Missy navodno za tunu ima neka gramaža tjedno koliko se smije pojesti a da nije štetno. Ja ju isto izbjegavam ali ni inače ju ne jedem često pa mi nije problem. Više mi je problem pršut izbjegavati ali šta je tu je preživjet ću
A šta je sa kuhanom šunkom, to se smije?
Mislim da se kuhano /pečeno sve moze…
Tunu ne volim pa me to nije briga 🤣
Super onda i kobasu mogu ispeći na tavi
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Ne. Vikendom se napucam domaće kobasice i kulinove seke. Ak su Slavonci živi bit ću i ja i dijete mi (ne vjerujem u te priče). Salame isto jedem. Ne svaki dan, al pojedem. Ugl provjerene proizvode s kojima do sad problema nisam imala. Nemam još nikakve želje osim što su mi jako fini gumeni bomboni. U prošloj trudnoći sam uživala prat zube (pasta) i miris benzina 🤣🤣 jelo ništ posebno, trešnje su mi se puno jele, ostalo ništ. Sad nemam želja
Ja se ponekad pitam kako su prije djeca preživjela a nije se ništa pazilo a danas kao pola toga ne smiješ...nemam pojma
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Ne. Vikendom se napucam domaće kobasice i kulinove seke. Ak su Slavonci živi bit ću i ja i dijete mi (ne vjerujem u te priče). Salame isto jedem. Ne svaki dan, al pojedem. Ugl provjerene proizvode s kojima do sad problema nisam imala. Nemam još nikakve želje osim što su mi jako fini gumeni bomboni. U prošloj trudnoći sam uživala prat zube (pasta) i miris benzina 🤣🤣 jelo ništ posebno, trešnje su mi se puno jele, ostalo ništ. Sad nemam želja
Ja se ponekad pitam kako su prije djeca preživjela a nije se ništa pazilo a danas kao pola toga ne smiješ…nemam pojma
Danas je sve stresno, pa i biti trudnica 😒
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Cure sanjarka, traveller snovi su vam top hahah, ja sad najluđe što sam sanjala je bilo neki dan da su me neki veliki lav progonio i da sam trcala do Venecije 😀😆😆
Marija ja nazalost nemam nikakvu želju za hranom 🙁 jedem na silu i pomalo me to muči jer nemogu jesti sve kvalitetno kao što sam planirala jer mi jednostavno ništa nije fino 😆
Lollypop ajmee koji stresovi...hvala bogu da je sve dobro prošlo ❤ imas slikicuuu?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Evo danas je 6+1 i znam, znam, znam da se mora nesto vidjeti a da nesto ne valja valjda bih osjetila, ne bih imala jos novih simptoma.. Ali ajde sva sreca pa je dr vidjela da s tim uzv ne moze nista i nije me htjela nepotrebno plasit pa je nazvala kolegu da me odmah primi..
Sanjarka ovulacija je bila 14. Dan navecer ili 15. Ujutro, inace su mi ciklusi 28 dana. 14. Dan sam imala pozitivan ovulacijski test, ali navecer me bas bolio jajnik i to je trajalo do iduci dan ujutro. Uvijek ovulacije intenzivno osjetim pa sam ziher da je u tih 12h bila.
Lollypop ufff koji stres... sreca da je sve dobro 😌
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Sanjarka ovulacija je bila 14. Dan navecer ili 15. Ujutro, inace su mi ciklusi 28 dana. 14. Dan sam imala pozitivan ovulacijski test, ali navecer me bas bolio jajnik i to je trajalo do iduci dan ujutro. Uvijek ovulacije intenzivno osjetim pa sam ziher da je u tih 12h bila.
Lollypop ufff koji stres… sreca da je sve dobro 😌
I meni je bila 14dc 🤩
Vidit ce nam se sve lipo, hoce! 🙏
Evo danas je 6+1 i znam, znam, znam da se mora nesto vidjeti a da nesto ne valja valjda bih osjetila, ne bih imala jos novih simptoma.. Ali ajde sva sreca pa je dr vidjela da s tim uzv ne moze nista i nije me htjela nepotrebno plasit pa je nazvala kolegu da me odmah primi..
Jel kuca srčeko? 🥰
Dajte cure koje nemate ove ticker trakice u potpis, stavite da vas mozemo pratit 🤩
Cure sanjarka, travellersnovi su vam top hahah, ja sad najluđe što sam sanjala je bilo neki dan da su me neki veliki lav progonio i da sam trcala do Venecije 😀😆😆
Marija ja nazalost nemam nikakvu želju za hranom 🙁 jedem na silu i pomalo me to muči jer nemogu jesti sve kvalitetno kao što sam planirala jer mi jednostavno ništa nije fino 😆
Lollypop ajmee koji stresovi…hvala bogu da je sve dobro prošlo ❤ imas slikicuuu?
Venecije 😆😆😆😆
Sortiraj odgovore
Najstariji