Meni su danas pali na pamet keksi od capucina koje ima za kupiti u Hrvatskoj, a ja sam u Njemačkoj, jedva čekam sutra da vidim bebicu pa da mogu svojima reci da sam trudna i da mi pošalju kekse 😂
🍀🍀🍀🍀
Koliko ces bit sutra trudna?
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Joj e ja sam nedavno se tako najela suhomesnatih proizvoda, kobasica i speka za doručak i večeru bas mi je pasalo i kasnije pročitam da se ne smiju jest 🤦🏻♀️😒 i od tada ih izbjegavam
Meni su danas pali na pamet keksi od capucina koje ima za kupiti u Hrvatskoj, a ja sam u Njemačkoj, jedva čekam sutra da vidim bebicu pa da mogu svojima reci da sam trudna i da mi pošalju kekse 😂
🍀🍀🍀🍀
Po kalendaru 6+2
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
🍀🍀🍀🍀
Po kalendaru 6+2
Super. Taman 🍀🍀🍀
Ja ih izbjegavam ali iskreno, jako mi se jedu, pa onda doskačem tome tako da jedem domaće kobasice recimo skuhane u grahu. Ili prepečeno na tavici.
Cure ja zvala doktora za pregled i narucila me iduci pon 1.3., ja sam se nadala da ce me malo kasnije, pri kraju tjednda da budem sigurna da ce se sve vidjeti, ali rekla mi je da je 6+2 skroz uredu za prvi pregled pa cu vjerovati. Doktora mi nema popodne ostatak tjedna pa nemam puno izbora, Sanjarka molim te stavi me na listu kad ces azurirat 😊
Ja sam isto gledala za suhomesnate proizvode i bas mi se nekad prijedu, planirala sam vidjet na pregledu sta gin kaze. A tuna mi je inace medu najdrazim jelima i tesko mi vec sad pada sto ju ne mogu jest 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja sam neki dan jela domaću pečenicu
A posli sam se sitila da se nebi smejli suhomesnati proizvodi 😒
Jel ih vi izbjegavajte?
Joj e ja sam nedavno se tako najela suhomesnatih proizvoda, kobasica i speka za doručak i večeru bas mi je pasalo i kasnije pročitam da se ne smiju jest 🤦🏻♀️😒 i od tada ih izbjegavam
😒😒😒😒
Ja imam sve domaće. Prsut, kobasice, pancetu, pečenicu
Moram pitat svekra. Spominja je davno da da meso na analizu.
Sad cekam prvi pregled pa da im kazem za t i da ga odmah to pitam 🤣
Cure ja zvala doktora za pregled i narucila me iduci pon 1.3., ja sam se nadala da ce me malo kasnije, pri kraju tjednda da budem sigurna da ce se sve vidjeti, ali rekla mi je da je 6+2 skroz uredu za prvi pregled pa cu vjerovati. Doktora mi nema popodne ostatak tjedna pa nemam puno izbora, Sanjarka molim te stavi me na listu kad ces azurirat 😊
Ja sam isto gledala za suhomesnate proizvode i bas mi se nekad prijedu, planirala sam vidjet na pregledu sta gin kaze. A tuna mi je inace medu najdrazim jelima i tesko mi vec sad pada sto ju ne mogu jest 😅
To ti je ok za prvi pregled.
Nemoj ic s očekivanjem da ces vidit srce ili cak i plod. I to sve ok
A s druge strane mozda sve vidi i bit ces jako sretna ❤️
I meni je u petak 6+2
Volila bi da se sve vidi, no to stvarno moze biti rano pa sam u startu smanjila ocekivanja
Ma znam, zato sam se nadala malo kasnijem pregledu pa da znam da je sve ok i da kuca srce
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Veljača :
Mokosh 22.2.
Endzrue 22.2.
MARELA 22.2.
Lori1988 23.2.
Traveller 23.2.
Marija3998 23.02.
Jana25 24.02.
Missy88 24.02.