Missy držim fige da te puste te mučnine više i da je to jučer bilo onako fino za krajSanjarko umirem od smijeha, bome paše ti nick
A bas hahahha 🤣🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarko genijalno. 😂😂😂😂😂😂😂
Ja sanjam noćima lude sne ali totalno nevezano za trudnoću nego kao da sam slobodna žena. Pa sam sanjala da sam na putovanju s frendicama i jednu večer da su se moja dva bivša (od kojih je ustvari jedan moj bivši i jedan od frendice) borila za mene i pobijedio je kao taj bivši of frendice, koji u ničemu nije moj tip. Al taj lik je ustvari bio neki naš poznati travel blogger tako da pojavom je bio bivši od frendice ali u mojoj glavi je bio taj blogger. I on ima zarucnicu pa smo je tješili jer je puno plakala. Ono debilana živa. 🤔😂 Ali to je valjda zato što stalno istražujem kako već malu bebu strpati u avion na egzotično putovanje pa valjda zato takvi snovi vezani uz putovanja. 😂
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Jos malo i eto orgazma u snu, to sam ti vec spominjala 🤣😁😁😁
Cure jel imate neke želje za hranom?
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Cure jel imate neke želje za hranom?
Nemam jos
U prosloj t sam okidala na krafne Al tek tamo u 5mj trudnoce
Ja jos uvijek ne...sve mi je bezveze na pomisao, al kad krenem jest mi je fino i nije mi muka. Jedino recimo banane i zobene koje inace svako jutro jedem sad opce ne zelim jest.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ni ja nemam neke posebne želje za hranom. Sve jedem, ništa mi se čak ni ne gadi zasad. Vidjet ćemo kako će dalje biti.
Cure snovi su vam genijalni hahahha 🤣🤣 bar ste malo pozitive i smijeha unijele u grupu 😃
Kako sam se nasmijala na vaše snove 😄 ja ih isto imam ali ne pamtim, znam samo da stalno sanjam.
I meni se jede juha od rajčice 😅 savršen obrok, mogu ju svaki dan jesti i neće mi dosaditi. Općenito mi jako juhe odgovaraju i strašno mi se jede tunjevina a znam da ne smijem 😭 baš svaki dan mislim na tunjevinu i maštam si o nekoj finoj salati s njom, ili onako "na živo" samo da iscijedim limun i pojedem je.. druge ribe mi se uopće ne jedu, samo ovo što ne smijem 😏
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Smjeli *
Meni su danas pali na pamet keksi od capucina koje ima za kupiti u Hrvatskoj, a ja sam u Njemačkoj, jedva čekam sutra da vidim bebicu pa da mogu svojima reci da sam trudna i da mi pošalju kekse 😂
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sortiraj odgovore
Najstariji