Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    plavabosanka
    07. Ožujak 2021. 08:28

SweetDream

Dobro večer svim budućim mama ☺️
    Ja sam tu nova, odlučila sam prić malo i na temu jedenske bebe - do sad sam stalno visila na tko radi na bebi peti dio nekako volim gledati plusiće tamo.🙈
    Ja sam naručena na prvi pregled sad u pon 8.3. po mom izračunu i app.. sam trudna 5tj i 1 dan. Pa me zanima šta mogu očekivati na prvom pregledu? Naravno svima je drukčije, al bih voljela čuti iskustva 🤗

Moj prvi je bio sa 6tj, digitalni test je pokazao 2-3tjedna i vidjela se gestacijska i žumančana i tek kad sam kući došla uočla sam i da se vidi bebica sa strane. To mi ona nije spomenula, niti je izmjerila gestacijsku niti mi je rečeno kolika mi je beta. Na drugom pregledu sam se smirila, ali čekati između ta dva pregleda je bilo užasno. Svaki put na iscjedak bi se trznula da nije krv. Al da sam tada znala da nije strašno ako se u 6 tj ne čuje srce i ne vidi bebica bila bi mirnija. Sretnoo na pregledu ❤️🥰 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    07. Ožujak 2021. 08:33

Vidim i da ste pisale o sexu. Jao mi se od plusica samo 3 puta, a željni smo al nas je strah pogotovo mene. Kaže dragi da se osjeća ko napaljeni tinejdžer 😂😂 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

07. Ožujak 2021. 08:59

plavabosanka

SweetDream

Dobro večer svim budućim mama ☺️
    Ja sam tu nova, odlučila sam prić malo i na temu jedenske bebe - do sad sam stalno visila na tko radi na bebi peti dio nekako volim gledati plusiće tamo.🙈
    Ja sam naručena na prvi pregled sad u pon 8.3. po mom izračunu i app.. sam trudna 5tj i 1 dan. Pa me zanima šta mogu očekivati na prvom pregledu? Naravno svima je drukčije, al bih voljela čuti iskustva 🤗

Moj prvi je bio sa 6tj, digitalni test je pokazao 2-3tjedna i vidjela se gestacijska i žumančana i tek kad sam kući došla uočla sam i da se vidi bebica sa strane. To mi ona nije spomenula, niti je izmjerila gestacijsku niti mi je rečeno kolika mi je beta. Na drugom pregledu sam se smirila, ali čekati između ta dva pregleda je bilo užasno. Svaki put na iscjedak bi se trznula da nije krv. Al da sam tada znala da nije strašno ako se u 6 tj ne čuje srce i ne vidi bebica bila bi mirnija. Sretnoo na pregledu ❤️🥰

Jooj da nikako iščekati, ma nadam se samo bude sve uredu i ono najvažnije da mi potvrdi trudnoću jer bez obzir na sbe pozitivne testove jos uvijek nemogu vjerovati 🙈🙈

• Lockica
    07. Ožujak 2021. 08:59

plavabosanka

Vidim i da ste pisale o sexu. Jao mi se od plusica samo 3 puta, a željni smo al nas je strah pogotovo mene. Kaže dragi da se osjeća ko napaljeni tinejdžer 😂😂

Ahahah,ginekolozi kazu ako je uredna trudnoca redovan sex nije problem ,samo ako trudnoca je rizična i prijeti spontani onda se izbjegava.A naravno sad da je odnos njezniji hehe bebi nemoze nista biti.
    I mene je strah iako sam sve pitala haha

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Hera✨
    07. Ožujak 2021. 09:34

Dobro jutro trudnice, kako ste? 😊
    Ima puno novih vidim, bas lijepo, cestitam svima i dobrodosle! 🥰
    Flipflop odlicno za pregled 🥳
    Mi cemo danas rec mojima, a jucer smo muzevoj mami. Bojim se da cu tim zacoprati, ali ne mogu pred njima vise tajiti znam da ce me skuzit prije ili kasnije. Bit cu bar malo mirnija da s mamom mogu komentirati sve.
    Zadnja dva dana me grudi manje bole, pokusavam ne previse davati vaznosti tome.
    Ujutro me probudio osjecaj da sam uzasno procurila i otisla na wc kad one gace ko da mi je pobjeglo 😅 al cista voda bez mirisa, uopce mi nije jasno sta se desilo i jel to normalno. Inace imam bijeli iscjedak koji je ok i malo od ovog utrogestana curka, ali ovo boze mili nikad. Bas ko da sam se popisala. Jel imao neko takvo iskustvo?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

pingo
    07. Ožujak 2021. 09:41

Dobro jutro drage cure, želim dobrodošlicu svim novim curama.
    Vezano uz sex - ako je doktor rekao mirovanje, onda je zabranio sex. U tom slučaju dobro je izbjegavati i samo sexualno uzbuđenje. Ali ako ne morate mirovati sex bez zaštite je poželjan.
    E sad ovi mi nije doktor rekao, pročitala sam na netu, ali mi je poprilično logično. Dobro je da majka tokom trudnoće što česče dolazi u kontakt s očevom spermom, radi prevencije preeklamsija. Objašnjenje na netu je da do preeklamsije dolazi kada tjelo majke pokušava odbaciti posteljicu i dijete kao strano tijelo, pa da je dobro majčino tjelo konstantno podsječat na dna oca i da je zato dobro pakticirati sex bez zaštite.
    Plavabosanka - i moj je napaljen, grudi su mi ogromne, već prešla s košarica D na E🤦... mi nismo od plusa jer je u početku bilo mene strah dok dr ne potvrdi da nema hematoma, pa sam prokrvarila i dobila nalog 3 tjedna mirovanja, tako da mi ga je baš žao😞

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

pingo
    07. Ožujak 2021. 09:47

Hera - meni su gačice non stop mokre, i to baš vodica... navodno je to znoj - čitala sam da se trudnice zbog hormona znoje dole... mada sam to primječivala i u pms. I uvjek govorim da ću ti napisati da mi se sviđa tvoj nik, moja najveća četveronožna ljubav se zove Hera♥️

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Hera✨
    07. Ožujak 2021. 09:50

pingo

Hera - meni su gačice non stop mokre, i to baš vodica… navodno je to znoj - čitala sam da se trudnice zbog hormona znoje dole… mada sam to primječivala i u pms. I uvjek govorim da ću ti napisati da mi se sviđa tvoj nik, moja najveća četveronožna ljubav se zove Hera♥️

Joj hvala ti 🥰 meni je predivno ime i za curicu al nazalost puno pasa se tako zove pa nis od toga 😅

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Mala_martina1990
    07. Ožujak 2021. 10:09

Dobro jutro cureee,kako ste? Vidim tema je sex, mi smo u ovih 12 tjedana samo jednom...🙈🙈🙈😁😁 I to me pekla savijest neopisiva da mislim da necemo skoro...😂 Neznam,nekako me strah,morat cu se savjetovat s doktorom malo....
    Sto se tice iscjedka, jucer žutog jedva da je bilo,skoro nista,i skoro nikakav iscjedak,al zato se znojim dole uzasno,na dnevnom nista,a meni gace i tajce mokre,cak jucer neki neugodan miris 🙄🙄🙄 nadam se da ce proci... Danas smo 12 tjedana 🥰🥰🥰

Leah
    07. Ožujak 2021. 10:11

Dobro jutro svima❤
    Mi polako ulazimo u 6. Tjedan 😍 
    Hera i meni cesto budu mokre gace i osjecaj ko da sam se popiskila, pogotovo nakon setnje i uz to pojacani iscjedak nekad bijelkasti nekad zuckasti.. I sve mi smrdi ja vam to cure ne mogu opisati koliko meni sve smrdi, morati cu promjeniti sampone na neke s manje mirisa i sve te kemikalije, smece kad se napuni nisam u stanju promjeniti vrecu, vec dragi mora, danas bi trebala oprati podove i uopce ne znam kako to izvesti posto u vodu stavljam domestos

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.