Heeeej,
Ani kako si ??
Bosankaodvratno je ovo sto si trpila na poslu i iskreno i bolje da tamo vise ne radis kad su takvi 😏😏😏
Sto se tice mucnina, meni je muka gotovo od jutra do sutra. Ne povracam ali osjecaj je odvratan. Svaki maLo nesto pojedem jer kad mi je želudac samo malo prazan mučnina se jako poveća… paše i meni masno i kola. Sve me strah za kile!!!😏
I ja imam takve mucnine ali mene ulove popodne i navacer pred spavanje i svaki dan molim boga da se napokon ispovracam jer ovo je uzas 🤭
I ja sam tako se samo nadala da mogu izbaciti to iz sebe, i sada zadnjih tjedan dana povracam i ne znam sta mi je gore 🤣🤣 a mogu jesti samo peciva i masno, ne gine ni meni 100 kila 🤣
17.09.2021. 🥰
Meni je isto muka,bas kao lovely, gladna sam i svako malo nesto pomalo stavim inace ss mucnina pojaca. Uhvati me kako koji dan,nekad od jutra do veceri kao jucer mi bude muka. A nekad dio dana bude podnosljivo a ostatak kaos. Isto bi samo jela nesto kruhasto i slano mi pase
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Kako vi prakticirate seks u trudnoći sa zaštitom ili bez? Negdje piše da bi je trebalo koristiti negdje piše da ne
🙎29 god., 👦muž 33 god.
02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)
Pozdrav :) evo i ja sam nova, danas 11 +6…isto se borim s mucninama, sve zivo sam probala, zasad kao da mi je vitamin B pomogao, pa eto, mozda jos nekom pomogne :)
Dobrodosla! Znaci sutra prelazis magicnu granicu ❤️
Ja ne znam jel gore vama s mucninama i ostalim ili nama bez icega 🙈
👦 11/2017 👶 9/2020
Kako vi prakticirate seks u trudnoći sa zaštitom ili bez? Negdje piše da bi je trebalo koristiti negdje piše da ne
Bez. Nikad cula da bi ju trebalo koristiti 🤔
👦 11/2017 👶 9/2020
Nikako 😂😂🙈 od plusa sexa nema 😩😩🙈🙈🙈😂
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Bez, nisam ni razmišljala o tome 😆
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Drage cure, ja sam imala pregled jučer ali nikako da vam se pohvalim jer me odmah nakon toga uhvatila jeziva glavobolja i povraćanje do maloprije. Ali pregled je prošao savršeno ☺️ Bebica je micala ručicama i nožicama, baš je aktivna, jako sam se iznenadila! Srce kuca sve u šesnaest, doktor je vidio da se sve ok razvija i, iako moram i dalje mirovati, neću se žaliti jer je zapravo sve super.
Nije mi htio vaditi još krv za Nifty, iako na webu piše da se može od 10.tjedna što sam navršila jučer, nego je rekao da ćemo ga napraviti za dva tjedna kad imam pregled za mini anomaly scan. 22.3. mi je pregled.
FlipFlop diiivno! 🥰 i bolje da nisi vec vadila, tako rano ipak postoji mogucnost da uzorak ne bi bio islravan pa bi morala opet vaditi.
_______
Cure s mucninama, drzite se! Ne brinite se za kg, vrlo lako cete prehranubregulirati kasnije kad mucnine stanu. 🙂
Mišić pa da, tako mi je i doktor rekao. Ovako je ipak sigurnije.
Svim novim curama čestitam i nek nas je što više ovdje ☺️
Sortiraj odgovore
Najstariji