Cureee, danas prvi dan da su mučnine toliko podnošljive (doduše pijem tri tablete dnevno za mučninu) da sam se uspjela istuširati i oprati kosu odjednom, čak sam 10 minuta prošetala ispred kuće😊🤭🤭🤭 baš sam sretna i nadam se da će sada ići na bolje👏🏻👏🏻👏🏻 Cure kojima je mučnina na vrhuncu, držite se- ako se meni uspjela smanjiti (a rijedak sam slučaj s trudničkom hiperemezom) još malo i vi ćete dočekati.
Netko je pitao za sex, kakav sex jel se to jede? Šalim se, nema sexa već dugo zbog gore navedenog razloga😖 ali prakticirali bi svakako bez zaštite.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
FlipFlop sad gledam mi smo tu negdje po tjednima 😊
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Leonoah, da, baš sam i ja vidjela isto, i meni je prva trudnoća kao i tebi ☺️ drago mi je pročitati da ti je danas bolje, nadam se da će se smanjiti mučnine da možeš uživati u trudnoći 🤞🏻
.
Evo i mene, trenutno mi je 4 tjedna i 1 dan 😁 imam 23 godine ovo mi je prva trudnoca i pimalo sam zbunjena tu i tamo folje osjecam lagani pritisak na desni strani kao neke mjehurice neznam kako bi to nazvala, da li je je to okej?? I pojacan mi je iscjedak
👱♀️24 👱♂️23
4 mj(2021) spontani (6 tjedni)
Pokusavamo opet od 9 mj
11 mj ➕🙏🙏
1 mj 2022 spontani (8 tjedni)
Pozdrav cure,
Eto mene padobranca 🙈
Vidim dosta nas vodi bitku s nekakvom vrstom iscjetka 🙄
Po app sam 5+2, ali promjenila sam valjda sve boje iscjedka 🙄🙄😭
Imam malo zuckasti, pa bijeli prozirni. Prosli tj jedan dan i evo dns mi se pojavilo skroz malo smedjeg iscjetka. Rekla bih da je onak svjetlije boje. Bez ikakvih popratnih simptoma tipa svrbeza, peckanja....
Ima jos netko takvu situaciju 😏
url=https://lilypie.com]
Pozdrav svima, nova sam i ja!
Čitam forum otkad sam trudna ali nikako da se pridružim. Evo danas sam napunila 12 tt.
Međutim, što se tiče dosadašnjeg iskustva: sve je bilo ok do 9+2tt kad sam završila na hitnoj nakon iznenadnog ogromnog izljeva krvi. Mislila sam da je sve gotovo, ali plod se zadržao. 🤞🏻
Dijagnosticiran mi je hematom (veeeliki, cca 6cm) i na strogom mirovanju sam + Duphaston 3x2.
Ne mogu dočekati idući pregled, živim od jednog do drugog relacija kauč-wc. Psihički je jako teško jer je situacija kritična i na svaki grč, kihanje ili osjećaj se trzam iako pokušavam ostati pozitivna i nadati se najboljem.
Pozdrav cure,
Eto mene padobranca 🙈
Imam malo zuckasti, pa bijeli prozirni. Prosli tj jedan dan i evo dns mi se pojavilo skroz malo smedjeg iscjetka. Rekla bih da je onak svjetlije boje. Bez ikakvih popratnih simptoma tipa svrbeza, peckanja….
Meni je bilo dva dana prije malo smeđeg iscjetka ali to ništa ne treba značiti. Mirnije do idućeg pregleda i to je to. Može bit tisuću razloga i u ranijim tjednima najčešće nije razlog za brigu.
Meni je eto došlo do izljeva hematoma koji srećom nije povukao tada još mali plod za sobom.
Ali čak i ako je hematom najčešće nije veliki razlog za brigu uz nešto mirovanja i Duphaston.. pitanje je i koliki je i gdje je pozicioniran.
Pozdrav cure,
Eto mene padobranca 🙈
Imam malo zuckasti, pa bijeli prozirni. Prosli tj jedan dan i evo dns mi se pojavilo skroz malo smedjeg iscjetka. Rekla bih da je onak svjetlije boje. Bez ikakvih popratnih simptoma tipa svrbeza, peckanja….
Meni je bilo dva dana prije malo smeđeg iscjetka ali to ništa ne treba značiti. Mirnije do idućeg pregleda i to je to. Može bit tisuću razloga i u ranijim tjednima najčešće nije razlog za brigu.
Meni je eto došlo do izljeva hematoma koji srećom nije povukao tada još mali plod za sobom.
Ali čak i ako je hematom najčešće nije veliki razlog za brigu uz nešto mirovanja i Duphaston.. pitanje je i koliki je i gdje je pozicioniran.
U ponedjeljak idem privatno na pregled. Moja ginekologica je rekla da je prerano da ona bilo sta vidi i to je bio sav njen odgovor 😠
url=https://lilypie.com]
Pa ako ćeš bit mirnija, ajde. Ali mislim da je dosta rano jer teško da će se konkretnije viditi išta osim gestacijske ali barem ćeš otkloniti sumnju na vanmateričnu i sl. Ja sam na prvi pregled tek sa 7 tjedana bila naručena.
Tracy zelim ti svu srecu da sve bude ok i smiri se.
Joj ko rece da zeli da povraca da mu je lakse,uh meni je muka haos i ja i povracam ali zaista nije lakse tako užasan je osjecaj..Zeludac me boli svaki dan sta god da jedem :(
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji