Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana25
    19. Veljača 2021. 21:13

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?

Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
    Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
    A ti?

Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.

Kad dodem kuci slikam ti prospekt sto mi je dr dala 😊😇

Moze super, meni je jedino moj dr rekao da je veritas najpouzdaniji zbog nacina obrade. Ponudio mi je i Nifty i Harmony.

Evo sličica, dakle, moj je PREMIUM
    https://ibb.co/fnDbPG4

Hvala puno, ja sam se dvoumila izmedu basic plus i premium i na kraju je dragi prevagnuo na premium, tako da idemo na isti. A sto se tice koji je bolji uglavnom meni je moj gin rekao da je to sve jako slicno, al kao ako mi mora rec jednoga koji je po njemu onda veritas, tako da ja nisam sumnjala vise u to, a i meni je pregled sa 10+4, sto je dosta rano, a negdje sam procitala da kod tako ranijih testova je ovaj najosjetljiviji.

Ja se u to stvarno ne kuzim, ali meni da je rekla harmony ili nifty uzela bi sto mi kaze. Ona je predlozola ovaj i to taj premium i ja rekla ok. Jer joj stvarno vjerujem. A i iskreno doci cu u srijedu tamo, obavit pregled uzv i izvadit ce mi sestra krv i idem kuci i bok 😎 to mi je ono, lakse sve na jednom mjestu.
    Kiky divnoooo 🥰💞❤

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 21:15

Lisa27 👶🧸🎀

Kiky 🥰

Evo me cure sa pregleda. Sve je u redu❤ Cula sam srce kako kuca i stvarno predivan osjecaj, skoro sam se rasplakala na stolici. Dobila sam uputnice za krv, napravili mi trudnicku knjizicu. Evo stavljam sliku od bebice
    https://ibb.co/Zf2dtK8
    Srce moje malo❤❤❤🥰

Odličnooo ❤❤❤ baš mi je drago 🥰 ti se poklapaju tjedni sa ultrazvukom? Kada je iduci pregled? ❤

Da poklapaju se tjedni sa ultrazvukom, sve je bas kako treba bit..
    Ja se isto predomisljam za nifty test ali jos cu vidjeti drugi puta kad budem isla na pregled sa ginekologom. Sljedeci pregled mi je 15.3.

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 21:29

Nego jesu vam se pojavili pristici mozda? Meni na bradi par njih sitnih i veci jedan. Ne sjecam se kad sam zadnji put imala pristice na bradi. I to prodje jedan dodju dva

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Veljača 2021. 21:43

Kiky meni je rekla sad na pregledu sa razmislim do iduceg pregleda da li cu raditi te testove, prvo sam mislila da hocu ali sad si mislim da cu ipak samo kombinirani pa eventualno ako on pokaze nesto lose onda dalje...
    A pristava sam strasno... celo,obrazi, brada, čeljust haha ko u pubertetu uzas 😀

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Jana25
    19. Veljača 2021. 21:58

Kiky 🥰

Nego jesu vam se pojavili pristici mozda? Meni na bradi par njih sitnih i veci jedan. Ne sjecam se kad sam zadnji put imala pristice na bradi. I to prodje jedan dodju dva

Da ✌
    Sitni sitni na čeljusti i čelu a na gornjem djelu leđa čak znaju bit i upaljeni 🤣

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

plavabosanka
    19. Veljača 2021. 22:06

Hejj curke evo i mene. Danas slobodan dan na poslu pa se samo izležavam 🙊
    Drago mi je zbog curka kojima su pregledi dobro prošli ❤️🤗

https://ibb.co/gyJ00CF evo slike s mojeg ultrazvuka s 6 tjedana. I dalje me plaši što mi je idući pregled za dva tjedna tek.. 

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

plavabosanka
    19. Veljača 2021. 22:09

Mebe ustvari plaše ove male točkice što se bide pi slici, nikako da odgonetnem što je to, a nigdje nisam naletila ni ba sličan ultrazvuk 🤷🏼‍♀️

👱🏻‍♀️ 23y 👩🏼‍🦲 33 y 👩‍❤️‍💋‍👨 - 6/13
    💍- 12/20 👰🏼🤵🏻 - 06/21
    Missed ab 6 w- 11/'19 👼🏻
    Poslije kiše uvijek dolazi duga❤️🤰🏻 ➕ 22.01.'21🌈 30.04. - saznajemo da stiže dečkić 💙 ~ Termin: 29.09. 🤞🏻🥰 🧚🏻‍♀️
    24.09. 08:32 Stigla naša duga-Matias, 50cm 3380g 💙🌈

Hera✨
    19. Veljača 2021. 22:26

Dobrodosle nove cure, veselim se druzenju 🥰
    Katherine sto se tice TSH svakako nazovi doktora ili odi kod endokrinologa za terapiju, ako nista za savjetovanje jer ces vjv morat svaka 4 tjedna vadit krv. Ja imam Hashimoto i imala sam sad tsh 2,4 i povecao mi je terapiju, a vec pijem euthyrox 25.
    Kiky divno za pregled sam mozes uzivat 😊
    Inace zvala sam gin za urinokulturu i sestra mi je rekla da je to ok nalaz i da ne trebam radit 🤷🏽‍♀️
    A pristici... i ja u novom pubertetu 😂 al srecom na ledima i vratu, ne na licu 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Endzrue
    19. Veljača 2021. 22:29

NanaJ

Cure jeste vi imale mozda problema sa svrbezom tamo dolje, ja hocu iskocit iz koze u pojedinim momentima, nisam primjerila nikakv cudan iscjedak ili nesto drugo, samo srbez koji je uzasno naporan 🙈

Možda candida? Meni od nje bude tako a imam je često 

Endzrue
    19. Veljača 2021. 22:33

Katherine_hope

Pozz svim trudnicama ☺️🤰. Trudna sam 6t,u 9mj.sam imala missed ab u 9tt. Za mene je to bilo dosta psihički teško. I sad stalno strahujem da se spontani ne ponovi. Paničarim na svaku sitnicu, nikako da se opustim i uživam. 😅
    Pregled mi je tek 3.3.i svaki dan mi se čini kao godina. Prije trudnoće imala sam povišen TSH, sad sam ga u trudnoći opet vadila i nalaz je Tsh:2.59. Ne znam je li to ok, jel ide terapija na to? Je li kasno da čekam pregled i mišljenje ginekologa? 🤷🏼‍♀️

Moraš izvadit još uz sve ft3, ft4 (hormoni štitnjače baš jer tsh puno ne znači), feritin, d3, folna, krvnu sliku obavezno pa ćeš znat više. Ja sam prvu trudnoću imala 2.4.bilo sve ok. Sad prije druge 0.004 ...kad sam ostal trudna bum na 2.44, 3 tjedna poslije 0.313... A hormoni štitnjače isti (mali). Tak da ti tsh ništ ne govori al je dobar (nije visok) 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.