Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Baby❤
    22. Veljača 2021. 14:48

Sanjarka88 🐰

Tkočekatajidočeka

Evo cure da vam se i ja javim.
    Bila na pregledu, još se ništa jasno ne vidi, ali me ostavila na bolovanju jer imam mučnine već par dana.
    Sutra idem vaditi betu pa budemo vidjeli kako dalje.
    Inače znam kad sam imala plodne dane, e sad kad se uhvatilo tko bi ga znao. Vjerojatno malo kasnije jer mi i menst kasne jako zna se odužit do 50dana 😔
    Jel mi možete poslat slikice uzv vi kojima se isto nije ništa vidjelo da me malo utješite?
    Nadam se da budem uskoro ugledala svoju mrvicu…

Ne vidi se nista ili je samo gestacijska?
    A kad si popiskila plus? I koji si sad dan ciklusa?

Nije mi ništa konkretno rekla. Da moguće i da je izvanmaterična trudnoća a i da nije. Da nije još sigurna u ništa..... 
    Test mi je bio pozitivan prije tjedan i pol i sada sam napravila i veeeliki plus je bio, već nego prvi.
    Ona je mene više uplašila nego mi nešto objasnila. 
    Da može biti ovo, može biti ono i ono. Pa odi ti meni lijepo u znaš kamo...
    Danas bi mi po menst bilo 6+3, ali ja bi prije rekla 5+3 po ovulaciji. 

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 14:49

Lollypop

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Koliko znam jos ne, ali bude(samo me to drzi,da cujem srce na iducem pregledu) ma sad su svi radili na brzinu jer su samo htjeli utvrdit da je sve ok, mislim da se dr nije ni sjetio toga kad sam mu uletila u ordinaciju xD

Ajme svaka ti cast ako ces cekat 4 tjedna za cut srce jel kuca.
    Ja bi vec sutra bila u privatnika 😅

A gle, kroz par dana ce 100% kucat, nemam ja bas vremena sad hopsat i trcat po doktorima, sad mi je lakse a i generalno sam dobro i samo bih se brinula, ovako cu 4 tjedna radit i ne mozgat, ako mucnine krenu- jos bolje, barem znak da napredujemo.. U petak 22.2sam bila na prvom uzv i po tome sam 4+6bila.. Sad sam 6+1ali po menstruaciji ako me kuzite tako da mi nije cudno sto se jos nije culo

Ma sve pet 
    Bolje da si smirena 😊

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Baby❤
    22. Veljača 2021. 14:50

Lollypop

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Koliko znam jos ne, ali bude(samo me to drzi,da cujem srce na iducem pregledu) ma sad su svi radili na brzinu jer su samo htjeli utvrdit da je sve ok, mislim da se dr nije ni sjetio toga kad sam mu uletila u ordinaciju xD

A gle, kroz par dana ce 100% kucat, nemam ja bas vremena sad hopsat i trcat po doktorima, sad mi je lakse a i generalno sam dobro i samo bih se brinula, ovako cu 4 tjedna radit i ne mozgat, ako mucnine krenu- jos bolje, barem znak da napredujemo.. U petak 22.2sam bila na prvom uzv i po tome sam 4+6bila.. Sad sam 6+1ali po menstruaciji ako me kuzite tako da mi nije cudno sto se jos nije culo

Posaljees sliku tog prvog uzv s 4+6?

-25 god.
    - 3 spontana pobačaja
    - nasljedna i stečena trombofilija
    -dečko 💙 godina i pol 🥰
    Čekamo curku ❤️

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 14:51

Tkočekatajidočeka

Sanjarka88 🐰

Tkočekatajidočeka

Evo cure da vam se i ja javim.
    Bila na pregledu, još se ništa jasno ne vidi, ali me ostavila na bolovanju jer imam mučnine već par dana.
    Sutra idem vaditi betu pa budemo vidjeli kako dalje.
    Inače znam kad sam imala plodne dane, e sad kad se uhvatilo tko bi ga znao. Vjerojatno malo kasnije jer mi i menst kasne jako zna se odužit do 50dana 😔
    Jel mi možete poslat slikice uzv vi kojima se isto nije ništa vidjelo da me malo utješite?
    Nadam se da budem uskoro ugledala svoju mrvicu…

Ne vidi se nista ili je samo gestacijska?
    A kad si popiskila plus? I koji si sad dan ciklusa?

Nije mi ništa konkretno rekla. Da moguće i da je izvanmaterična trudnoća a i da nije. Da nije još sigurna u ništa…..
    Test mi je bio pozitivan prije tjedan i pol i sada sam napravila i veeeliki plus je bio, već nego prvi.
    Ona je mene više uplašila nego mi nešto objasnila.
    Da može biti ovo, može biti ono i ono. Pa odi ti meni lijepo u znaš kamo…
    Danas bi mi po menst bilo 6+3, ali ja bi prije rekla 5+3 po ovulaciji.

Kad vadis betu?
    I na 5+ 3 bi se trebalo vidjeti nesto, bar gestacijska
    No s obzirom da nisi sigurna u o tesko je nagađat
    Imas slike testa da nam stavis?
    Drzim fige za kasnu ovulaciju i da je zaista joa rano za bilo sto 🙏

Lollypop
    22. Veljača 2021. 14:52

Tkočekatajidočeka

Lollypop

Sanjarka88 🐰

Lollypop

Posaljees sliku tog prvog uzv s 4+6?

Bih, nemam link da ucitam sliku pa ako imas proslijedi

Sanjarka88
    22. Veljača 2021. 14:53

https://imgbb.com/

Evo cure link 😊

Lollypop
    22. Veljača 2021. 14:55

https://ibb.co/CM97ckD

To je 4+6 (22.2.po uzv) 

marija3998
    22. Veljača 2021. 14:55

Cure šta vam pomogne kod zgaravice?
    Ubi me danas 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Lollypop
    22. Veljača 2021. 14:57

https://ibb.co/1Qzjs5G

Ovo je od danas znači po uzv sam 5+1,a po mengi 6+1

• Pika
    22. Veljača 2021. 15:08

Pozdrav cure, pridružujem vam se i ja🙂 Sad sam 5+5 i nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi i povremene nervoze. Nisam još bila na prvom pregledu, zakazala mi je termin na 7+0. Malo me brine je li to prekasno, obzirom da sam imala missed abb u 8 tjednu prošlo ljeto, a do tad sam već imala dva pregleda i bila je vidljiva srčana akcija u 6. tjednu. Je li koja od vas imala tako kasno prvi pregled, a da je ranije imala spontani? 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.