Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    irenaa0809
    08. Ožujak 2021. 06:47

Drage moje ženice, sretan vam dan žena ilitiga 8. Mrt, kako koja voli. Ja se ne javljam mnogo jer nema baš nekih novosti a ubi me ovaj umor pa preko dana nemam volje da živim. Mi smo uspješno ušli u 9. tjedan, sada kontrola 11.3 kod mog regularnog gin, dosada sam išla privatno. Sretno svima 😘😘😘😘😘😘

• monalisa
    08. Ožujak 2021. 07:52

Dobro jutro trudnice, sretan vam dan zena ❤
    Vidim puno toga se izdogadalo preko vikenda i imamo dosta novih trudnoca, dobro nam dosle 🥰🥰
    Mi smo imali 2 rodendana pa me nije bilo, sogorica slavila pa smo pomagali u pripremi 🥳
    Gdje nam je Ani, vidim da je otisla na hitnu i vise se ne javlja, nadam se da je sve dobro proslo 🤞🤞🤞

Lela🍀
    08. Ožujak 2021. 07:58

Hej zene, da li ste se susreli u trudnoci da vam je usred noci odjedanput jako vrucee pa hladno 

🤰🍀 👶 🌸

Leah
    08. Ožujak 2021. 07:59

Dobro jutro, sretan nam dan zena❤👑
    Malenabeba grcevi su normalni i dok nema krvi nemas razloga za brigu, mislim da si prerano isla na pregled zato se plod nije vidio, vjerujem da ce sve biti uredu i da ces 23. Vidjeti bebicu i cuti srceko ❤
    Ja sam nocas imala maraton pisanja, prije spavanja me oprala žeđ i popila sam pol litre vode. 
    Tko nam danas ima pregled? Sretno svima.❤

plavabosanka
    08. Ožujak 2021. 08:22

Lejla🍀

Hej zene, da li ste se susreli u trudnoci da vam je usred noci odjedanput jako vrucee pa hladno

Meni se to dešavalo pogotovo u početku čas me oblije znoj čas mi dvije deke nisu dovoljne 😂

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Lela🍀
    08. Ožujak 2021. 08:25

plavabosanka

Lejla🍀

Meni se to dešavalo pogotovo u početku čas me oblije znoj čas mi dvije deke nisu dovoljne 😂

E upravoo ta situacijaa malo malo hahaha hvala na odgovoru 🥰

🤰🍀 👶 🌸

Lela🍀
    08. Ožujak 2021. 08:36

Sretan dan zena takodjer svim prekrasnim trudnicama🥰

🤰🍀 👶 🌸

Mila🌸
    08. Ožujak 2021. 08:46

Takodjer sretan dan zena 🌸❤

👶❤

little baby
    08. Ožujak 2021. 09:01

malenabeba8

Sta se tiče sexa meni je doktor zabranio do drugog pregleda, jer na prvom se nije vidio plod još jer je bilo rano vidio je samo zadebljanu maternicu i endometrij i savjetovao mi je da sto vise mirujem da se sve smjestiti.
    Sutra ce mi po aplikaciji biti 5+5.
    Ali užasno sam uplašena zbog toga sta su mi oni jači grčevi prestali sada me samo umjereno zaboli maternica i zateže i desni janjik me zna žignuti ili je to nešto drugo posto nakon tog grca imam vjetrove, i boli me kao da cu dobiti ali ono malo zaboli i odma prestane a sise nasmijem taknuti lakše mi je duplo bez grudnjaka. Napuhnuta sam i imam stalno vjetrove za poludit. I evo od danas me muci nos zacepljen je.Moj najveći problem je taj strah mene je užasno strah i imam neki osjećaj ne vjerujem da se to meni događa evo neznam da li je kome bilo tako. Pošto je doktor bio na zamijeni sutra se vraća doktorica ja bi najrađe sutra otišla na pregled kod nje ali neznam da li je još rano, posto sam naručena tek za 22.3. 😔 Neznam vise da li je taj strah normalan. Mene je doktor najviše uplašio od svega i ako je rekao da je 90% sve uredu po onom sta je vidio ali eto neznam ni ja sama. Ne radim imam komplikacije zbog posla kojeg radim. Ispricavam se na dužem tekstu ali stvarno nemam koga pitati a ovo mi je prva trudnoća i sva sam isprepadana.

Razumijem te skroz. I meni je tako bilo,i jos uvijek mi bude. Ja sam bila s tocno 5 tj jer ja imam trombofiliju i radi Fragmina sam isla odma da krenem sto prije u bolnicu i s Fragminima. Insce vjerojatno ne bi isla tako rano jer ne vidi se uvijek i svima isto u tim tjednima. Sve ovisi kada je ovulacija bila. Meni se s 5 tj nazirala gestacijska i EO. S 6+1 se vec sve lijepo vidjelo i kako kuca srce. Ne brini,bolovi nalik menstrualnim su normalni jer se maternica priprema i siri. U slucaju bas jakih bolova ja bi se zabrinula. 
    I ja sada brijem uzasno kada me krenu leda dole bolit odma se zabrinem ali to je sve normalno jer se tijelo priprema i beba raste iz dana u dan. Meni je ovo 3.trudnoca a kao da nikad nisam bila trudna

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

Jana25
    08. Ožujak 2021. 09:33

Sretan dan žena drage trudnice 🥰💞🤗
    Nadam se da ste mi sve dobro 😁
    Ne znam jesam poropustila, ali Traveller sto je rekao direktor u petak 😁😅

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.