Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    little baby
    08. Ožujak 2021. 12:13

Sanjarka88 🐰

Pozdrav cure, sretan vam dan žena 🌻🌼🌷

Ja sam uzela go ovaj tjedan. Od petka sam pod nekom prehladom virozom i uza sve mucnine, umor to mi je bio šlag na kraju. Samo lezim, spavam….

Kako se vi nosite s umurom i manjkom energije?

Vidim puno novih cura. Dobro nam dosle sve od reda 🌼🌻🌼🌷

Missy sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🥰

Ani kako si??

Orhideja13, Lollypop, Sanjalica5, SweetDream sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀

I ja sam od danas na go i evo lezim od jutra ne mogu se pomaknut. Ne znam kako bi na poslu durala,bilo mi je koma ove zadnje dane peosli tjedan kad sam bila. Meni lezanje trenutno odgovara,za nista nemam volje

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Hera✨
    08. Ožujak 2021. 12:18

Lollypop

Evo mene sa pregleda, sve je ok, srce kuca, mrdamo se 😊😊😊

Divno 🥰 sad opustanje do sljedeceg pregleda 😌

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Missy88
    08. Ožujak 2021. 12:24

Sanjarka88 🐰

Pozdrav cure, sretan vam dan žena 🌻🌼🌷

Ja sam uzela go ovaj tjedan. Od petka sam pod nekom prehladom virozom i uza sve mucnine, umor to mi je bio šlag na kraju. Samo lezim, spavam….

Kako se vi nosite s umurom i manjkom energije?

Vidim puno novih cura. Dobro nam dosle sve od reda 🌼🌻🌼🌷

Missy sretan rođendan s malim zakašnjenjem 🥰

Ani kako si??

Orhideja13, Lollypop, Sanjalica5, SweetDream sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀

Hvala 😊
    Nikako, taj umor je pao u drugi plan cim su mucnine krenule, a onda sam ionako samo lezala jer nisam mogla nista. Ne znam ni kako sam na poslu odrađivala, ali s pola snage i maksimalno zabusavanja, sto god nije bilo hitno haha. Divim se vama koje jos imate klince uz to, ja ne znam kako bih 😅
    I sretan dan zena svima 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    08. Ožujak 2021. 12:24

Lollypop

Evo mene sa pregleda, sve je ok, srce kuca, mrdamo se 😊😊😊

Cestitam ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Sanjalica5 💙🤱👩‍🍼👩‍👦💙
    08. Ožujak 2021. 12:36

Sretan 8. Mart drage moje...ja se javljam danas jer imam 2.pregled...danas smo 10+4 nadamo se da je sve uredu i da cemo doci ovdje da podijelimo s vama informacije...nadam se da cu danas dobiti najljepsi poklon za nas dan ( fotogradiju svoga bebija 🤗🙏)

Ljubim vas sve i uzivajte ❤❤

12/20 Biohemijska 💔
    28.01.2021. ➕
    Termin 30.09.2021.
    Rodio se nas prvenac. 01.10.2021. 💙 💙

Lollypop
    08. Ožujak 2021. 12:46

Sad sam 8+1 ma znala sam da ce bit sve ok jer su mucnine pocele, pa koliko me muce toliko mi je i drago da su tu

ivkica
    08. Ožujak 2021. 13:31

Sretan vam dan žena ♥️

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Pokloncic13
    08. Ožujak 2021. 13:38

Žene sretan vam nas dan,makar ono,nas je svaki doslovno,ali kaj sad 🎉🥰
    Sretno na pregledima onima tko danas širi nogice 🙊
    Ja sam dobila termin 29.3 za prvi pregled i iz dubine srca se nadam da ću čuti tockino srce 😍❤️
    Kad vidim koliko ste vi već trudne,točno se osjećam ko da trebam u forum zimskih beba 🤣🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Tonkica111
    08. Ožujak 2021. 13:46

Ja se ovako malo zabrinem koliko su mi simptomi izostali... Znači imam samo blagu blagu bol u grudima i to je to.. Apsolutno ništa više... Čak bi volila da mi je muka tu i tamo samo da znam da je trudnoća tu.... Neki će reć da mi se blago što ih nemam, al prošlu trudnoću sam ih imala bar malo od folne... A sad ni to... Inače 6 tj i 1 dan sam... Možda imam fore još dobit bar neki simptom... 🤣🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Orhideja13
    08. Ožujak 2021. 13:47

Sretan Nam Nas Dan zene ☺️🥳💐💐💐 
    Nikako da se javim, a pregled u 10 zavrsio.. M uspjesnoooooooo.. Bogu hvala 🙏🙏 
    Sve je OK,.. Dana's sam 8+5. Sledeci Termin je 13.04.. Uzivajte Danas.. 🥳🥳

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.