Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Haru
    06. Ožujak 2021. 10:48

Pozdrav svima! I ja sam nova ovdje  
    Trenutno sam 12+4, a mučnina gotovo pa da nema. Jedva čekam pregled sljedeći tjedan. 

'21. 💙
    '24. 💛

• Lockica
    06. Ožujak 2021. 10:49

PlavaBosanka hvala ti ♡ I ja tako mislim a stalno nesto osluskujem smori sama sebe..Mene zeludac boli stalno ne znam kako to da riješim. 
    Nego i ja sam bosanka hahaha ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

Orhideja13
    06. Ožujak 2021. 11:23

Lockica

Orhideja13

Mala_martina1990

malenabeba8

Jutro zenice 😍
    Ja neznam zašto sam toliki panicar ali evo meni su se smanjili bolovi u trbuhu ne boli me i ne grci vise kako je do prekjucer. Sve me strah da li je to normalno sto je tako naglo prestalo? Imam iscjedak bijelo žuti vise je bijeli. Mučnine nemogu procijeniti jer je meni od uvijek muka imam gastritis pa vodim dugo borbu s mucninama. Sise bole na dodir i na pokret neki onak vise sa strane bole. Samo mi se spava i umorna sam stalno.
    Sva sam u strahu da li je sve uredu a pregled je tek 22.3 poludit cu do tada 😔😔😔

Ooo draga nisi jedina…🙄 Kod mene su prestale mucnine ,sise me vec tjednima ne bole,bole bradavice ako ih ja ono posteno stisnem 🤔🤔 iscjedak isto bijel,žut,više žut nego bijel, i ta neka zatezanja u donjem dijelu trbuha su stalno prisutna…isto se zapitam jel to ok,jer sve je nekako naglo stalo…pregled mi je za 6 dana,brojim dane….danas sam 11+6

I mene sise vise ne bole, par Dana, samo sto navece osjetim kao neki bol i punije su Malo,.. U ponedjeljak pregled pa jedva cekam.. Valjda je sve ok 🙏
    Jutros kad Sam si davala clexan, izgleda da Sam potrefila u isto mjesto kao I jucer pa je bilo Malo krvi, dragi se slucajno probudio I ugledao maramicu krvavu, kad je skocio 🙈 sta je too??! Bas se bio prepao.. I on Ima Traume kao I ja 😩🙈

I ja sam na clexanim,meni je ovo drugi put u trudnoci,a plus sam primala kad sam imala tromb i kad sam imala koronu nedavno pa sam stela heheh..Ne brini se nista nece biti ponekad ostane modrica ponekad neka zilica se potrefi ali sve je to ok..
    Nemogu sve nickove jos da pohvatam jedna je pisala da ima pregled tek 22 tu smo znaci obje hehe.
    Hvala vam na lijepim riječima svima sve ce biti dobro ♡

Znam za modrice, samo za krv nisam znala 😂.. MA meni ovdje nisu nista objasnili, dala Mi recept I kao u stomak dajes I to je to.. Nit su Mi pokazali kako..  Ali eto dobro to meni, mislim..  Pa I ja Sam bosanka 😂❤️

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

NanaJ
    06. Ožujak 2021. 11:46

Orhideja31 Lockica Hej sam sam medicinska sestra i nadavala sam se clexana 😂 evo ako vam mogu pomocu mojih par trikova. Kao prvo ne trebate se pikati samo u trbuh, to moze biti i nadlaktica, bedro.. bilo gdi gdi imate viska masnog tkiva, mjenjate mjesta uboda svakodnevno upravo da izbjegnete modrice. Mozete si pomoci da si prije pikanja ohladite mjesto ledom, tako cete si “umrtvit” daj dio nece vas peci a i manja je sansa da vam modrica ostaje. Stisnite (ustipnite) mjesto kad se pikate iz istog razloga da vas manje pece i da vam ne ostaju modrice. Sto se tice krvarenja, normalno je jer clexan rijedi krv, tako da kad izvadite iglicu s vaticom si par sekundi drzite ❤️ Nadam se da sam vam bar malo pomogla ❤️

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Lockica
    06. Ožujak 2021. 11:48

Orhideja13

Lockica

Orhideja13

Mala_martina1990

malenabeba8

Jutro zenice 😍
    Ja neznam zašto sam toliki panicar ali evo meni su se smanjili bolovi u trbuhu ne boli me i ne grci vise kako je do prekjucer. Sve me strah da li je to normalno sto je tako naglo prestalo? Imam iscjedak bijelo žuti vise je bijeli. Mučnine nemogu procijeniti jer je meni od uvijek muka imam gastritis pa vodim dugo borbu s mucninama. Sise bole na dodir i na pokret neki onak vise sa strane bole. Samo mi se spava i umorna sam stalno.
    Sva sam u strahu da li je sve uredu a pregled je tek 22.3 poludit cu do tada 😔😔😔

Ooo draga nisi jedina…🙄 Kod mene su prestale mucnine ,sise me vec tjednima ne bole,bole bradavice ako ih ja ono posteno stisnem 🤔🤔 iscjedak isto bijel,žut,više žut nego bijel, i ta neka zatezanja u donjem dijelu trbuha su stalno prisutna…isto se zapitam jel to ok,jer sve je nekako naglo stalo…pregled mi je za 6 dana,brojim dane….danas sam 11+6

I mene sise vise ne bole, par Dana, samo sto navece osjetim kao neki bol i punije su Malo,.. U ponedjeljak pregled pa jedva cekam.. Valjda je sve ok 🙏
    Jutros kad Sam si davala clexan, izgleda da Sam potrefila u isto mjesto kao I jucer pa je bilo Malo krvi, dragi se slucajno probudio I ugledao maramicu krvavu, kad je skocio 🙈 sta je too??! Bas se bio prepao.. I on Ima Traume kao I ja 😩🙈

I ja sam na clexanim,meni je ovo drugi put u trudnoci,a plus sam primala kad sam imala tromb i kad sam imala koronu nedavno pa sam stela heheh..Ne brini se nista nece biti ponekad ostane modrica ponekad neka zilica se potrefi ali sve je to ok..
    Nemogu sve nickove jos da pohvatam jedna je pisala da ima pregled tek 22 tu smo znaci obje hehe.
    Hvala vam na lijepim riječima svima sve ce biti dobro ♡

Znam za modrice, samo za krv nisam znala 😂.. MA meni ovdje nisu nista objasnili, dala Mi recept I kao u stomak dajes I to je to.. Nit su Mi pokazali kako.. Ali eto dobro to meni, mislim.. Pa I ja Sam bosanka 😂❤️

E bas smo se nasle hehe...E zna se desiti i kad istisnes sadrzaj iz sprice da se sprica napuni malo s krvlju to mi se desilo par puta pa sam skontala onaj zrak iz sprice ne istiskati prije nego okrenuti da on dodje zadnji tako zatvori tu kao rupicu haha pa je lakse a bas sam objasnila nema dalje..haaha...Da meni su barem pokazali ali kao da nisu 😆🤣.

• Lockica
    06. Ožujak 2021. 11:49

NanaJ

Orhideja31 LockicaHej sam sam medicinska sestra i nadavala sam se clexana 😂 evo ako vam mogu pomocu mojih par trikova. Kao prvo ne trebate se pikati samo u trbuh, to moze biti i nadlaktica, bedro.. bilo gdi gdi imate viska masnog tkiva, mjenjate mjesta uboda svakodnevno upravo da izbjegnete modrice. Mozete si pomoci da si prije pikanja ohladite mjesto ledom, tako cete si “umrtvit” daj dio nece vas peci a i manja je sansa da vam modrica ostaje. Stisnite (ustipnite) mjesto kad se pikate iz istog razloga da vas manje pece i da vam ne ostaju modrice. Sto se tice krvarenja, normalno je jer clexan rijedi krv, tako da kad izvadite iglicu s vaticom si par sekundi drzite ❤️ Nadam se da sam vam bar malo pomogla ❤️

Hvala ti ♡ Ja imam strije iz prve trudnoce i skuzila sam kad se bocnem u striju nista me ne boli hahah pa neka stomaka dok god moze hahah.

NanaJ
    06. Ožujak 2021. 11:51

Lockica

NanaJ

Orhideja31 LockicaHej sam sam medicinska sestra i nadavala sam se clexana 😂 evo ako vam mogu pomocu mojih par trikova. Kao prvo ne trebate se pikati samo u trbuh, to moze biti i nadlaktica, bedro.. bilo gdi gdi imate viska masnog tkiva, mjenjate mjesta uboda svakodnevno upravo da izbjegnete modrice. Mozete si pomoci da si prije pikanja ohladite mjesto ledom, tako cete si “umrtvit” daj dio nece vas peci a i manja je sansa da vam modrica ostaje. Stisnite (ustipnite) mjesto kad se pikate iz istog razloga da vas manje pece i da vam ne ostaju modrice. Sto se tice krvarenja, normalno je jer clexan rijedi krv, tako da kad izvadite iglicu s vaticom si par sekundi drzite ❤️ Nadam se da sam vam bar malo pomogla ❤️

Hvala ti ♡ Ja imam strije iz prve trudnoce i skuzila sam kad se bocnem u striju nista me ne boli hahah pa neka stomaka dok god moze hahah.

Onda samo pikaj 😂 bitno da je tebi ugodno, koliko moze biti jer znam da znaju vraski pec 🙈

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

lovely
    06. Ožujak 2021. 12:42

Heeeej, 
    Ani kako si ??
    Bosanka odvratno je ovo sto si trpila na poslu i iskreno i bolje da tamo vise ne radis kad su takvi 😏😏😏
    Sto se tice mucnina, meni je muka gotovo od jutra do sutra. Ne povracam ali osjecaj je odvratan. Svaki maLo nesto pojedem jer kad mi je želudac samo malo prazan mučnina se jako poveća... paše i meni masno i kola. Sve me strah za kile!!!😏

28.1. ➕🤰
    28.9. Rita
    🦔🍂

NanaJ
    06. Ožujak 2021. 12:59

lovely

Heeeej,
    Ani kako si ??
    Bosankaodvratno je ovo sto si trpila na poslu i iskreno i bolje da tamo vise ne radis kad su takvi 😏😏😏
    Sto se tice mucnina, meni je muka gotovo od jutra do sutra. Ne povracam ali osjecaj je odvratan. Svaki maLo nesto pojedem jer kad mi je želudac samo malo prazan mučnina se jako poveća… paše i meni masno i kola. Sve me strah za kile!!!😏

I ja imam takve mucnine ali mene ulove popodne i navacer pred spavanje i svaki dan molim boga da se napokon ispovracam jer ovo je uzas 🤭

8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼

Tratinčica12
    06. Ožujak 2021. 13:13

Jambica

Jutro🌞🌞
    Curke iz Zagreba, u kojim ste kvartovima? Možda koja susjeda? 😁 Ja sam Rudeš..
    Lilm, nemam savjet, mene su zaobišle i ovaj i prošli put, Bogu fala

🌞
    Cure, vidim da ste sve većinom iz Zagreba i Dalmacije ☺
    Ima li koja iz Osijeka? 🙈

Dječak M 💙 10/2021
    Dječak N 🩵 06.12.2024.
    Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.