Žene sretan vam nas dan,makar ono,nas je svaki doslovno,ali kaj sad 🎉🥰
Sretno na pregledima onima tko danas širi nogice 🙊
Ja sam dobila termin 29.3 za prvi pregled i iz dubine srca se nadam da ću čuti tockino srce 😍❤️
Kad vidim koliko ste vi već trudne,točno se osjećam ko da trebam u forum zimskih beba 🤣🤣
Naravno da neces u zimske. Ja te nedam 🥰🥰
Samo Cekaj da se tema krene punit sa terminima u studeni 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Evo mene sa pregleda, sve je ok, srce kuca, mrdamo se 😊😊😊
Bravo ❤️ znaci na 8+1 se bebica vec mrda lijepo? 🥰
Ja se ovako malo zabrinem koliko su mi simptomi izostali… Znači imam samo blagu blagu bol u grudima i to je to.. Apsolutno ništa više… Čak bi volila da mi je muka tu i tamo samo da znam da je trudnoća tu…. Neki će reć da mi se blago što ih nemam, al prošlu trudnoću sam ih imala bar malo od folne… A sad ni to… Inače 6 tj i 1 dan sam… Možda imam fore još dobit bar neki simptom… 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Itekako imas fore jos dobit hrpu simptoma.
Samo cu rec da znam curu koja je sa 10tt isla u da joj da nesto za mucnine i povraćanje jer vise nije mogla. Usput joj je napravio uzv a srca njenih blizananaca vise nisu kucala.
Toliko o simptomima i ne simptomima.
Uzivaj u mirnoj trudnoci ❤️ jer zaista simptomi nisu garancija za nista
Sretan Nam Nas Dan zene ☺️🥳💐💐💐
Nikako da se javim, a pregled u 10 zavrsio.. M uspjesnoooooooo.. Bogu hvala 🙏🙏
Sve je OK,.. Dana's sam 8+5. Sledeci Termin je 13.04.. Uzivajte Danas.. 🥳🥳
Divnooooo ❤️❤️❤️❤️
Znaci s umorom se nikako ne nosite 😅
Ja plačem, al ne pomaze 😭🤣
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
Sanjalica5 08.03.
Sweatdreem 08.03.
LilM 09.03.
Lyra 09.03.
Ljesnjak 09.03.
Scarlett 09.03.
Mateja31 10.03.
Irena0809 11.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Kiky 15.03.
NanaJ 15 03.
Jambica 15.03.
Pingo 16.03.
Sanja0508 16.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Missy88 18.03.
Jackie27 18.03.
Lorre 18.03.
Sanjarka88 19.03.
Leah 19.03.
Mila 22.03.
Lockica 22.03.
Malenabeba8 22.03.
FlipFlop 22.03.
Mokosh 23.03.
Traveller 23.03.
Tonkica111 23.03.
Hera 23.03.
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
Missy88 24.03.
MARELA 25.03.
Lovely 25.03.
Jana25 25.03.
Pokloncic13 29.03.
Travanj:
Orhideja13 13.04.
Ja se ovako malo zabrinem koliko su mi simptomi izostali… Znači imam samo blagu blagu bol u grudima i to je to.. Apsolutno ništa više… Čak bi volila da mi je muka tu i tamo samo da znam da je trudnoća tu…. Neki će reć da mi se blago što ih nemam, al prošlu trudnoću sam ih imala bar malo od folne… A sad ni to… Inače 6 tj i 1 dan sam… Možda imam fore još dobit bar neki simptom… 🤣🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Samo cu rec da znam curu koja je sa 10tt isla u da joj da nesto za mucnine i povraćanje jer vise nije mogla. Usput joj je napravio uzv a srca njenih blizananaca vise nisu kucala.
Auuu grooozno, mogu mislit kako joj je teško bilo... Ne znam, toliko jedva čekam prvi pregled samo da se smirim i da napokon postanem svjesna... Ovako sam cila ispripadana.... Nisam bila u prvoj trudnoći ovako, bila sam cila flegma i cool. Možda jer smo ipak za drugo puuuno duže pokušavali....
Auuu grooozno, mogu mislit kako joj je teško bilo… Ne znam, toliko jedva čekam prvi pregled samo da se smirim i da napokon postanem svjesna… Ovako sam cila ispripadana…. Nisam bila u prvoj trudnoći ovako, bila sam cila flegma i cool. Možda jer smo ipak za drugo puuuno duže pokušavali….
Ja sam u svoje obe trudnoce bila extra opustena
U ovoj sam koma u odnosu te dvije. Ili dođe to s godinama, ili velika dostupnost informacija ili proslo lose iskustvo.. U svakom slucaju prvi pregled je donio mir. Svjesna sam da moze svasta jos krenut lose do 12tt samo sam skuzila da zaista nemam nista od te brige za nesto sto se vrlo vjerovatno nece ni desit.
A i sad sam toliko umorna od svih simptoma da nemam snage vise mislit ni o lošem 😅
Hej hej trudnice 🤰🏻 Sretan vam dan zena 🥳🌸 Cestitke cure na odlicnim pregledima ❤️ Vidim da se prica o umoru, uh mene je pokosilo ljudi moji ja se ne mogu dic s kauca, doslovno iz kreveta na kauc 😂 udem u kupanicu gleda mene puna kosara vesa gledam ja nju 😂😂 sto se tice micnina ja ih imam ali ne svaki dan svaki drugi i ne mogu jesti meso, ne pase mi i ne ide 🙈 ocito ode ja u vegeterijance 😂 vracam se iz ducana sa hrpom voca i salatama 😂😂😂
👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻
Orhideja odlicno! 🥰
Sanjarka i meni se place jer moram bit na poslu a samo hocu spaaavaaat. Pomirila sam se s tim da ocito moram bit hodajuci zombi i nadat se povratku energije nakon 12. Tj. Ti jos imas dvoje djece, to ne mogu ni zamislit. Moj najveci napor je doc s pola do kauca 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sortiraj odgovore
Najstariji