Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞
Treci dan, smeđarenje prisutno. Danas se cijeli dan cudno osjecam, nekako bezvoljno. Sada primjecujem malo svjetliju boju, vise vuce na crveno nego smeđe.. imam osjecaj da moj bebolino odlazi.. dali uopce ima smisla ici na hitnu? 😰
Ako ti se cini svjeza krv, pravac na hitnu, nemoj cekati. Nadam se da je sve ok ❤️
👦 11/2017 👶 9/2020
Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞
Treci dan, smeđarenje prisutno. Danas se cijeli dan cudno osjecam, nekako bezvoljno. Sada primjecujem malo svjetliju boju, vise vuce na crveno nego smeđe.. imam osjecaj da moj bebolino odlazi.. dali uopce ima smisla ici na hitnu? 😰
Obavezno odi na hitnu.
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Plavabosanka kasno je reci nemoj se sekirat, ner si se vec nasekirala. Takva firma ne vrijedi. Znam da ti je sad koma ali kad tad ce ti biti drago sto tamo vise nisi. Sve se dogada s razlogom ❣🤗
Ani92 naravno da ima smisla ic na hitnu ako je bas crveno. Drzim 🤞 nemoj se predavat
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Drago mi je što imamo neke nove plusice tu baš me to veseli. Čestitam curke❤️
I hvala vam na riječima utjehe 💖
Nasekirali su me na poslu jer mi nisu produljili ugovor samo zato što sam trudna. To je bilo za očekivati, ali da oni imaju toliko odvratno ponašanje.. To sam saznala u utorak, a oni su to znali još odavno i šutili do zadnjeg. Još me jučer ova što je ispod šefice tjerala da idem raditi u laboratorij s kemikalijama i ja sam rekla da mi je muka na što je ona rekla imaš wc pa povraćaj, imaš stolicu pa sjedi. I ja nisam otišla da bi na podne se izvikala na mene ja sam rekla da mi je i muka i ne smijem to raditi i ona mi je odbrusila da to nije opasno(ako nije opasno nek si sama ide) i onda je rekla ide to reći šefici reko okej. Ono ne produljenje ugovora i iskorištavanje do zadnjeg dana, marš.
Da bi 45min prije kraja mojeg radnog vremena došla sa papirom o 100%kurzarbeit (što znači da do kraja mjeseca ne moram dolaziti na poso jer navodno nema posla a trgamo se) i rekla mi je nešto u smislu ako ne mogu ići u labos nisam im ni potrebna, ja sam rekla da je to nepravedno jer kad sam im sve radila bila sam dobra a sad kad sam trudna da najednom ne valjam i da sam im jedina znala sve radit a on ise tako ponašaju. Tresla sam se kad mi je svašta izgovorila a ona kad je vidla da se tresem kao da je još više napadala i grizla, sramota da se tako odnose prema trudnoj ženi fuj. Još mi je rekla da nemam dokaz o trudnoći, a nemam jer mi ginekologica nije napisala papir a oni nemaju pravo vidjeti moju trudničku knjižicu.
Izvinite na dugom postu ispušni ventil 😂 to je još i ukratko šta sve ja tamo trpim mjesecima.
Nazalost takvi slucajevi kao tvoji su cesti, i sama sam prosla svasta sa svojim poslodavcem, a sad tek jos moram razgovarati i reci za trecu trudnocu, prekidati roditeljski i iskoristiti godisnji i tako, trebalo bi bit zabavno. Ovo tvoje zvuci kao gotova prica, makni se lijepo od idiota i hrabro dalje 💪
👦 11/2017 👶 9/2020
Pozdrav žene da se i ja prijavim u nadi da ćemo se lijepo druziti na forumu..Trudna sam 5+5 ovo mi je treca trudnoca,prva zavrsila spontanim,u drugoj bili blizanci jedan nije uspio ali jedan se rodio Hvala Bogu i moje sunce malo oma 5 godina..Na ovoj trudnoci smo radili skoro 3 god i sad kad smo uspjeli uplasena sam jer grudi me vrlo malo bole,nemam nikakve simptome osim laganih bolova,na UZV s 5+2 se vidjela gestacijska i jedva se nazirao embrion,iduci pregled je 22gog,a frka mi je jer sam bila na terapiji Citeral antibioticima jakim tbog upale bubrega taman u periodu zaceca pa dokt kaze da je sad period sve ili nista ili ce uspjeti ili nece... eto da se i ja malo izjadam ne preostaje mi nista drugo nego da vjerujem i nadam se dobrom..
Svima vam zelim punooo srece..
A procitala sam za krvarenje @Ani 92 i obavezno odi na hitnu ne mora znaciti da je odmah los ishod sretno od srca da sve bude dobro
Cuda se desavaju,kada zamjenis suze molitvom a strah vjerom ❤❤
Ani92-ja bi na tvojem mjestu otišla na hitnu ukoliko se to smeđarenje povećava. Držim fige ne mora biti da je nešto strašno 🤞🏻❤️❤️
Lockica - i tebi držim fige 🤞🏻❤️
I samo da vam kažem pošto ste obje tu negdje kolko sam ja bila na prvom pregledu (6tj) nemojte se sekirat ukoliko se ne vidi plod, ni meni se na prvom pregledu nije vidjelo ništa više osim gestacijske, a sada odgovara 10tj po veličini (znači točno kako sam računala), a imala sam silne strahove. Može biti i da je ovulacija kasnije nastupila.. Kolegici je u 15tjednu doktor otkrio da je beba 13 tj, a ne 15tj. Mislim da je to sve invidualno...
------
Inače prvu trudnoću sam izgubila baš zbog posla, pa ne znam zašto se sad ovoliko bediram. Valjda sam mislila da ima bar malo dobra u ljudima, pogotovo ukoliko si radnik koji im sve radi.
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jutro🌞🌞
Curke iz Zagreba, u kojim ste kvartovima? Možda koja susjeda? 😁 Ja sam Rudeš..
Lilm, nemam savjet, mene su zaobišle i ovaj i prošli put, Bogu fala
Lockica dobrodosla i 🤞 da bude sve dobro, sve nas ubija to iscekavanje i strah ❤️
Jambica ja sam na Ferenscici :)
LilM znala sam imati mucnine kad bih legla, pa sam prestala ista jesti 2h prije lezanja
👦 11/2017 👶 9/2020
Jutro zenice 😍
Ja neznam zašto sam toliki panicar ali evo meni su se smanjili bolovi u trbuhu ne boli me i ne grci vise kako je do prekjucer. Sve me strah da li je to normalno sto je tako naglo prestalo? Imam iscjedak bijelo žuti vise je bijeli. Mučnine nemogu procijeniti jer je meni od uvijek muka imam gastritis pa vodim dugo borbu s mucninama. Sise bole na dodir i na pokret neki onak vise sa strane bole. Samo mi se spava i umorna sam stalno.
Sva sam u strahu da li je sve uredu a pregled je tek 22.3 poludit cu do tada 😔😔😔
Sortiraj odgovore
Najstariji