se neces smirit vjeruj mi evo meni je danas 6tt a narucena sam isto kao ti na pregled 22 god daleko je ali sta je tu je treba biti strpljiv misliti dobro i bit ce sve dobro...
Mene zanima da li je neka od vas na pocetku bila beu nekih simptoma pa da onda odjednom pojacavaju se svi?Tako je kod mene,nista pa odjednom sve me vise bole i grudi,mučnine, povracanje ono sto mi je cudno je da me boli rez od carskog jel to ok?Nije stalno ali nekad me bas reze tu tacno gdije je rez.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
MalenaBeba8 ..Sve te razumijemo sigurno ali probaj manje da se plasis i panicis jos je rano da se bilo sta vidi i cuje otici ces i nista se neces smirit vjeruj mi evo meni je danas 6tt a narucena sam isto kao ti na pregled 22 god daleko je ali sta je tu je treba biti strpljiv misliti dobro i bit ce sve dobro…
Mene zanima da li je neka od vas na pocetku bila beu nekih simptoma pa da onda odjednom pojacavaju se svi?Tako je kod mene,nista pa odjednom sve me vise bole i grudi,mučnine, povracanje ono sto mi je cudno je da me boli rez od carskog jel to ok?Nije stalno ali nekad me bas reze tu tacno gdije je rez.
Sad me najviše plaši ta bol i osjecaj kao da cu dobiti neznam da li je to normalno?
Sta se tiče sexa meni je doktor zabranio do drugog pregleda, jer na prvom se nije vidio plod još jer je bilo rano vidio je samo zadebljanu maternicu i endometrij i savjetovao mi je da sto vise mirujem da se sve smjestiti.
Sutra ce mi po aplikaciji biti 5+5.
Ali užasno sam uplašena zbog toga sta su mi oni jači grčevi prestali sada me samo umjereno zaboli maternica i zateže i desni janjik me zna žignuti ili je to nešto drugo posto nakon tog grca imam vjetrove, i boli me kao da cu dobiti ali ono malo zaboli i odma prestane a sise nasmijem taknuti lakše mi je duplo bez grudnjaka. Napuhnuta sam i imam stalno vjetrove za poludit. I evo od danas me muci nos zacepljen je.Moj najveći problem je taj strah mene je užasno strah i imam neki osjećaj ne vjerujem da se to meni događa evo neznam da li je kome bilo tako. Pošto je doktor bio na zamijeni sutra se vraća doktorica ja bi najrađe sutra otišla na pregled kod nje ali neznam da li je još rano, posto sam naručena tek za 22.3. 😔 Neznam vise da li je taj strah normalan. Mene je doktor najviše uplašio od svega i ako je rekao da je 90% sve uredu po onom sta je vidio ali eto neznam ni ja sama. Ne radim imam komplikacije zbog posla kojeg radim. Ispricavam se na dužem tekstu ali stvarno nemam koga pitati a ovo mi je prva trudnoća i sva sam isprepadana.
Imala sam ja taj strah ponajviše zbog toga jer mi je pregled bio sa 6tj, a nakon toga drugi tek za mjesec dana. Da sam lijepo imala strpljenja pričekati s pregledom bila bih mirnija. Ne brini se, pokušaj se smirit i ne guglaj ništa sam ćeš se još više izbedirat. I meni su grčevi jaki trajali prvi tjedan dva nakon oplodnje i nakon toga odjednom prestali, ne brini stvarno. Svaka trudnoća je drugačija nekom ovulacija bude kasnije nekom ranije pa sve to utječe. Samo opušteno ❤️❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
MalenaBeba8 ..Sve te razumijemo sigurno ali probaj manje da se plasis i panicis jos je rano da se bilo sta vidi i cuje otici ces i nista se neces smirit vjeruj mi evo meni je danas 6tt a narucena sam isto kao ti na pregled 22 god daleko je ali sta je tu je treba biti strpljiv misliti dobro i bit ce sve dobro…
Sad me najviše plaši ta bol i osjecaj kao da cu dobiti neznam da li je to normalno?
Normalno je, ne brini. Probaj se opustiti, a ako se bas nikako ne mozes smiriti, odi ovaj tjedan na pregled.
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji