FlipFlop cestitam na dobrom pregledu! Doci ce i taj Mifty na red ❤️
Tracy dobrodosla i samo se pazi, rijesit ce mali borac i taj hematom, samo da malo jos stasa 💪
👦 11/2017 👶 9/2020
Leonoah jeeeeej!!!! 🥳🥳🥳 glavno da ide na bolje! Sad izdrzi jos malo. 🙂🙂
____
Pozdrav svim novim curama! 🙂
____
Tracy uf, mogu misliti koji ti je to stres bio!! Nadam se da ces mirovanje sto prije privesti kraju i do kraja imati skolsku trudnocu. 🍀🙂
Dobro večer svim budućim mama ☺️
Ja sam tu nova, odlučila sam prić malo i na temu jedenske bebe - do sad sam stalno visila na tko radi na bebi peti dio nekako volim gledati plusiće tamo.🙈
Ja sam naručena na prvi pregled sad u pon 8.3. po mom izračunu i app.. sam trudna 5tj i 1 dan. Pa me zanima šta mogu očekivati na prvom pregledu? Naravno svima je drukčije, al bih voljela čuti iskustva 🤗
Ja sam tu nova, odlučila sam prić malo i na temu jedenske bebe - do sad sam stalno visila na tko radi na bebi peti dio nekako volim gledati plusiće tamo.🙈
Ja sam naručena na prvi pregled sad u pon 8.3. po mom izračunu i app.. sam trudna 5tj i 1 dan. Pa me zanima šta mogu očekivati na prvom pregledu? Naravno svima je drukčije, al bih voljela čuti iskustva 🤗
Moj prvi pregled bio s 5+2 potvrđena trudnoca i gestacijska se vidi pravilnog oblika i zumancana a embrion se jedva nazire i slijedeci pregled 22 gog..Dobila sam duphastone zbog prijasnjih problema i folate i clexane i to je to.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Meni je prvi pregled bio sa 6+1, jedva sam ga dočekala. Ginekolog je već na dodir preko trbuha rekao da je to trudnoća. Na uzv se vidjela gestacijska vrećica i hematom, ali ne i plod što me samo dodatno stresiralo onda. Pitao ne jesu li mi dugi ciklusi pošto se se još ne vidi plod, a nisu pa je valjda ovulacija bila kasnije. Dobila sam duphastone , naređeno mi je strogo mirovanje i morala sam doći za tjedan dana opet. Taj drugi puta se već vidio plod ma sam bila mirnija. 🙂 Želim ti samo lijepe vijesti na pregledu. 🤞🏻🤞🏻
'21. 💙
'24. 💛
Pozdrav svima, nova sam i ja!
Čitam forum otkad sam trudna ali nikako da se pridružim. Evo danas sam napunila 12 tt.
Međutim, što se tiče dosadašnjeg iskustva: sve je bilo ok do 9+2tt kad sam završila na hitnoj nakon iznenadnog ogromnog izljeva krvi. Mislila sam da je sve gotovo, ali plod se zadržao. 🤞🏻
Dijagnosticiran mi je hematom (veeeliki, cca 6cm) i na strogom mirovanju sam + Duphaston 3x2.
Ne mogu dočekati idući pregled, živim od jednog do drugog relacija kauč-wc. Psihički je jako teško jer je situacija kritična i na svaki grč, kihanje ili osjećaj se trzam iako pokušavam ostati pozitivna i nadati se najboljem
Približno znam kako se osjećaš! Meni se hematom vidio prije nego plod. Maximalno sam mirovala, a odlasci na wc su bili prava trauma. Još uvijek detaljno pregledavam dnevni uložak za ne daj Bože kada idem. 4 tjedna nakon prvog pregleda mi je krenuo smećkasti iscjedak pa sam odjurila odmah na pregled. Kaže doktor to je normalno, a na uzv da se hematom iscijedio. Ja i dalje mirujem i znam imati taj šugavi iscjedak, ali već puno svjetliji.
Zaposli si mozak, gledaj serije, čitaj knjige, bilo što samo da ne razmišljaš puno. Nek što prije ode beštija pa da odahneš i uživaš u trudnoći!
'21. 💙
'24. 💛
Moj prvi pregled bio s 5+2 potvrđena trudnoca i gestacijska se vidi pravilnog oblika i zumancana a embrion se jedva nazire i slijedeci pregled 22 gog..Dobila sam duphastone zbog prijasnjih problema i folate i clexane i to je to.
Hvala puno na podijeli iskustva. Znači to se vidi u tom tj. ☺️
Meni je prvi pregled bio sa 6+1, jedva sam ga dočekala. Ginekolog je već na dodir preko trbuha rekao da je to trudnoća. Na uzv se vidjela gestacijska vrećica i hematom, ali ne i plod što me samo dodatno stresiralo onda. Pitao ne jesu li mi dugi ciklusi pošto se se još ne vidi plod, a nisu pa je valjda ovulacija bila kasnije. Dobila sam duphastone , naređeno mi je strogo mirovanje i morala sam doći za tjedan dana opet. Taj drugi puta se već vidio plod ma sam bila mirnija. 🙂 Želim ti samo lijepe vijesti na pregledu. 🤞🏻🤞🏻
Pozdrav svima, nova sam i ja!
Čitam forum otkad sam trudna ali nikako da se pridružim. Evo danas sam napunila 12 tt.
Međutim, što se tiče dosadašnjeg iskustva: sve je bilo ok do 9+2tt kad sam završila na hitnoj nakon iznenadnog ogromnog izljeva krvi. Mislila sam da je sve gotovo, ali plod se zadržao. 🤞🏻
Dijagnosticiran mi je hematom (veeeliki, cca 6cm) i na strogom mirovanju sam + Duphaston 3x2.
Ne mogu dočekati idući pregled, živim od jednog do drugog relacija kauč-wc. Psihički je jako teško jer je situacija kritična i na svaki grč, kihanje ili osjećaj se trzam iako pokušavam ostati pozitivna i nadati se najboljem
Približno znam kako se osjećaš! Meni se hematom vidio prije nego plod. Maximalno sam mirovala, a odlasci na wc su bili prava trauma. Još uvijek detaljno pregledavam dnevni uložak za ne daj Bože kada idem. 4 tjedna nakon prvog pregleda mi je krenuo smećkasti iscjedak pa sam odjurila odmah na pregled. Kaže doktor to je normalno, a na uzv da se hematom iscijedio. Ja i dalje mirujem i znam imati taj šugavi iscjedak, ali već puno svjetliji.
Zaposli si mozak, gledaj serije, čitaj knjige, bilo što samo da ne razmišljaš puno. Nek što prije ode beštija pa da odahneš i uživaš u trudnoći!
Hvala ti! ❤️
Da, najgore mi je bilo ić na wc prva dva tjedna i strepit koja boja je na papiru. Sad sam opuštenija i stvarno se trudim bit pozitivna ali i dalje su mi ostali ti neki tikovi.
Hvala svim curama na podršci.
Pregled je krajem ovog idućeg tjedna pa javim novosti! 🤞🏻
Hvala puno na podijeli iskustva. Znači to se vidi u tom tj. ☺️Dobro večer svim budućim mama ☺️
Hvala puno, čitala sam kao da se u 6tj već vidi plod čak u 5tj otkucaji al sve je to kako kod koga i tako.. pa mi je bolje čuti ovako direktno od drugih majki. Više vjerujem onda 🤗☺️
Mislim da se srce ne cuje prije 6 tt a nekome i kasnije zavisi sve od ovulacije.Meni je u prvoj trudnoci srce se culo s 6tt tacno i trudnoca je bila naprednija za par dana vjerovatno ovulacija malo poranila kasnije je ta trudnoca isla cak 2 tjedna unaprijed.
Sretno na pregledu sve ce biti super ne očekuj previse vazno je da se potvrdi trudnoca i da je za taj tjedan sve uredu i ne brini.
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Drage cure, ja sam imala pregled jučer ali nikako da vam se pohvalim jer me odmah nakon toga uhvatila jeziva glavobolja i povraćanje do maloprije. Ali pregled je prošao savršeno ☺️ Bebica je micala ručicama i nožicama, baš je aktivna, jako sam se iznenadila! Srce kuca sve u šesnaest, doktor je vidio da se sve ok razvija i, iako moram i dalje mirovati, neću se žaliti jer je zapravo sve super.
Nije mi htio vaditi još krv za Nifty, iako na webu piše da se može od 10.tjedna što sam navršila jučer, nego je rekao da ćemo ga napraviti za dva tjedna kad imam pregled za mini anomaly scan. 22.3. mi je pregled.
Ajmee divnoo.🥰❤️ Baš mi drago da sve prošlo dobro. Tako je i moja micala ja se isto iznenadila takvo malo a mrda se toliko 🥰 A samo 2.8cm ima. Tvoja? I kad je tebi termin? Mi smo tu negdje 🤔
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji