Dobro jutro trudnice 🥰
Kako ste?
Ja umornooooo. Vegetiram svako popodne...
Malena_borovnica welcome, cestitke na ❤️
NanaJ ja sam mislila radit do 6mj, za nikakve novce necu radit sezonu u svojoj firmi, to je ubij Boze
Tonkica super beta 👍🏻
Simptomi dolaze i odlaze, sve je to ok 😊
Irena ja idem privatno Al nisam muza vodila, necu ga ni vodit dok je vaginalni uzv 🤷♀️
A i posli, mislim da ce ic s menom samo na 4d
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Plavabosanka, Sofia, Katherine_Hope, Irena sretno cure danas 🍀🍀🍀🍀
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Irena ja idem privatno i inace moze ic i muz, ali sada nisu dali zbig korone. Bas sam pitala kakva je situacija i rekla mi je sestra da se i oni nadaju da ce uskoro moc dolazit i on. Mozda cekaju da se cijepe ili jednostavno da se malo jos poboljsa situacija. 🤷🏽♀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Hvala svima na info 🥰 i sretno svim na pregledima, da se sve pohvalimo fenomenalnin vijestima ❤
Curke dobro jutro,
Sretno danas svima na pregledima.
Ja idem isto kod privatnika i muž nije mogao ući, tako da mislim da većina još ne dopušta.
Jutro. Hvala vamm❤️❤️ držim sama sebi fige 🤞🏻
Meni pregled tek u pola 12ali nebi san na oči više neža šanse. Usto sanjam već par noći neke gluposti i nekog lika koji mi nije baš drag.
Inače kod nas je smio neko s tobom na pregled kad nije bilo korone ali sad kako je korona jedino u slučaju ako trebam prevoditelja. Jbga ne mogu se na to vadit jer zaručnik(još uvijek mi je čudno tako ga zvati) i ka smo tu negdje po pitanju jezika, s tim da što se tiče trudnoće njemu su pojmovi i na hrvatskom nepoznanica kao i meni, a kamoli ne na njemačkom 😂
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Jutro 🥰
Sretno na pregledima ❤ čekam slikice 😀😀
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Jutro curke, jučer je neko pitao za cigarete, danas sam se probudila doručkovala i sjela zapali jednu prije posla, lijepo sam popušila digla se i krenula u kuhinju kad ono vrtoglavica samo takva, slabost, muka, mislila sam da ću se srušit, sjela sam u kadu i počela se poljevati hladnom vodom da mi bude bolje, sama sam doma jer je muž već otiso na posao, i rekla sam cigaretu više neću okusit ma kakva god želja bila
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Marija3998- Uhh gadno, uzmi pojedi nešto slano. Možda je i tlak ovo ludo vrijeme se stalno mijenja, mene glav ubijala prošli tjedan zbog toga. Ja sva sreća nikad nisam pušila, sestrična je od početka trudnoće i u početku su joj smetale, sad zapali tu i tamo(4mj termin). Meni je bilo slatko napuniti punu kadu vodom i napraviti kupku. To je jedina stvar uz bambus koje sam se morala odreći, a da mi je teško pala 😭
Čime se vi opuštate prije pregleda? 🤗
👱🏻♀️ 23y 👩🏼🦲 33 y 👩❤️💋👨 - 6/13
💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻♀️
24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji