Bok cure, cini mi se da je netko ovdje vec pisao ali ne mogu pronaci…uglavnom…se nekom desilo prestanak mucnina u 7.tj? Skoro 3 tjedna me opako peglaju i bas mi nije bilo dobro i od jucer samo odjednom nista, ni danas, samo napuhanost ko balon🙄 ah mi trudnice nikad zadovoljne..
Ja sam pisala neki dan o tome.
Meni su počele užasne mučnine u 5.tt. Trajale bi po cijeli dan manje-više i jako slabo sam jela. Od svega mi bila muka.
Odjednom nakon 2-3 tjedna su mi naglo prestale, pa sam se zabrinula 😃
Sada mi je opet ponekad mučno, imam nagon za povraćanjem kad vidim neku hranu. Jedem samo neke stvari od kojih mi nije mučno. Ali u svakom slučaju, bolje nego prije kad sam živjela na štapićima, petit keksu i soku i eventualno nekom pecivu iz pekare 😁
-
Cure kažu da je normalno da tako mučnine dođu, pa nestanu i onda se opet vrate ☺
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Upomoć... Dakle 5 tj i nekih 3 dana sam trudna, možda i više po beti... Ali jučer sam skužila da me grudi više ne bole i malo mi nije svejedno... Jel imala koja slučaj da su je bolile tipa tjedan dana pa stale... Ne znam šta da mislim. Strah me
Dobro jutro trudnice drage☺️ Kako ste danas?
Plavabosanka, Sofia, Katherine, Irena sretno vam danas na pregledu, zeljno iscekujemo😄🍀
Mala_borovnica cestitam i dobrodosla!
Mene jucer umor svladao, zaspala sam ful rano i cijelu noc se budila, pricale ste jucer o tome. Eto i ja bas neke gluposti sanjam i svako malo se budim i okrecem. Pocela sam koristit jucer Utrogestan i vidjela da je glavna nuspojava pospanost 😂 ne znam kolko pospanija od ovog mogu bit, ali vidjet cemo.
Sto se tice dolaska i odlaska simptoma to je sve uredu. Na zalost tu nema nekog pravila i sve je vrlo individualno. Samo po sebi to ne mora nista znaciti i ako odu ne znaci da se za par dana nece vratiti. Meni isto tako dode nekad panika kad se odjednom osjecam super, ali obicno ne potraje dugo haha.
Zelim vam lijep i suncan dan ☀️
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ej, cure. Nova san ode pa vas želin prvo sve pozdravit. Ja ka da san u studiju nekome hahahhaah.
Uglavnon, jučer je bija prvi pregled sa 6+2 i srce malo kuca
Nego, jel mi more neko nešto priporučit za mučnine, jer me ubijaju po cile dane.
irenaa0809, ma ja san čula da ta tunjevina nije poželjna u trudnoći…vjerojatno ima žive u sebi pa se ne preporuča.
Zatvori frižider pa je nećeš gledat
Cestitam 🥰 Đumbir, bomboni ili caj, dvopek, stapici, bademi iako su oni kao za zgaravicu vise… ja se svime opskrbila, ali kad su krenule mucnine po cijele dane, nista nije pomagalo. Netko mi je rekao da probam slance iz pekare i stvarno sam tjedan, dva zivjela na slancima i soku od narance jer sam jedino to mogla staviti u usta. Pecena piletina i zelena salata mi je bila ok s malo octa jer mi je kiselo pasalo. Ali to tek postupno.
Imas i kapsule Gingermina od đumbira koje kao djeluju nekima, ja nisam primijetila razliku. Uglavnom trpiti i cekati da prođu, ja sam izludila mjesec i pol, evo sad se smirile, ali jos nisu prosle skroz 😅
Hvala ti...tek san sad uvatila vrimena da sve pročitan haha. Ma, proć će kako bilo da bilo, a i ako ne prođu, šta ću...glavno da mi je bebica dobro...inače san cila u straju, samo nešto prčkan po netu i svašta mi se mota po glavi, umisto da se opustin i "guštan" u mučninama
1.Pregled 01.03.2021. 6+2 kuca malo ❤
2.Pregled 23.03.2021 - željno isčekivanje 🙏🥰
Dobro jutro drage moje... Od 5 sam kao zvijer na nogama, nece vise sam na oči. U 9 imam pregled i da vam priznam da se tresem kao šiba hahaha. Da li je neka od vas isla privatno pa da su recimo muza pustili doktori da udje vidjet uzv?
Ej, cure. Nova san ode pa vas želin prvo sve pozdravit. Ja ka da san u studiju nekome hahahhaah.
Uglavnon, jučer je bija prvi pregled sa 6+2 i srce malo kuca
Nego, jel mi more neko nešto priporučit za mučnine, jer me ubijaju po cile dane.
irenaa0809, ma ja san čula da ta tunjevina nije poželjna u trudnoći…vjerojatno ima žive u sebi pa se ne preporuča.
Zatvori frižider pa je nećeš gledat
Dobrodosla i cestitam na lijepom urednom pregledu!
Meni je gin preporucio Reduflux u prosloj trudnoci, imala sam uzasnih problema sa zgaravicom i on mi je jedini donekle djelovao, sve ostalo nimalo.
Hvala Meni moj nije preporučija ništa
Ma i mene na dane vata ta žgaravica, al nekako je sa prehranon reguliran..jer san i prije imala velikih problema sa želucon pa točno znan šta smin, šta ne smin...ka ja san mu i sama rekla da mi ništa ne daje...išla se pravit pametna
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Ožujak :
Plavabosanka 03.03.
Sofia88 03.03.
Katherine_Hope 03.03.
Irena0809 03.03.
FlipFlop 05.03.
Tienna 05.03.
Monalisa 05.03.
Orhideja13 08.03.
Sanjalica5 08.03.
Lollypop 08.03.
LilM 09.03.
Lyra 09.03.
Ljesnjak 09.03.
Scarlett 09.03.
Mateja31 10.03.
Ponosna. Mama 12.03.
Kiky 15.03.
Pingo 16.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Missy88 18.03.
Jackie27 18.03.
Sanjarka88 19.03.
Leah 19.03.
Mokosh 23.03.
Traveller 23.03.
Tonkica111 23.03.
Hera 23.03.
Marija3998 24.03.
Misic 24.03.
MARELA 25.03.
Lovely 25.03.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
🍁JESENSKE BEBE🍁
RUJAN 🐿️ :
Endzrue 3.9. / Split
Mišić 04.09. ♀️
Missy88 5.9. / Zagreb
Mala2323 8.9.
Ivkica 10.9. / Zagreb
Traveller 11.9. / Zagreb
Mokosh 12. 09.
Jana25 13.9. ♂️ Karlo / Osijek
Ljesnjak 21.09. / Zagreb
Natalija91 24.09.
Ninuskaa 25.09.
Marisol 26.9.
Kiky 29.9. / Rijeka
Leonoah 29.09. / Dubrovnik
Plavabosanka 29.09. / DE
Mateja31 30.09. / Našice
LISTOPAD 🦔:
Zara7 01.10. / Zadar
FlipFlop 01.10.
Lisa27 4.10. / Rijeka
Lovely 04.10. / Zagreb
Jackie27 06.10.
Pingo 8.10. / Zadar
Orhideja13 13.10.
MARELA 14.10
Tienna 17.10.
Sanjarka88 21.10./ Split
Hera 23.10./ Zagreb
NanaJ 24.10.
Lyra 27.10.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Dobro jutro...sritno i bez stresa Ja još nisan bila privatno, baš se mislin danas zvat da se naručin....al prija mi je išla i momak je snjon bija unutra bez problema.... pitaj, mislin da neće bit problema.
Sritno svin curama danas na pregredu i javite nan se sa lipin vijestima
Dobro jutro svima❤
Sretno svima na pregledu danas❤
Ja svoj ne mogu docekati, tek 19og tada cu biti 6+5 pa se nadam da ce se sve lijepo vidjeti😁 nadam se da cu uspjeti dobiti komplikacije, iznos komplikacija je prosijek zadnjih 6 placa ako se ne varam?
Sto se simptoma tice mene zasad muce mirisi, ali bas jako, cak mi moja frisko oprana kosa ili roba ima prejak miris i morala aam baciti tulipane jer su mi uzasno smrdili, drugi simptom su mi bolne cicke do te mjere da jedva tusem prodjem po njima.
Irena kod nekih privatnika ce pustiti muza, ali kod vecine ne, ovisi od doktora do doktora.
Sortiraj odgovore
Najstariji