Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Hera✨
    07. Ožujak 2021. 10:11

Ja mislim da ovo moje nije znojenje jer sam osjetila kad je iscurilo iz mene, ko da imam mengu i kihnem. 🤷🏽‍♀️

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    07. Ožujak 2021. 10:30

Leah

Dobro jutro svima❤
    Mi polako ulazimo u 6. Tjedan 😍
    Herai meni cesto budu mokre gace i osjecaj ko da sam se popiskila, pogotovo nakon setnje i uz to pojacani iscjedak nekad bijelkasti nekad zuckasti.. I sve mi smrdi ja vam to cure ne mogu opisati koliko meni sve smrdi, morati cu promjeniti sampone na neke s manje mirisa i sve te kemikalije, smece kad se napuni nisam u stanju promjeniti vrecu, vec dragi mora, danas bi trebala oprati podove i uopce ne znam kako to izvesti posto u vodu stavljam domestos

Meni su isto pocele neke stvari smrdit. Sir koji sam inace obozavala mi smrdi sad ne mogu ga pogledat. I vani nekako cim je neki miris intenzivnije osjetim. Kozmetika koju koristim mi je za sad ok srecom.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Kiky 🥰
    07. Ožujak 2021. 10:46

Dok sam sve procitala, puno stranica.... nije me dugo bilo jer sam malo iskoristila ove lipe dane i vise sam po vani bila a manje uz mob. Uglavnom cekamo taj drugi pregled 15.3. Ja i dalje imam mucnine, nisu vise tako intezivne kao sto su bile ali jos uvijek su prisutne i nista ne pomaze u vezu njih. Trbusic se malo nadzire 😊 Zelim da sve budete dobro, idu nam lijepsi dani pa cemo uzivat u nasim trudnocama ☺😊

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

plavabosanka
    07. Ožujak 2021. 11:32

I meni se trbuh po malo nazire, više nije samo ko da sam se malo više najela nego se počeo debljati i sa strane 🥰 
    A što se kozmetike tiče parfemi koji mi prije nisu bili dragi mi miriše, a oni omiljeni mi smrde. Prema tome sam i skužila da sam trudna jer mi je moj omiljeni dezić odjednom zasmrdio. Zanimljivo 🤔

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

07. Ožujak 2021. 11:51

Što se tiče seksa, i meni je moga žao kako kaže Pingu.
    Mi smo u početku izbjegavali do pregleda a i meni iskreno nije bilo do toga, 0 libido u početku.
    A onda kad su mučnine prošle i kad se libido lagano vratio - pojavio se hematom i sad nam je strogo zabranjeno. 
    A mirisi... Najdraži miris mi je kad se luk i češnjak dinstaju na maslinovom ulju a sad mi se od toga povraćalo i jeo mi se samo burek i svakakva lisnata s*anja. I ABC sir na kruh i vrhnjaste stvari. Inače mi je to stvar koju izbjegavam i skoro nikad ne jedem. Povraćala srećom nisam, eto bar to, ali okus/miris/preferencije skroz izokrenuto sve. Sad se već vratilo u normalu..

marija3998
    07. Ožujak 2021. 12:05

Mi se nakon prvog pregleda skroz normalno sexamo, malo manje nego prije ali nemam nikakav strah nemam

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Tonkica111
    07. Ožujak 2021. 12:14

Jel se kome od vas onako smanjio iscjedak....tipa do sad mi je bio skoro svaki put kad bi išla na wc... A jučer i danas mi je poprilično suho...Jel to normalno? 

• Tienna
    07. Ožujak 2021. 13:33

Tonkica111

Jel se kome od vas onako smanjio iscjedak….tipa do sad mi je bio skoro svaki put kad bi išla na wc… A jučer i danas mi je poprilično suho…Jel to normalno?

Ne znam jel normalno, ali desava mi se isto zadnjih 10ak dana...

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

Tonkica111
    07. Ožujak 2021. 13:54

Tienna

Tonkica111

Jel se kome od vas onako smanjio iscjedak….tipa do sad mi je bio skoro svaki put kad bi išla na wc… A jučer i danas mi je poprilično suho…Jel to normalno?

Ne znam jel normalno, ali desava mi se isto zadnjih 10ak dana…

Znači nisam jedina... Ne znam šta bi mislila, a dam se da je sve to ok. Iako mi je logičnije imat iscjedak nego i ne... 

Tonkica111
    07. Ožujak 2021. 13:54

Tonkica111

Tienna

Tonkica111

Ne znam jel normalno, ali desava mi se isto zadnjih 10ak dana…

Znači nisam jedina… Ne znam šta bi mislila, a dam se da je sve to ok. Iako mi je logičnije imat iscjedak nego i ne…

Nadam se da je sve to ok... Tipkovnica na mobitelu piše šta oće 🤦🏻‍♀️🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.