Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 12:48

Lori1988

Missy držim fige da te puste te mučnine više i da je to jučer bilo onako fino za krajSanjarko umirem od smijeha, bome paše ti nick

A bas hahahha 🤣🤦‍♀️

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 13:03

Traveller

Sanjarko genijalno. 😂😂😂😂😂😂😂
    Ja sanjam noćima lude sne ali totalno nevezano za trudnoću nego kao da sam slobodna žena. Pa sam sanjala da sam na putovanju s frendicama i jednu večer da su se moja dva bivša (od kojih je ustvari jedan moj bivši i jedan od frendice) borila za mene i pobijedio je kao taj bivši of frendice, koji u ničemu nije moj tip. Al taj lik je ustvari bio neki naš poznati travel blogger tako da pojavom je bio bivši od frendice ali u mojoj glavi je bio taj blogger. I on ima zarucnicu pa smo je tješili jer je puno plakala. Ono debilana živa. 🤔😂 Ali to je valjda zato što stalno istražujem kako već malu bebu strpati u avion na egzotično putovanje pa valjda zato takvi snovi vezani uz putovanja. 😂

🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Jos malo i eto orgazma u snu, to sam ti vec spominjala 🤣😁😁😁

marija3998
    22. Veljača 2021. 13:12

Cure jel imate neke želje za hranom? 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 13:14

marija3998

Cure jel imate neke želje za hranom?

Nemam jos 
    U prosloj t sam okidala na krafne Al tek tamo u 5mj trudnoce 

Hera✨
    22. Veljača 2021. 13:16

Ja jos uvijek ne...sve mi je bezveze na pomisao, al kad krenem jest mi je fino i nije mi muka. Jedino recimo banane i zobene koje inace svako jutro jedem sad opce ne zelim jest.

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

• Ninuskaa
    22. Veljača 2021. 13:28

Ni ja nemam neke posebne želje za hranom. Sve jedem, ništa mi se čak ni ne gadi zasad. Vidjet ćemo kako će dalje biti. 
    Cure snovi su vam genijalni hahahha 🤣🤣 bar ste malo pozitive i smijeha unijele u grupu 😃

FlipFlop
    22. Veljača 2021. 13:34

Kako sam se nasmijala na vaše snove 😄 ja ih isto imam ali ne pamtim, znam samo da stalno sanjam.
    I meni se jede juha od rajčice 😅 savršen obrok, mogu ju svaki dan jesti i neće mi dosaditi. Općenito mi jako juhe odgovaraju i strašno mi se jede tunjevina a znam da ne smijem 😭 baš svaki dan mislim na tunjevinu i maštam si o nekoj finoj salati s njom, ili onako "na živo" samo da iscijedim limun i pojedem je.. druge ribe mi se uopće ne jedu, samo ovo što ne smijem 😏

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 13:37

Ja sam neki dan jela domaću pečenicu 
    A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
    Jel ih vi izbjegavajte? 

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 13:37

Sanjarka88 🐰

Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
    A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
    Jel ih vi izbjegavajte?

Smjeli *

marija3998
    22. Veljača 2021. 13:43

Meni su danas pali na pamet keksi od capucina koje ima za kupiti u Hrvatskoj, a ja sam u Njemačkoj, jedva čekam sutra da vidim bebicu pa da mogu svojima reci da sam trudna i da mi pošalju kekse 😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.