Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Orhideja13
    22. Veljača 2021. 15:21

Traveller

Orhideja13

Traveller

Ne jedem suhomesnato sirovo, jedino ako je na neki način termički obrađeno. Jednostavno ne zeza mi se s tim.
    Bit će vremena cijeli život. 😬

Moji doma kao da su poludili, stalno netko nešto peče što ja ne bi baš smjela. Samo mora odbijati kolače. Danas sveki donijela kruh, domaći, još topli, ali bila sam karakter i nisam pojela. Moram se držati Hashimoto prehrane što je više moguće.

Mogu li pitati kakve hashimoto prehrane? Jel ti Dr to odredio, ili? I ja Imam hashimoto Ali jedem sve Normalno nista ne izbjegavam 🤷‍♀️🤭

Doktorica mi nije rekla ni šta je Hashimoto, kamoli da mi je nešto odredila. Dobila sam samo papir s dijagnozom I terapijom, ništa mi nije rekla. 🙄🤣
    Sve drugo sam sama saznala, bila sam na Aip protokolu (uguglaj da vidiš detalje) strogo dva mjeseca, sad sam već tri mjeseca na opuštenoj verziji. Prehrana je jedini "lijek" za Hashimoto.

Ahaa.. MA ne bih ja nista na svoju ruku, pogotovo u trudnoci.. Ne bih ni znala da Imam "problem" Sa stitnom da je nisam snimala, nikakvih simptoma 🤷‍♀️.. Redovna kontrola, terapija I dosta za sad 😅

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

NanaJ
    22. Veljača 2021. 15:37

Joj ja sam stalno gladna, svako malo nesto jedem, ako sam predugo gladna onda me zeludac zaboli 🙈 luuuda sam za nudlima onim iz vrecice sto se preliju s vodom od toga bi mogla zivjet hahaha

Sto se tice prvog pregleda ja sam ujutro zvala privat jer sam znala da ce me oni uzet sa 6tt bar da znam da je trudnica u maternici i da je sve ok. I isla sam odmah zvati socijalnog i pita me kolika je trudnoca ja kazem 5+1 a on meni joj pa to je mala trudnoca nista prije 8 tt jer steti bebi?!?! 

Netko je spominjo u smislu da nesto nije dobro valjda bi osjetila, vjeruj mi da bi, bar sam ja u prosloj od prvog dana sam znala da nesto ne stima, tako da si i ja opet tako mislim da nesto nije uredu sigurno bi opet nesto osjetila 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

• Katherine_hope
    22. Veljača 2021. 15:40

Pika

Pozdrav cure, pridružujem vam se i ja🙂 Sad sam 5+5 i nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi i povremene nervoze. Nisam još bila na prvom pregledu, zakazala mi je termin na 7+0. Malo me brine je li to prekasno, obzirom da sam imala missed abb u 8 tjednu prošlo ljeto, a do tad sam već imala dva pregleda i bila je vidljiva srčana akcija u 6. tjednu. Je li koja od vas imala tako kasno prvi pregled, a da je ranije imala spontani?

Pozz, i ja sam imala na ljeto spontani u 9tt. I sad me naručila za pregled tek u 8tt. Pitala sam je li to malo kasno, jer sam imala spontani prije. Rekla mi je da je i bolje što kasnije ako je bio spontani prije ove trudnoće 🤷🏼‍♀️ I eto čekam 3.3.i molim se da sad sve bude uredu. 

Mateja32
    22. Veljača 2021. 16:09

Pozdrav svima, evo mene napokon. Danas sam ovaj sunčan dan iskoristila za pranje prozora, malo cvijeće po dvorištu sredila. Dok ja sve pročitam, uh.. Ja imam želju samo za slanom i pečenom hranom,cak svježi krastavci, pašteta argeta od tune mmm. Suhomesnatih proizvoda imamo domaće svoje, pa nekad tu i tamo pojedem. U sve tri trudnoće sam jela normalno, i nikakvih problema. Eh da, nez tko mi je rekao sinoć za Donat, spasio me danas.. Hvala 😘

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

• sofia88
    22. Veljača 2021. 16:26

Katherine_hope

Pika

Pozdrav cure, pridružujem vam se i ja🙂 Sad sam 5+5 i nemam nekih posebnih simptoma osim bolnih grudi i povremene nervoze. Nisam još bila na prvom pregledu, zakazala mi je termin na 7+0. Malo me brine je li to prekasno, obzirom da sam imala missed abb u 8 tjednu prošlo ljeto, a do tad sam već imala dva pregleda i bila je vidljiva srčana akcija u 6. tjednu. Je li koja od vas imala tako kasno prvi pregled, a da je ranije imala spontani?

Pozz, i ja sam imala na ljeto spontani u 9tt. I sad me naručila za pregled tek u 8tt. Pitala sam je li to malo kasno, jer sam imala spontani prije. Rekla mi je da je i bolje što kasnije ako je bio spontani prije ove trudnoće 🤷🏼‍♀️ I eto čekam 3.3.i molim se da sad sve bude uredu.

Ja ne živim u HR i prvi pregled uzv u trudnoći u javnom zdravstvu je sa 12 tj. Tako da ništa to nije neobično, nama teško za čekati ali je normalno od strane struke. Ne brinite se, sigurno je sve ok😊

Mišić
    22. Veljača 2021. 16:46

Ajmeeee dok vas pohvatam!!! 🤣
    Sanjarka znaci, spavat cu nikad 🤣🤣🤣🤣🤣
    Ajmeee, Sanjarka i Traveller - placem na vase snove! 🤣🤣🤣 Traveller, jesu li mu inicijali K.I.? 🤣🤣🤣🤣
    To za putovanje - totalno te kuzim! Mi smo trebali s malcem putovati preko oceana prosle god u 5. mj i onda nista zbog ove lude korone. 🧐 bas zalim zbog toga i jeeedva cekam kad cemo opet moci opusteno putovati (mada ne znam kako ce to onda izgledati s dvoje djece, ahahaha)

Mišić
    22. Veljača 2021. 16:47

P.s. Kasnije cu procitati zacnjih par stranica 😅😅😅😅
    Eeeh, vidjela sam da pisete o suhomesnatom, koliko znam moze se papati, ali samo ako hd iz provjerenih izvora (proslo sve kontrole) i/ili termicki obradjeno.

Lisa27 👶🧸🎀
    22. Veljača 2021. 17:06

Lollypop kad gledam tvoje sličice, cini mi se da ljepo napreduje 🙂

Pika dobrodošla ❤ ma to ti je idealno, ja sam bila na 7+2 i izludila čekajući ali vrijedi jer se sve ljepo vidi.

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Missy88
    22. Veljača 2021. 17:08

Sanjarka meni su ciklusi uglavnom 28 dana, a ovulacija mi bude 14. ili eventualno dan prije, pratila sam po aplikaciji i iako ona genericki izbaci tako sredinu ciklusa, bilo bi tocno jer uvijek osjetim ovulaciju, bolovi taj dan. S obzirom da nam je upalilo u 2. pokusaju nisam jos bila u nekim intenzivnijim pracenjima koji je tocno dan pa ne mogu tvrditi 100% 😬

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    22. Veljača 2021. 17:12

Sto se putovanja tice, ne znam koliko brzo bih se odvazila s bebom, ali fale mi nenormalno. Nama je bio plan iskoristiti proslu godinu za putovanja i onda dalje razmisljati o bebi, na kraju prosla godina propala, za ovu tko zna kako ce biti, rekoh imam uskoro 33, vrijeme je 😂 Ni svadba nije u planu trenutno jer je decko rekao dok ne bude moglo doci 500 ljudi, nista 😂 Sali se, ali ni ne pada mi na pamet ista planirati dok je ovako.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.