MarijaIzrael zvuci wow! Bit ce vremena cijeli zivot je pred vama🤗
Jesi nervozna zbog pregleda sutra? U koliko si sati narucena? Ja sam u 13 na uzela sam go, vec sam isplanirala sta cu cistit ujutro da se zaokupiram😥
Jesam, da baš sam nervozna, užasno se danas osjećam, i ja sam uzela godišnji 😂😂
U 10:50 sam naručena, spavala sam do malo prije, sad ću se otic okupat, a ujutro kad se probudim mora se našminkati, ispeglati kosu i onda krećem, vrlo vjerojatno ću već u 09 bit u čekaonici 😂😂
Hahahah ajde sretno i javi se cim stignes!
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Pingo hahahah, smovi sve bolji i bolji! 🤣🤣
Traveller ahahah! Genijalno! 😂😂
Mi smo trebali uNew York, ove god planirali Bali, kad ono... A s djecakom smo zadnje isli autom 2puta u Sloveniju i Italiju (prvi put kad je imao cca 4 mjeseca). Prije toga, dok smo jos bili samo nas dvoje, isli smo na Tajland i u Dubai. To mi je zadnje od egzotike 🤣😆
I pozdrav novim curama! 😃 vec cu ja vas pohvatati, svasta se pisalo 😚
Tienna ne brini sto jos nemas simptome, znaju oni i kasnije nastupiti, a mozda budes i sretnica bez njih 😁
Evo da se javim da smo odradili pregled. Sve je super. Bebica je 6cm a polip oko 1cm.po njoj i dalje odmarat. Posteljica se mora podić pa bi time polip trebao nestat. Vidjet ćemo. Idući pregled 22.3. Nadam se da će do tad nestat i da možemo nastavit normalno
Endzrue super vijesti 🤗 Drzim fige da nestane polip cim prije!
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Joj meni je propao put na Tenerife prošle godine radi korone, a Island sam trebala ići na jesen sto nece biti moguće budući da će tada termin biti jako blizu (17.10.) 😪
Ja prvi pregled imam 5.3., tada će biti vec 8.TT… vec razmišljam da odem negdje privatno. Još mi je ginekolog dao otkaz i sada Bog zna tko će doći umjesto njega 🤷♀️
Cure, ja simptoma nemam nikakvih, toliko se normalno osjećam da sam danas isla napraviti ponovno test na trudnoću 🤦♀️🤦♀️
Jel slucajno ginekolog na Srednjacima? :D u istom sam sosu, dobila termin 29.3. kad cu vec biti 10tt, tako da ja definitivno idem prije privatno, a i Panoramu mislim raditi.
Veliki pozdrav svima! Ja vam se pridruzujem s druge teme na kojoj smo uspjesno napravili bebaca i termin je 27.10.
Imam vec dva mala sina (3g 3mj i 5mj), ova treca sreca je zeljena i troje mi je dosta :D
Nadam se da cemo se lijepo druziti i pokusat cu vas sve poloviti 😅
Vidim da se pise i o putovanjima, mi volimo putovati i bilo smo do sad po Europi, u Japanu, na Tenerifima i u Juznoj Americi. Na Tenerife sam isla u 6. mj trudnoce i bilo mi je divno, a u Juznu Ameriku smo isli mjesec dana (Peru, Chile, Easter Island, Argentina) s malcem od 1g 9mj tada i bilo je fenomenalno. Djeca nas definitivno nece sprjeciti u daljnjim putovanjima, samo da se korone rijesimo 💪
👦 11/2017 👶 9/2020
Dobrodosla Lyra!
Bravo za putovanja s djecom/u trudnoci, lijepo za cuti🤗
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Joj meni je propao put na Tenerife prošle godine radi korone, a Island sam trebala ići na jesen sto nece biti moguće budući da će tada termin biti jako blizu (17.10.) 😪
Ja prvi pregled imam 5.3., tada će biti vec 8.TT… vec razmišljam da odem negdje privatno. Još mi je ginekolog dao otkaz i sada Bog zna tko će doći umjesto njega 🤷♀️
Cure, ja simptoma nemam nikakvih, toliko se normalno osjećam da sam danas isla napraviti ponovno test na trudnoću 🤦♀️🤦♀️
Jel slucajno ginekolog na Srednjacima? :D u istom sam sosu, dobila termin 29.3. kad cu vec biti 10tt, tako da ja definitivno idem prije privatno, a i Panoramu mislim raditi.
Veliki pozdrav svima! Ja vam se pridruzujem s druge teme na kojoj smo uspjesno napravili bebaca i termin je 27.10.
Imam vec dva mala sina (3g 3mj i 5mj), ova treca sreca je zeljena i troje mi je dosta :D
Nadam se da cemo se lijepo druziti i pokusat cu vas sve poloviti 😅
Vidim da se pise i o putovanjima, mi volimo putovati i bilo smo do sad po Europi, u Japanu, na Tenerifima i u Juznoj Americi. Na Tenerife sam isla u 6. mj trudnoce i bilo mi je divno, a u Juznu Ameriku smo isli mjesec dana (Peru, Chile, Easter Island, Argentina) s malcem od 1g 9mj tada i bilo je fenomenalno. Djeca nas definitivno nece sprjeciti u daljnjim putovanjima, samo da se korone rijesimo 💪
Da, da, otišao nam doktor u privatne vode, sada možemo do njega u polikliniku (ako želiš samo guglaj po prezimenu). Tko zna jesu uopce našli zamjenu i tko će nas dopasti sada 😩 u najgore moguće vrijeme za nas 😅 ionako sam cijela pogubljena budući da mi je prva trudnoća 😬
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Samo da javim da je na pregledu sve bilo ok. Bebica skakuce ❤ i velika je 4,54cm sto odgovara 11.tjednu. Tako da je sluzbeni datum termina 12.09. Iduci pregled imam 22.03. I da...izgubila sam 1kg u ova 4tjedna...sto me zapravo i ne cudi previse. A tlak mi je smijesan 110/60...steta sto takav nece ostati i preko ljeta. Skocit ce mi na 130/90 plus sto cu nabujat k'o buhtlica. 😅 No dobro, samo neka.je bebica zdrava.
Sretno curama koje sutra idu na pregled! 😊
👭 dvije Carice 2016g i 2018g
➕ 01.01.2021. 💙🤰
Cure, javljam da je pregled prosao dobro, srceko kuca, jedino kaj se jako slabo sve vidjelo na njenom uzv, vidjela sam samo zumancanu vrecicu sa strane i lijevo neku sjenu koja je beba😄 ali sve odgovara tjednima trudnoce. aj bar je to ok. Imam bakteriju u urinu za koju mi ne smije dati niti jedan antibiotik na koji je ta osjetljiva jer se ti ne smiju davati u trudnoci, a s druge strane trebala bi to izlijeciti radi trudnoce, iako inace nije patogena bakterija🙄 Dala mi je u zadatak onda 10 dana natakat se vodom, cajem od brusnice, pa mozda uspijem isprat..
Citam vas kak lijepo planirate putovanja..ja sam prosle god bila samo na Jadranu...Novalja i Baska, a sad cemo neko vrijeme vjerojatno odgoditi dok beba malo ne stasa😄
Sortiraj odgovore
Najstariji