Koliko znam jos ne, ali bude(samo me to drzi,da cujem srce na iducem pregledu) ma sad su svi radili na brzinu jer su samo htjeli utvrdit da je sve ok, mislim da se dr nije ni sjetio toga kad sam mu uletila u ordinaciju xD
Evo cure da vam se i ja javim.
Bila na pregledu, još se ništa jasno ne vidi, ali me ostavila na bolovanju jer imam mučnine već par dana.
Sutra idem vaditi betu pa budemo vidjeli kako dalje.
Inače znam kad sam imala plodne dane, e sad kad se uhvatilo tko bi ga znao. Vjerojatno malo kasnije jer mi i menst kasne jako zna se odužit do 50dana 😔
Jel mi možete poslat slikice uzv vi kojima se isto nije ništa vidjelo da me malo utješite?
Nadam se da budem uskoro ugledala svoju mrvicu...
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Evo cure da vam se i ja javim.
Bila na pregledu, još se ništa jasno ne vidi, ali me ostavila na bolovanju jer imam mučnine već par dana.
Sutra idem vaditi betu pa budemo vidjeli kako dalje.
Inače znam kad sam imala plodne dane, e sad kad se uhvatilo tko bi ga znao. Vjerojatno malo kasnije jer mi i menst kasne jako zna se odužit do 50dana 😔
Jel mi možete poslat slikice uzv vi kojima se isto nije ništa vidjelo da me malo utješite?
Nadam se da budem uskoro ugledala svoju mrvicu…
Ne vidi se nista ili je samo gestacijska?
A kad si popiskila plus? I koji si sad dan ciklusa?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Koliko znam jos ne, ali bude(samo me to drzi,da cujem srce na iducem pregledu) ma sad su svi radili na brzinu jer su samo htjeli utvrdit da je sve ok, mislim da se dr nije ni sjetio toga kad sam mu uletila u ordinaciju xD
Ajme svaka ti cast ako ces cekat 4 tjedna za cut srce jel kuca.
Ja bi vec sutra bila u privatnika 😅
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutroooo ❤️
Missy ajme mogu mislit koji šok i stres 😓 bitno da je beba dobro, ne ponovilo se 🙏
Plavabosanka sigurno se maternica širi, bit ce sve dobro 🤗
Mokosh, Endzrue, MARELA sretno cure danas na pregledu 🍀🍀🍀🍀 u koliko sati su vam pregledi?
Hvala, meni je u 18h, javim se navecer😃 nadam se da bu sve okej. Bas me mucnina od podneva pegla...pomazu malo bomboni 505 s crtom, ali sa Stevijom😅
Ja opet kasnim malo, sto se tice zelja za hranom- jedino sto mi pada na pamet su jagode i lubenica. Ali da mi ih sad netko stavi pred mene nisam sigurna bili ih mogla pojesti.. zavidim curama koje se mogu raznovrsno i zdravo hraniti u trudnoci, ja nista zdravo nisam pojela ima tri tjedna, samo krekere, perece, kuhani krumpir i slicno. Jedva cekam da prodje ovaj period povracanja i mucnina pa da se malo pozabavim prehranom.
👱🏻♀️29 (Hyperemesis gravidarum, hipertireoza, hipermobilnost zglobova) & 🧔🏻33
Prva trudnoća - termin 29.09.2021.
Ajme svaka ti cast ako ces cekat 4 tjedna za cut srce jel kuca.
Ja bi vec sutra bila u privatnika 😅
A gle, kroz par dana ce 100% kucat, nemam ja bas vremena sad hopsat i trcat po doktorima, sad mi je lakse a i generalno sam dobro i samo bih se brinula, ovako cu 4 tjedna radit i ne mozgat, ako mucnine krenu- jos bolje, barem znak da napredujemo.. U petak 22.2sam bila na prvom uzv i po tome sam 4+6bila.. Sad sam 6+1ali po menstruaciji ako me kuzite tako da mi nije cudno sto se jos nije culo
Otkud si, imaš li mogućnost promjene doktora? Trudnicki pregledi se nikako ne bi trebali obavljati na brzinu i bez da ti da osnovne informacije. Nemojte pristajati na bilo što, cure. Skupo plaćamo to zdravstveno.
Trenutno zivim u zg, naravno nitko ne prima nove pacijente a privatno voditi trudnocu mi je stvarno preskupo u zg..
Ne jedem suhomesnato sirovo, jedino ako je na neki način termički obrađeno. Jednostavno ne zeza mi se s tim.
Bit će vremena cijeli život. 😬
Moji doma kao da su poludili, stalno netko nešto peče što ja ne bi baš smjela. Samo mora odbijati kolače. Danas sveki donijela kruh, domaći, još topli, ali bila sam karakter i nisam pojela. Moram se držati Hashimoto prehrane što je više moguće.
Mogu li pitati kakve hashimoto prehrane? Jel ti Dr to odredio, ili? I ja Imam hashimoto Ali jedem sve Normalno nista ne izbjegavam 🤷♀️🤭
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji