Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊
Eej pa neka je sretan, najsretniji do sada.. Sve najljepse ti od ❤️ zelim, I sto uredniju trudnocu ☺️🥳🥳🥳🥳🥳💐💐💐🍾🍾🍾🥂🥂🥂🥂
Hvalaaa ❤
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Meni je danas rođendan, nisam nikad mislila da cu prvo dijete imati tek s 33 😅 Termin za tocno 6 mjeseci, prolazi vrijeme pomalo 😁
Normalno da brinemo i bojimo se, samo treba to ipak nekako biti u drugom planu, inace nije zdravo ni za nas ni bebe ako smo stalno pod stresom 😊
SRETAN ROĆKAS!!!! Nek bude najsretniji 🥰🥂👼🤰🤱🎂🎊🎉☺️☺️☺️
Missy SRETAN ROĐENDAN!!!! Sve najbolje želim 🥳❤
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Sretan rođendan i sve najbolje i tebi i bebici 😍
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sretan rockaas 🥰
Hvala cure, bas ste drage ❤ Sve najbolje svim nasim bebicama 🥰
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Missy sretan rodendan! Sve najbolje ti zelim, a najvise od svega lijepu, zdravu bebicu 😘🥳🥳
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala cure, bas ste drage ❤ Sve najbolje svim nasim bebicama 🥰
Sretaaan rodendaaan!🎂
Hvala Ti sto sam stvoren tako čudesno,sto su Tvoja djela predivna!🙏❤
💜💚💛🧡🩷
😇😇
Missy sretan rodendan 🥳
Vidim da pisete strah od spontanog, takoder i kod mene isti slucaj, ovo mi je peta trudnoca nazalost 2 su zavrsile spontanim jedna u 7-8tj a druga 5-6tj tako da je kod mene i sada prisutan strah. 🙄
Jos me danas i ginekolog unazadio, menge su mi i inace izbrckane i ovaj ciklus je bio uzas, dobila mengu 11.1 trajala 3 dana bzv nesto smeckasto po meni to nije bila menga, na kraju nakon tj dana 18.1 dobijem opet i traje 6 dana kao i inace i racunala po tome, da bi na kraju meni danas gin rekao da je menga krenula 11.1 ali se sve izbrcalo i po tome bi ja trebala biti trudna 7+4, ali ja kraju je rekao da mi je ovulacija kasnila 2 tj ida sam po njegovom trudna 5+5/6 i vidi se tek slabi protoci da nije sa sigurnoscu reci da kuca srceko i narucio me za tj dana da potvrdimo ❤ ali ja bas pala u bed 😵
Sortiraj odgovore
Najstariji