Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Missy88
    19. Veljača 2021. 17:17

Malo sam u guzvi danas, vidim hrpa stranica i novih imena, neka, dobrodosle cure 🥰
    Kiky sretno, javi odmah ❣

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    19. Veljača 2021. 17:27

Hera✨

Cure meni doso nalaz krvi i urina i opet ista stvar, malo poviseni leukociti i nesto bakterija i sluzi, ic cu u pon na urinokulturu i nadam se da ce opet bit stetilno. Sta ste rekle za caj od brusnice on je siguran u trudnoci?

Hej, ne znam jel netko vec odgovorio, imas sok od brusnice u dmu, mozes i to. Inace meni su isto bili leukociti poviseni i bakt prisutne u urinu, a urinokultura uredna tako da je to sve ocito pod normalno u trudnoci samo treba redovito provjeravati. Brusnica je super jer kao sprjecava bakterije da se hvataju u stijenkama, ali nije da ih lijeci tako da je ona preventivno super 😊

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Veljača 2021. 17:55

Jackie27

Pozdrav svima 😊
    Nova sam na forumu. Obzirom na zadnju menstruaciju, trudna sam 7+2. Negdje oko 5. tjedna su mi počele jake mučnine, svaki dan otkad ustanem dok ne pođem leći. Slabo sam jela, bila mi je muka od same od pomisli na hranu. Povratila sam dvaput u tom razdoblju. Samo mi je bilo jako mučno.

Odjednom jučer i danas nemam uopće mučninu, sve mi je normalno skoro. Nemam nikakve druge simptome tipa bol, krvarenje i sl.
    Naručena sam na prvi pregled 23.02.
    Trebam li se zabrinuti što je mučnina samo prestala odjednom ili?

Hvala 😊

Dobrodošla 🙂 ne brini to je sve normalno🙂 mučnine dođu pa se vrate i tako u krug ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Jana25
    19. Veljača 2021. 18:34

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?

Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
    Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
    A ti?

Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.

Kad dodem kuci slikam ti prospekt sto mi je dr dala 😊😇

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Ljesnjak
    19. Veljača 2021. 18:52

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?

Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
    Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
    A ti?

Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.

Kad dodem kuci slikam ti prospekt sto mi je dr dala 😊😇

Moze super, meni je jedino moj dr rekao da je veritas najpouzdaniji zbog nacina obrade. Ponudio mi je i Nifty i Harmony.

NanaJ
    19. Veljača 2021. 19:07

Cure jeste vi imale mozda problema sa svrbezom tamo dolje, ja hocu iskocit iz koze u pojedinim momentima, nisam primjerila nikakv cudan iscjedak ili nesto drugo, samo srbez koji je uzasno naporan 🙈

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Orhideja13
    19. Veljača 2021. 19:28

NanaJ

Cure jeste vi imale mozda problema sa svrbezom tamo dolje, ja hocu iskocit iz koze u pojedinim momentima, nisam primjerila nikakv cudan iscjedak ili nesto drugo, samo srbez koji je uzasno naporan 🙈

Sa svrbezom ne, Ali Sa gasovima  daaa🤭🤭🤭 ubise me.. Ja ne znam da li je to "Normalno"... Pa vise stid me same sebe 🤣🤣🤭🤭🤭

09.2017- spontani
    04.2018- spontani
    10.2019-spontani
    02.2021+ ❤️❤️

Missy88
    19. Veljača 2021. 19:38

NanaJ

Da nisu gljivice? Ili neka bakterija, jesi radila briseve nedavno? Mozda ne bi bilo lose provjeriti.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

NanaJ
    19. Veljača 2021. 19:51

Missy88

NanaJ

Da nisu gljivice? Ili neka bakterija, jesi radila briseve nedavno? Mozda ne bi bilo lose provjeriti.

I ja sumnjam na gljivice, sumnjam da je bakterija nekakva jer bi me peklo pri mokrenju, to je pocelo 9 dpo. A nisam nikakve briseve radila, kad sam imala spontai rekla mi je i privatna i soc ginekologinja da nema potrebe za tim da je papa u 9 mj bila uredna. U pon moram zvati za prvi pregled pa cu napomenuti i svrbez. 

👩🏼 28 AMH 17,6 PAI-1 5G/4G, MTHER: C677T C/T
    👦🏻 30 psorijatični artritis, asthenozoospermia/ oligozoospermia
    11/20 blighted ovum 7 tt 💔(klasična kiretaža)
    03/21 missed ab 7+2 tt 💔 ( vakuum kiretaža)
    3/22 ICSI, 2 🐧🐧, ET jedan trodnevni ➕
    UZV 5+5; srceko kuca, miny anatomy ✅, Panorama ✅ Stiže dečko 💙
    8.11.2022. Dosao A💙🙏🏼
    9/2024 FET 🐧 5dnt + 12dnt 1442, 14dnt 3621 🙏🏼🤞🏻

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 20:15

Evo me cure sa pregleda. Sve je u redu❤ Cula sam srce kako kuca i stvarno predivan osjecaj, skoro sam se rasplakala na stolici. Dobila sam uputnice za krv, napravili mi trudnicku knjizicu. Evo stavljam sliku od bebice
    https://ibb.co/Zf2dtK8 
    Srce moje malo❤❤❤🥰

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.