Lori zelim ti brz oporavak i novi plusic!
Svima zelim dobre preglede!
Sanjarka molim te vrati me na listu 27.10. 😁😅
Kod mene je sve kao prije trudnoce, niti simptoma noti problema, jedva cekam taj prvi pregled u utorak da mi potvrdi da je sve ok.
👦 11/2017 👶 9/2020
Jambica- ja sam isto dosta se raspitivala... i sad Harmony je zamišljen kao jeftinija verzija Nifty testa, ali kako je sad postao brži (mislim da i dalje nije pouzdaniji) poskupo je, da je sada Nifty jeftiniji - zato sam se odlučila za Nifty... moj gin radi oba, a razumijem i tvoje razmišljanje. Znam da je max 14 dana, ali sam čula da je to da se oni osiguraju, da često dođe i ranije zato pitam koliko si čekala.
LilM - Nifty i Harmony rade se od 10 tjedna (po uzv je sigurnije da ce biti dovoljno fetalne DNK) moj gin kaže da je dobro saćekat još koji dan da budemo sigurni. Mislim da sam vidjelja neki da se može već u 9. tjednu, ali više ne znam koji je to test - stranice su zbunjujuće, nisam našla jasan popis gdje se može napraviti, a opet bedasto mi je za to posebno tražiti ginekologa. Kako mi je gin rekao postoje i jeftinije varijante, od kojih on radi Trissomy, ali meni se ne sviđa što se radi tek u 12 tjednu (za njega moraš imati i krvnu grupu).
3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔
Cure jel vas opere strah od spontanog…. Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće… Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila…. 😭😭😭😭
Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha…. Baš kočnica veselju 🤦🏻♀️
Hejjj, nisam ni ja svjesna da sam trudna, ja Sam imala 3 sp… nekako ne mogu da se bas radujem.. AL trudim se da ne mislim o tome sta je bilo, uvjeravam sebe da ce biti sve dobro.. Cekam ponedjeljak I pregled, pa razmisljam kako da kazemo nasim ako Bude uredu, moja Mama I rodjendan u ponedjeljak, ce to biti pravo iznenadjenje abd 🥳☺️🙏
Uh uh... Moram ne razmišljat i to je to... A prvi pregled tek za 18 dana... Možda nakon njega budem malo svjesnije....tebi sretno u ponedjeljak 🥰
Jambica cestitam!! 💙
Pingo daaa, petkom ne rade s trudnicama, steta sto ti to ginekolog nije napomenuo. Odi odmah rano u pon, brzo ces doci na red. Morat ces im ostaviti trudnicku, a nalazi su za tjedan dana. 🙂
___
Netko je pitao za Nifty. Radi se od 10.tjedna, ali idealno ako ste 11+ zbog udjela bebine dnk u vasoj krvi. Meni su nalazi dosli za5 dana (vadila krv i mjerili mi nuhalni u pon, nalaz dosao u subotu. S tim da sam ja za spol cekala do pregleda, hahha) 🙂
Cure jel vas opere strah od spontanog…. Mene je to danas opralo strašno, ne mogu si pomoć uopće… Imala sam prošle godine biokemijsku i to me baš rastužilo tako da sam sad u panici cila…. 😭😭😭😭
Još nisam ni svjesna nekako da sam trudna zbog toga straha…. Baš kočnica veselju 🤦🏻♀️
Hejjj, nisam ni ja svjesna da sam trudna, ja Sam imala 3 sp… nekako ne mogu da se bas radujem.. AL trudim se da ne mislim o tome sta je bilo, uvjeravam sebe da ce biti sve dobro.. Cekam ponedjeljak I pregled, pa razmisljam kako da kazemo nasim ako Bude uredu, moja Mama I rodjendan u ponedjeljak, ce to biti pravo iznenadjenje abd 🥳☺️🙏
Uh uh… Moram ne razmišljat i to je to… A prvi pregled tek za 18 dana… Možda nakon njega budem malo svjesnije….tebi sretno u ponedjeljak 🥰
Mislim da sve imamo taj strah, ali gledaj pozitivno. Ja sam isto glavu razbijala, ali cim je prosao prvi pregled strah je u pola manji nego sto je bio. Sto manje citaj po internetu, sto manje prati simptome. Bolje citaj knjige, setaj, gledaj serije. I uzivaj. Biti ce sve ok. 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Mene malo malo opere,ali rekla sam da ne zelim o tome razmisljat. Ne zelim da me te misli opsjedaju,vjerujem da ce sve biti dobro i da bebica lijepo raste. Ja sam imala 2 spontana,ne mogu rec da mi je svejedno al kazem pokusavam da me te misli ne obuzimaju
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Taj strah me pere svaki dan.....🥺 Hvala Bogu do sada nisam imala spontane jer smo se 4 godine borili s neplodnoscu,prosli smo i nekoliko mpo postupaka,a ovo se desilo prirodno,neocekivano...mozdq zato imam stalno tak strah prisutan...plus kolegice oko mene sve imaju neki problem,ili su imale spontane pa mi se to sve nakuplja u podsvijesti....ali da....svaki dan sam u strahu,i svaki put pred pregled tresem se od glave do pete...uh...😒
Takodjer✌, nakon jedne biokemijske strah je stalno prisutan i nikako se nemogu opustit jos nemam taj osjecaj trudnice i da sam trudna.. nadam se da je to samo trenutno stanje kao i ostalim djevojkama😖
👶❤
Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊
Eej pa neka je sretan, najsretniji do sada.. Sve najljepse ti od ❤️ zelim, I sto uredniju trudnocu ☺️🥳🥳🥳🥳🥳💐💐💐🍾🍾🍾🥂🥂🥂🥂
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji