Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • monalisa
    05. Ožujak 2021. 17:47

Sanja onda ce nam termin biti tu negdje skupa, nije mi htio nist reci sada ni otvorit trudnicki dok ne potvrdimo 100% ❤🥰

ivkica
    05. Ožujak 2021. 17:49

Sretan rođendan Missy ♥️🎉

🙎29 god., 👦muž 33 god.
    02/2020 nalaz spermiograma loš, dijagnoza Asthenozoospermia - uzima cink i ostale dodatke
    22.5. nalaz spermiograma astheno necrozoospermia
    Nakon godinu i dva mj prvi test pozitivan - bez korištenja ikakvih metoda (lh trakice, bazalna temp, dečko od 8 mj nije koristio ništa)

Missy88
    05. Ožujak 2021. 18:06

ivkica

Sretan rođendan Missy ♥️🎉

Hvala ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

sanja0508
    05. Ožujak 2021. 18:12

monalisa

Sanja onda ce nam termin biti tu negdje skupa, nije mi htio nist reci sada ni otvorit trudnicki dok ne potvrdimo 100% ❤🥰

Pa ni meni nije otvorila. Ne brini. Rekla mi je samo da ne brinem da imam pravog malog lava, toliko mali, a srce se nazire i da cu ga za 2 tjedna cuti 100% ako se sve nastavi odvijati ovako kao do sada.
    Trebas biti sretna nekim curama se tako rano vidi samo GV,  a tebi se vec i srce nazire.

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• Tienna
    05. Ožujak 2021. 18:47

Missy sretan rođendan o sve najbolje tebi i bebici 🥳🥳🥳  I ja kao ti, ne mogu vjerovat da će prvo tek sa 30 🤣
    Jambica, upisujem se u klub neozbiljnih 🤣

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

plavabosanka
    05. Ožujak 2021. 21:11

Tonkica111

Cure jel vas opere strah od spontanog…. Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće… Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila…. 😭😭😭😭
    Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha…. Baš kočnica veselju 🤦🏻‍♀️

Uhh mene je to pralo evo sve do drugog pregleda, non stop sam gledala u papir kad se brišem, užas. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    05. Ožujak 2021. 21:17

Missy88

Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
    Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊

Sretan rođendan 🎂🍰🥳❤️❤️

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️

plavabosanka
    05. Ožujak 2021. 21:30

Drago mi je što imamo neke nove plusice tu baš me to veseli. Čestitam curke❤️ 

I hvala vam na riječima utjehe 💖 
    Nasekirali su me na poslu jer mi nisu produljili ugovor samo zato što sam trudna. To je bilo za očekivati, ali da oni imaju toliko odvratno ponašanje.. To sam saznala u utorak, a oni su to znali još odavno i šutili do zadnjeg. Još me jučer ova što je ispod šefice tjerala da idem raditi u laboratorij s kemikalijama i ja sam rekla da mi je muka na što je ona rekla imaš wc pa povraćaj, imaš stolicu pa sjedi. I ja nisam otišla da bi na podne se izvikala na mene ja sam rekla da mi je i muka i ne smijem to raditi i ona mi je odbrusila da to nije opasno(ako nije opasno nek si sama ide) i onda je rekla ide to reći šefici reko okej. Ono ne produljenje ugovora i iskorištavanje do zadnjeg dana, marš.
    Da bi 45min prije kraja mojeg radnog vremena došla sa papirom o 100%kurzarbeit (što znači da do kraja mjeseca ne moram dolaziti na poso jer navodno nema posla a trgamo se) i rekla mi je nešto u smislu ako ne mogu ići u labos nisam im ni potrebna, ja sam rekla da je to nepravedno jer kad sam im sve radila bila sam dobra a sad kad sam trudna da najednom ne valjam i da sam im jedina znala sve radit a on ise tako ponašaju. Tresla sam se kad mi je svašta izgovorila a ona kad je vidla da se tresem kao da je još više napadala i grizla, sramota da se tako odnose prema trudnoj ženi fuj. Još mi je rekla da nemam dokaz o trudnoći, a nemam jer mi ginekologica nije napisala papir a oni nemaju pravo vidjeti moju trudničku knjižicu.

Izvinite na dugom postu ispušni ventil 😂 to je još i ukratko šta sve ja tamo trpim mjesecima. 

💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻

• LilM
    05. Ožujak 2021. 21:56

plavabosanka

Drago mi je što imamo neke nove plusice tu baš me to veseli. Čestitam curke❤️

I hvala vam na riječima utjehe 💖
    Nasekirali su me na poslu jer mi nisu produljili ugovor samo zato što sam trudna. To je bilo za očekivati, ali da oni imaju toliko odvratno ponašanje.. To sam saznala u utorak, a oni su to znali još odavno i šutili do zadnjeg. Još me jučer ova što je ispod šefice tjerala da idem raditi u laboratorij s kemikalijama i ja sam rekla da mi je muka na što je ona rekla imaš wc pa povraćaj, imaš stolicu pa sjedi. I ja nisam otišla da bi na podne se izvikala na mene ja sam rekla da mi je i muka i ne smijem to raditi i ona mi je odbrusila da to nije opasno(ako nije opasno nek si sama ide) i onda je rekla ide to reći šefici reko okej. Ono ne produljenje ugovora i iskorištavanje do zadnjeg dana, marš.
    Da bi 45min prije kraja mojeg radnog vremena došla sa papirom o 100%kurzarbeit (što znači da do kraja mjeseca ne moram dolaziti na poso jer navodno nema posla a trgamo se) i rekla mi je nešto u smislu ako ne mogu ići u labos nisam im ni potrebna, ja sam rekla da je to nepravedno jer kad sam im sve radila bila sam dobra a sad kad sam trudna da najednom ne valjam i da sam im jedina znala sve radit a on ise tako ponašaju. Tresla sam se kad mi je svašta izgovorila a ona kad je vidla da se tresem kao da je još više napadala i grizla, sramota da se tako odnose prema trudnoj ženi fuj. Još mi je rekla da nemam dokaz o trudnoći, a nemam jer mi ginekologica nije napisala papir a oni nemaju pravo vidjeti moju trudničku knjižicu.

Izvinite na dugom postu ispušni ventil 😂 to je još i ukratko šta sve ja tamo trpim mjesecima.

Nemoj se nervirati nije vrijedno! Naci ces bolji posao ;)

Ani92
    05. Ožujak 2021. 21:57

Ani92

Evo ja obavila pregled, nema nikakvog krvarenja. Kaze dr vjerojatno neka zilica pukla. Vidi se da je trudnoca u maternici,ali plod se jos ne vidi. Izgleda da je bila kasna ovulacija jer sam po zadnjoj M prosla 6 t. Dobila Duphaston. Sljedeci pregled 12.03, kako je i trebao biti zapravo prvi. Drzite 🤞🤞🤞

Treci dan, smeđarenje prisutno. Danas se cijeli dan cudno osjecam, nekako bezvoljno. Sada primjecujem malo svjetliju boju, vise vuce na crveno nego smeđe.. imam osjecaj da moj bebolino odlazi.. dali uopce ima smisla ici na hitnu? 😰

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.