Pozdrav drage jesenke, evo mene nazad nakon nekoliko mjeseci, neocekivano. Zalomio nam se plusic! Nakon missed ab u 10. mjesecu smo rekli da necemo jos tako skoro na bebu, plan je bio uzivati, putovati, otici na koji koncert ako bi bilo moguce… izgleda da ne mrdamo nikuda 😆
Plusic danas na 8. dan kasnjenja, cekamo termin za prvi pregled.
Dobrodošla natrag ❤ čestitam na plusiću
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Pozdrav cure! Imam pitanje….Kakve boje vi imate iscjedak ako ga imate? 🙄🙄🙄 Ja se veceras idem tusirat a ono ma dnevnom ulosku žuti iscjedak baš žuto…inace bude bijel,bijelo žut….Od pocetka trudnoce pijem dufastone 3x1….ugl..malo me to uplasilo,neznam jel normalno,pa mozda se neka od vas susrela…🤔🤔🤔🤔
Ja ga imam baš puno cjelo vrijeme i uglavnom je vodenkast prozirni ili bjelkast kremasti, bez mirisa i tako neke kombinacije 😀 da li tvoj ima neki miris neugodan ili je samo žut?
Pa nema mirisa….isto je sluzav,kremast,nekad cisto bijeli,nekad svijetlo žuti,a veceras onako turbo žuti,jos sam onako gledala nwko vrijeme dali je možda smeđi,ali nije,bas ono žuti..🤔🙄🙄 neznam dali se mozda pomjesa s mokracom pa požuti…al ono…bas sam se malo zamislila….vidit cu sutra kakav ce biti,nebi si htjela stvarat paniku bezveze…i ta stalno neka probadanja dole ko menstrualna,kad se dižem i sjedam doslovno moram polako imam osjecaj da me sve zateže…kak moj muž kaze ja ko invalid a ne trudnica 😂🙄
Haha pa je da, ja se bas ponekad osjećam kao neki invalid 😀 moramo paziti oko svega... uglavnom mislim da ako ti nema nikakav neugodan miris da je to sve okej 🙂
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Cure, zadnja mjesecnica mi je bila 25.01.
Danas na kontroli kaze ginekolog 5+3, vidi se ŽV, za plod je jos rano kaze.. Jel to ok? Narucena sam opet za 2 tjedna
Pijem folnu i duphaston zbog kiretaze u 12. mj. 2020.
Daa, OK je ne brini.. Na sljedecoj kontroli vidjeces sve.. Opusti se 🍀
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Pozdrav cure! Imam pitanje….Kakve boje vi imate iscjedak ako ga imate? 🙄🙄🙄 Ja se veceras idem tusirat a ono ma dnevnom ulosku žuti iscjedak baš žuto…inace bude bijel,bijelo žut….Od pocetka trudnoce pijem dufastone 3x1….ugl..malo me to uplasilo,neznam jel normalno,pa mozda se neka od vas susrela…🤔🤔🤔🤔
Ja ga imam baš puno cjelo vrijeme i uglavnom je vodenkast prozirni ili bjelkast kremasti, bez mirisa i tako neke kombinacije 😀 da li tvoj ima neki miris neugodan ili je samo žut?
Pa nema mirisa….isto je sluzav,kremast,nekad cisto bijeli,nekad svijetlo žuti,a veceras onako turbo žuti,jos sam onako gledala nwko vrijeme dali je možda smeđi,ali nije,bas ono žuti..🤔🙄🙄 neznam dali se mozda pomjesa s mokracom pa požuti…al ono…bas sam se malo zamislila….vidit cu sutra kakav ce biti,nebi si htjela stvarat paniku bezveze…i ta stalno neka probadanja dole ko menstrualna,kad se dižem i sjedam doslovno moram polako imam osjecaj da me sve zateže…kak moj muž kaze ja ko invalid a ne trudnica 😂🙄
Normalno je i ako je zut, meni je isto. Bez brige, ako nema neki neugodan miris ili se pojavi svrbez, peckanje, onda je znak neke upale, gljivica sto vec. Ovako je sve ok.
👩36 🧔34
8/2021 🩷 L
Andjelina23- ja sam išla sa 6 tj na prvi pregled pa se nije vidio plod, a danas je bila zaigrana beba. Isto sam bila u panici pa kako jer neke žene pišu d već u 5+5vide otkucaje. Mislim da je sve to invidualno i da nema mjesta panici. Opusti se, glavno da je trudnoća u maternici ❤️❤️ za dva tjedna ćeš vjerojatno i srčeko već čuti 🤗
Nikkas-čestitke, nek bude školska 🤞🏻❤️
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
https://ibb.co/jLNXkHX
E da evo i slikice🥰🤞🏻 vidjela sam cijelu bebicu ali mi je ona dala samo slikicu kako maše, morat ću joj drugi put reći nek mi napravi neke bolje slikice. Makar meni sad to izgleda ko da sisa prst🤣
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
https://ibb.co/jLNXkHX
E da evo i slikice🥰🤞🏻 vidjela sam cijelu bebicu ali mi je ona dala samo slikicu kako maše, morat ću joj drugi put reći nek mi napravi neke bolje slikice. Makar meni sad to izgleda ko da sisa prst🤣
I meni izgleda kao da sisa prst 😂
Dobro jutro cure, kako ste?
Nikkas cestitam ti i dobrodosla 🥰
Plavabosanka preslatka je slikica 😊😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ajme ja nisan nista spavala, vrtin se cilu noc po krevetu i nikako se namistit 😏 ne znan je li me vise bole sise ili leđa 😥 ..sad san skuvala kavu i legla na ljulju na balkon i uzivan u miru i tisini. Jos 8 dana do pregleda, cini mi se ko vjecnost..
🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Endzrue 3.9. / Split
Mišić 04.09. ♀️
Missy88 5.9. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9. / Zagreb
Mokosh 12. 09.
Jana25 13.9. ♂️ Karlo / Osijek
Ljesnjak 21.09. / Zagreb
Natalija91 24.09.