Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    22. Veljača 2021. 17:24

Traveller

Missy88

Sto se putovanja tice, ne znam koliko brzo bih se odvazila s bebom, ali fale mi nenormalno. Nama je bio plan iskoristiti proslu godinu za putovanja i onda dalje razmisljati o bebi, na kraju prosla godina propala, za ovu tko zna kako ce biti, rekoh imam uskoro 33, vrijeme je 😂 Ni svadba nije u planu trenutno jer je decko rekao dok ne bude moglo doci 500 ljudi, nista 😂 Sali se, ali ni ne pada mi na pamet ista planirati dok je ovako.

Mi hoćemo definitivno, jedva čekam sjesti u avion. Inače idemo svakoj 6 mjeseci u neke egzotične krajeve i sad je već prošlo 9 mjeseci otkad nismo bili nigdje i luda sam već. 🙁

Predobro 😍 Nisam bila nigdje egzoticno, prosla nesto Europe i Amerike, ali ima jos toliko svijeta za vidjeti haha. Samo ne znam kako hi uopce bilo ici s bebom negdje, nije da mogu lunjati po cijele dane i istrazivati s njom kao dosad 😁 Ti si jos i dobra, ja sam zadnje bila na ljeto prije godinu i pol, proslu nisam ni pokusavala 🥺

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Tienna
    22. Veljača 2021. 18:14

Joj meni je propao put na Tenerife prošle godine radi korone, a Island sam trebala ići na jesen sto nece biti moguće budući da će tada termin biti jako blizu (17.10.) 😪
    Ja prvi pregled imam 5.3., tada će biti vec 8.TT... vec razmišljam da odem negdje privatno. Još mi je ginekolog dao otkaz i sada Bog zna tko će doći umjesto njega 🤷‍♀️
    Cure, ja simptoma nemam nikakvih, toliko se normalno osjećam da sam danas isla napraviti ponovno test na trudnoću 🤦‍♀️🤦‍♀️

🙋‍♀️30🙋‍♂️30
    ➕ 5.2.2021. 💙

pingo
    22. Veljača 2021. 18:16

ajme cure, rasplakaste me... meni je lani propao Island... moj dragi i ja smo do prije dvije godine radili i mučili se da posao dignemo na neku razinu, bez godišnjeg i kad smo to uspijeli, odlučili putovati... kad nismo uspijeli nego sjever Italije, Budimpeštu, St. Petersburg i Helsinki odraditi... zatvorila nas korona... iz Italije bježali sat prije zatvaranja granice... propalo 8 letova s ovom koronom... a sad dolazi beba, nadam se da cemo travanj - svibanj ići na neku turu vlakom, možda središnja Italija i da 2020 je trebala biti godina za uživanje😭😭😭😭😭
    vezano uz probleme... cure dršte se i što manje google koristite, samo si paniku nabijate... što se tiče šokova kod doktora, mislim da sam sad u stanju malo žešču scenu napraviti onom tko me zabunom ili zbog nedostatka tehnike i /ili znanja šokira
    moj naluđi san bio je dva dana prije pozitivnog testa, sanjala sam da govorim mami da sam trudna, a ona mi odgovara i ja isto... ja 5+3 u tjednima, a ona u mjesecima... davno je izgubila M pa nije skuzila prije, a da je pravi šok nastupio kad sam skužila da mi starci imaju 60+ pa da ja imam dvoje za odgoj🤣🤣🤣

3/2021 gemini, missed ab. 10+5 💔💔

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 18:33

Nama je bracno propalo zbog korone, htjeli na Sri Lanku. Zadnji put bili u Maroku prije skoro 2 god. Zapravo ajde i u Becu prije god i pol. Ali smo zato 2020.iskoristili pa vidjeli dosta mjesta u lijepoj nasoj koja nismo ranije. 
    Svadbu smo uspjeli odraditi 2020., s nesto manje gostiju ali bilo je jako lijepo. 
    Ne planiram nikakva putovanja izvan RH ove god, samo se razocaram onda😂 Brijuni i Korcula ako budu ove godine ja sretna🤗
    A s bebom planiramo eventualno po Europi, ionako odkad smo digli kredit za stan nazalost ne ostane puno za putovanja iako ih volimo oboje🤗 Ali meni je samo da tu i tamo negdje odem di nisam bila dosad, samo da guza malo puta vidi i ja sretna😄 

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 18:34

Pingo koji san s mamom, oplakah😂

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 18:37

Tienna

Joj meni je propao put na Tenerife prošle godine radi korone, a Island sam trebala ići na jesen sto nece biti moguće budući da će tada termin biti jako blizu (17.10.) 😪
    Ja prvi pregled imam 5.3., tada će biti vec 8.TT… vec razmišljam da odem negdje privatno. Još mi je ginekolog dao otkaz i sada Bog zna tko će doći umjesto njega 🤷‍♀️
    Cure, ja simptoma nemam nikakvih, toliko se normalno osjećam da sam danas isla napraviti ponovno test na trudnoću 🤦‍♀️🤦‍♀️

Joj Tenerifi su mi bas zelja😊 
    Bit ce vremena i za Tenerife, to mozes i s bebom nagodinu. 
    A ja ti isto nemam neke jake simptome, nemam mucnine, nisam previse umorna i sl. Cicke me bole, nervozna sam i smetaju mi mirisi zadnjih par dana.

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

marija3998
    22. Veljača 2021. 18:45

Mi smo bili 2017 na Tenerifama i prekrasno je, jako jeftino, 2018 smo išli u Tunis, 2019 zbog svadbe smo išli u Hrvatsku jer nismo imali previše godišnjeg i prošlo ljeto smo otišli napokon u Dubrovnik mogu rec da mi je to bio najljepši godišnji do sada, za ovu godinu smo si uplatili krstarenje 18.11 za Izrael ali taman 3 dana nakon uplate sam saznala da sam trudna, a sa malom bebom ne možemo na brod, plan mi je cijelo ljeto biti na moru, muž mora raditi a ja imam slobodno 😜
    A iduće godine možda odemo na krstarenje 

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 18:53

Marija Izrael zvuci wow! Bit ce vremena cijeli zivot je pred vama🤗 
    Jesi nervozna zbog pregleda sutra? U koliko si sati narucena? Ja sam u 13 na uzela sam go, vec sam isplanirala sta cu cistit ujutro da se zaokupiram😥

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

Lori🍀
    22. Veljača 2021. 18:54

Traveller

Pingo san ti je top.😂😂😂😂😂😂😂
    Tenerife su prekrasne, bila sam prije 4 godine. Tamo možete s bebom bez problema, nije dug let.
    I preporučam sjeverni dio Tenerifa, meni puno ljepši od juga koji je razvikaniji, radi bujne vegetacije.
    Bit će vremena za skitanje na svijetu, nek mi prvo odradimo ovo putovanje zvano trudnoća. 🤣😍

Hehe upravo tako sad smo na najvaznijem putovanju❤

Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️

marija3998
    22. Veljača 2021. 18:58

Lori1988

MarijaIzrael zvuci wow! Bit ce vremena cijeli zivot je pred vama🤗
    Jesi nervozna zbog pregleda sutra? U koliko si sati narucena? Ja sam u 13 na uzela sam go, vec sam isplanirala sta cu cistit ujutro da se zaokupiram😥

Jesam, da baš sam nervozna, užasno se danas osjećam, i ja sam uzela godišnji 😂😂
    U 10:50 sam naručena, spavala sam do malo prije, sad ću se otic okupat, a ujutro kad se probudim mora se našminkati, ispeglati kosu i onda krećem, vrlo vjerojatno ću već u 09 bit u čekaonici 😂😂

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.