Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala_martina1990
    06. Ožujak 2021. 09:08

malenabeba8

Jutro zenice 😍
    Ja neznam zašto sam toliki panicar ali evo meni su se smanjili bolovi u trbuhu ne boli me i ne grci vise kako je do prekjucer. Sve me strah da li je to normalno sto je tako naglo prestalo? Imam iscjedak bijelo žuti vise je bijeli. Mučnine nemogu procijeniti jer je meni od uvijek muka imam gastritis pa vodim dugo borbu s mucninama. Sise bole na dodir i na pokret neki onak vise sa strane bole. Samo mi se spava i umorna sam stalno.
    Sva sam u strahu da li je sve uredu a pregled je tek 22.3 poludit cu do tada 😔😔😔

Ooo draga nisi jedina...🙄 Kod mene su prestale mucnine ,sise me vec tjednima ne bole,bole bradavice ako ih ja ono posteno stisnem 🤔🤔 iscjedak isto bijel,žut,više žut nego bijel, i ta neka zatezanja u donjem dijelu trbuha su stalno prisutna...isto se zapitam jel to ok,jer sve je nekako naglo stalo...pregled mi je za 6 dana,brojim dane....danas sam 11+6

• malenabeba8
    06. Ožujak 2021. 09:19

Mala_martina1990

malenabeba8

Jutro zenice 😍
    Ja neznam zašto sam toliki panicar ali evo meni su se smanjili bolovi u trbuhu ne boli me i ne grci vise kako je do prekjucer. Sve me strah da li je to normalno sto je tako naglo prestalo? Imam iscjedak bijelo žuti vise je bijeli. Mučnine nemogu procijeniti jer je meni od uvijek muka imam gastritis pa vodim dugo borbu s mucninama. Sise bole na dodir i na pokret neki onak vise sa strane bole. Samo mi se spava i umorna sam stalno.
    Sva sam u strahu da li je sve uredu a pregled je tek 22.3 poludit cu do tada 😔😔😔

Ooo draga nisi jedina…🙄 Kod mene su prestale mucnine ,sise me vec tjednima ne bole,bole bradavice ako ih ja ono posteno stisnem 🤔🤔 iscjedak isto bijel,žut,više žut nego bijel, i ta neka zatezanja u donjem dijelu trbuha su stalno prisutna…isto se zapitam jel to ok,jer sve je nekako naglo stalo…pregled mi je za 6 dana,brojim dane….danas sam 11+6

Jao znam kako ti je. Na iglama sam vise. Evo sad me boli kao da cu dobiti svaki čas. Mislim da cu danas cijeli dan u vc gledat da li sam dobila 😔 
    Već sam luda od brige. 
    A znam da nije dobro za bebu da se toliko sekiram ali nemogu si pomoći.

• MARELA
    06. Ožujak 2021. 09:23

LilM

Cure kako se borite s mucninama? 🤢 neki savjet

Ja sam si kupila akupresurne narukvice u ljekarni, pomognu malo, nekad skroz smanje, nekad ublaze. Osim toga, pijem caj od đumbira. I to je to, nekak su mi nepredvidljive ovaj puta -nekad kada pojedem mi je tek zlo i ovaj puta traju od jutra do mraka🥴

• MARELA
    06. Ožujak 2021. 09:24

Jambica

Jutro🌞🌞
    Curke iz Zagreba, u kojim ste kvartovima? Možda koja susjeda? 😁 Ja sam Rudeš..
    Lilm, nemam savjet, mene su zaobišle i ovaj i prošli put, Bogu fala

Hehe, ja Malesnica, a na Ferenscici sam cesti gost😁

Jana25
    06. Ožujak 2021. 10:09

Jambica

Jutro🌞🌞
    Curke iz Zagreba, u kojim ste kvartovima? Možda koja susjeda? 😁 Ja sam Rudeš..
    Lilm, nemam savjet, mene su zaobišle i ovaj i prošli put, Bogu fala

Vrbani 👋🤗

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lollypop
    06. Ožujak 2021. 10:10

Ja imam mucnine, ali sjeda mi samo masna hrana🤷🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ne razumijem kako ali ok.. Imat cu 150kg do kraja trudnoce..
    Jambica ja sam isto na Rudešu🤭

Mišić
    06. Ožujak 2021. 10:12

plavabosanka ajme bas mi je zao sto si se toliko iznervirala na poslu. 😞 nadam se da ces naci puno bolji posao i neku netoksicnu radnu okolinu jer to sto si opisala je zivi uzas.
    Ani jesi bila na hitnoj? Kakvo je danas stanje?

• Tajchi09
    06. Ožujak 2021. 10:24

Pozdrav :) evo i ja sam nova, danas 11 +6...isto se borim s mucninama, sve zivo sam probala, zasad kao da mi je vitamin B pomogao, pa eto, mozda jos nekom pomogne :) 

17.09.2021. 🥰

Orhideja13
    06. Ožujak 2021. 10:30

Mala_martina1990

malenabeba8

Jutro zenice 😍

Ooo draga nisi jedina…🙄 Kod mene su prestale mucnine ,sise me vec tjednima ne bole,bole bradavice ako ih ja ono posteno stisnem 🤔🤔 iscjedak isto bijel,žut,više žut nego bijel, i ta neka zatezanja u donjem dijelu trbuha su stalno prisutna…isto se zapitam jel to ok,jer sve je nekako naglo stalo…pregled mi je za 6 dana,brojim dane….danas sam 11+6

I mene sise vise ne bole, par Dana, samo sto navece osjetim kao neki bol  i punije su Malo,.. U ponedjeljak pregled pa jedva cekam.. Valjda je sve ok 🙏
    Jutros kad Sam si davala clexan, izgleda da Sam potrefila u isto mjesto kao I jucer pa je bilo Malo krvi, dragi se slucajno probudio I ugledao maramicu krvavu, kad je skocio 🙈 sta je too??! Bas se bio prepao.. I on Ima Traume kao I ja 😩🙈

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

• Lockica
    06. Ožujak 2021. 10:46

Orhideja13

Mala_martina1990

malenabeba8

Jutro zenice 😍

I mene sise vise ne bole, par Dana, samo sto navece osjetim kao neki bol i punije su Malo,.. U ponedjeljak pregled pa jedva cekam.. Valjda je sve ok 🙏
    Jutros kad Sam si davala clexan, izgleda da Sam potrefila u isto mjesto kao I jucer pa je bilo Malo krvi, dragi se slucajno probudio I ugledao maramicu krvavu, kad je skocio 🙈 sta je too??! Bas se bio prepao.. I on Ima Traume kao I ja 😩🙈

I ja sam na clexanim,meni je ovo drugi put u trudnoci,a plus sam primala  kad sam imala tromb i kad sam imala koronu nedavno pa sam stela heheh..Ne brini se nista nece biti ponekad ostane modrica ponekad neka zilica se potrefi ali sve je to ok..
    Nemogu sve nickove jos da pohvatam jedna je pisala da ima pregled tek 22 tu smo znaci obje hehe.
    Hvala vam na lijepim riječima svima sve ce biti dobro ♡

Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.