Cureee evo i mene! Nisam morala ostat u bolnici radi secera iako sam dosla s torbom na odjel jucer,al doktor je rekao nema potrebe da ostajem radi guk profila,i jos korona je svasta nesta…pao mi kamen s srca…Tako da sam ja jucer odradila guk profil i danas isla pp rezultate…sve je u granicama normale ipak se ne radi o gestaciskom dijabetesu,tako su mi rekli u bolnici,sad cemo vidti sta ce moj doktor reci kad odem na pregled…pregled mi je 24.2. Danas sam 9+5,
Svim novim curama zelim dobrodoslicu,a onima koji cekaju preglede sretnoooooo curee 🥰🥰🥰🥰
Odlično... mi smo jako blizu s terminom, danas 9+4...
🍀Termin idućeg pregleda 🍀
Veljača :
Mala2323 19.2.
Kiky 19.2.
Lollypop 19.2.
Mokosh 22.2.
Endzrue 22.2.
MARELA 22.2.
Lori1988 23.2.
Traveller 23.2.
Marija3998 23.02.
Jana25 24.02.
Missy88 24.02.
Mala_Martina1990 24.02.
Lovely 25.02.
Mišić 25.02.
Pingo 26.02.
Ljesnjak 26.02.
Sanjarka88 26.02.
Ožujak :
Ivkica 01/02.03.
Plavabosanka 03.03.
FlipFlop 05.03.
Orhideja13 08.03.
Sanjalica5 08.03.
LilM 09.03.
Mateja31 10.03.
Leonoah 17.03.
Ivkica 17.03.
Lisa27 17.03.
Missy88 18.03.
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
frisko :) prije tjedan dana napravila test pozitivan, danas ponovila i debeli plus znaci 3+5 :)LilM dobrodošla 🥰 koliko si trudna?
Sanjalica dobrodošlaa 🥰 jesi obavila prvi pregled? Kako je bilo? ❤
Super 🥰 čestitam ti ❤
Hvalaa ❤️❤️
Pozdrav svima 😊
Nova sam na forumu. Obzirom na zadnju menstruaciju, trudna sam 7+2. Negdje oko 5. tjedna su mi počele jake mučnine, svaki dan otkad ustanem dok ne pođem leći. Slabo sam jela, bila mi je muka od same od pomisli na hranu. Povratila sam dvaput u tom razdoblju. Samo mi je bilo jako mučno.
Odjednom jučer i danas nemam uopće mučninu, sve mi je normalno skoro. Nemam nikakve druge simptome tipa bol, krvarenje i sl.
Naručena sam na prvi pregled 23.02.
Trebam li se zabrinuti što je mučnina samo prestala odjednom ili?
Hvala 😊
Dobro nam dosla 🥰
Ja se na tvom mjestu nebi brinula
To sta ih 2 dana nemas me znaci da se nece vratit.
Imala sam i ja u prosloj t ponekad koji dan mira kad bi se ponadala da su gotove
A onda bi se vratile jos zesce 😁
Hvala na dobrodošlici 😍
I hvala na odgovoru. Vjerujem da ne bi trebalo biti ništa zabrinjavajuće, ali opet me kopka.
Jedva čekam pregled, pa da sigurno znam kako stvari stoje.
Prva mi je trudnoća, pa mi je sve novo 🙈🙈
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cureee evo i mene! Nisam morala ostat u bolnici radi secera iako sam dosla s torbom na odjel jucer,al doktor je rekao nema potrebe da ostajem radi guk profila,i jos korona je svasta nesta…pao mi kamen s srca…Tako da sam ja jucer odradila guk profil i danas isla pp rezultate…sve je u granicama normale ipak se ne radi o gestaciskom dijabetesu,tako su mi rekli u bolnici,sad cemo vidti sta ce moj doktor reci kad odem na pregled…pregled mi je 24.2. Danas sam 9+5,
Svim novim curama zelim dobrodoslicu,a onima koji cekaju preglede sretnoooooo curee 🥰🥰🥰🥰
Ooodlično!!!!
______
nove cure, dobrodošle!!! ajme koliko se bebica skupilo!
______
Jackie kao što ti je Sanjarka napisala - simptomi se mogu mijenjati i dolaziti i odlaziti.
Mala2323 Supeeer da je sve u redu, hvala Bogu ❤
I ja evo brojim jos malo do pregleda. Javit cu se kad ga obavim i dodjem kuci. Isto se nadam da ce sve biti u redu.
Ovo mi je drugi pregled, na prvom se nije jasno vidio plod. Mucnine lagane imam danas... nisam bas previse jela da mogu nekako prezivit pregled. Javim vam se cure 😘
Ja 33g,mm 34g
19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
💙 Stiže nam dečko 💙
Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?
Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
A ti?
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Taman kolegici na poslu pričam kako nisam nešt imala mučnina. Ono malo bol u želucu pa pojedem pa bude dobro, drugi put voda pomogne al ugl mi je muka bila kad bi bila gladna. I jela sam na poslu u 1 i u 2 pojela naranču.. U 3 mi se malo podrigivalo(radim do 3)Jedva sam došla do auta. Otvorila prozore do doma. Glavobolja od južine, bol iza očiju. Dok sam došla do doma, ne mogu opisat kolika mi je muka. Popila sam cafetin radi glave i pojela tanjur tople pileće juhe jedvaaaa. Još uvijek se kontroliram da ne povratim. Znači ne pamtim kad mi je ovoliko bilo muka iz ničeg. Tak nek vas ne sekira ak nekad mučnine nestanu. Ja tek za ovu sad mogu reć ok ovo je stvarno muka za povraćanje. Do sad mi je bilo ništ spram ovog
Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?
Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
A ti?
Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.
Sortiraj odgovore
Najstariji