Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    05. Ožujak 2021. 15:37

Orhideja13

Missy88

Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
    Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊

Eej pa neka je sretan, najsretniji do sada.. Sve najljepse ti od ❤️ zelim, I sto uredniju trudnocu ☺️🥳🥳🥳🥳🥳💐💐💐🍾🍾🍾🥂🥂🥂🥂

Hvalaaa ❤

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Mala_martina1990
    05. Ožujak 2021. 15:44

Missy88

Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
    Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊

Missy88

SRETAN ROĆKAS!!!! Nek bude najsretniji 🥰🥂👼🤰🤱🎂🎊🎉☺️☺️☺️

Jana25
    05. Ožujak 2021. 15:46

Missy  SRETAN ROĐENDAN!!!! Sve najbolje želim 🥳❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

sanja0508
    05. Ožujak 2021. 15:56

Missy88

Sretan rođendan i sve najbolje i tebi i bebici 😍

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• LilM
    05. Ožujak 2021. 15:59

Missy88

Sretan rockaas 🥰

Missy88
    05. Ožujak 2021. 16:00

Hvala cure, bas ste drage ❤ Sve najbolje svim nasim bebicama 🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

pingo
    05. Ožujak 2021. 16:11

sretan rođendan Missy🎉🎊🎉🎊🎉😘

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Hera✨
    05. Ožujak 2021. 16:21

Missy sretan rodendan! Sve najbolje ti zelim, a najvise od svega lijepu, zdravu bebicu 😘🥳🥳

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

little baby
    05. Ožujak 2021. 16:34

Missy88

Hvala cure, bas ste drage ❤ Sve najbolje svim nasim bebicama 🥰

Sretaaan rodendaaan!🎂

Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
    💜💚💛🧡🩷
    😇😇

• monalisa
    05. Ožujak 2021. 16:41

Missy sretan rodendan 🥳
    Vidim da pisete strah od spontanog, takoder i kod mene isti slucaj, ovo mi je peta trudnoca nazalost 2 su zavrsile spontanim jedna u 7-8tj a druga 5-6tj tako da je kod mene i sada prisutan strah. 🙄
    Jos me danas i ginekolog unazadio, menge su mi i inace izbrckane i ovaj ciklus je bio uzas, dobila mengu 11.1 trajala 3 dana bzv nesto smeckasto po meni to nije bila menga, na kraju nakon tj dana 18.1 dobijem opet i traje 6 dana kao i inace i racunala po tome, da bi na kraju meni danas gin rekao da je menga krenula 11.1 ali se sve izbrcalo i po tome bi ja trebala biti trudna 7+4, ali ja kraju je rekao da mi je ovulacija kasnila 2 tj ida sam po njegovom trudna 5+5/6 i vidi se tek slabi protoci da nije sa sigurnoscu reci da kuca srceko i narucio me za tj dana da potvrdimo ❤ ali ja bas pala u bed 😵

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.