Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lori🍀
    19. Veljača 2021. 22:33

Cestitam Kiky, drago mi je da je sve ok♥️

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Endzrue
    19. Veljača 2021. 22:40

Čestitke svima na pregledima. Umro Balašević, gledam koncert i suza suzu stiže, baš mi krivo. Obilježio mi je djetinjstvo, izlaske, faks, svatove... Uf

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 22:48

Hvala cure! Sad mi je bas lakse kad sam obavila ovaj pregled. Mirno cu spavat. ❤
    I ja taman sjedim u cekaoni i cekam red kad sam vidjela na fejsu da je umro Balasevic. Bas mi ga je zao! Obozavala sam njegove pjesme...

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Kiky 🥰
    19. Veljača 2021. 22:50

Zaboravila sam napisat za pristice i ja se osjecam ko da sam usla u pubertet😂 To je kad hormoni polude. Kazu kad imamo pristice da ce bit curica jer krade ljepotu od mame 😂🥰 

Ja 33g,mm 34g
    19.01.2021 pozitivan test nakon skoro 2 god pokusavanja
    💙 Stiže nam dečko 💙

Missy88
    19. Veljača 2021. 22:51

Kiky 🥰

Hvala cure! Sad mi je bas lakse kad sam obavila ovaj pregled. Mirno cu spavat. ❤
    I ja taman sjedim u cekaoni i cekam red kad sam vidjela na fejsu da je umro Balasevic. Bas mi ga je zao! Obozavala sam njegove pjesme…

Super, drago mi je da je sve ok s bebicom ❣🥰

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

Missy88
    19. Veljača 2021. 22:55

NanaJ

Missy88

NanaJ

Cure jeste vi imale mozda problema sa svrbezom tamo dolje, ja hocu iskocit iz koze u pojedinim momentima, nisam primjerila nikakv cudan iscjedak ili nesto drugo, samo srbez koji je uzasno naporan 🙈

Da nisu gljivice? Ili neka bakterija, jesi radila briseve nedavno? Mozda ne bi bilo lose provjeriti.

I ja sumnjam na gljivice, sumnjam da je bakterija nekakva jer bi me peklo pri mokrenju, to je pocelo 9 dpo. A nisam nikakve briseve radila, kad sam imala spontai rekla mi je i privatna i soc ginekologinja da nema potrebe za tim da je papa u 9 mj bila uredna. U pon moram zvati za prvi pregled pa cu napomenuti i svrbez.

Hm, bilo bi dobro napraviti briseve svakako jer npr ureaplazma uzrokuje spontane, a to se ne vidi na papi, on moze biti skroz uredan. Ne kazem da imas ista, ali brisevi se eade na pocetku trudnoce svakako, ja sam ih preventivno isla napraviti prije pokusaja samo sa znam da je sve ok.

👩36 🧔34
    8/2021 🩷 L

• lili997
    20. Veljača 2021. 00:15

Pozdrav drage cure i buduce mame, danas sam bila na prvom pregledu. Imala sam pozitivan ovulacijski test 25.1. (zadnja menga 6.1. al ja imam neredovite cikluse i cesto kasne ovulacije) znaci gestacijska dob trudnoce bi trebala biti nekih pet tjedana i tri/cetri dana. Na ultrazvuku je bila vidljiva samo gestacijska vrecica od 5mm. Ginekologinja mi je rekla da je prerano za rec ista o toj trudnoci osim da je dobro pozicionirana. Kad sam je pitala da li je to sto vidi normalno za 5+4 tjedna rekla je da je i da dodem za dva tjedna. Medutim ja sam malo citala po netu (losa ideja, znam) i cini mi se da sa 5+4 treba bit vidljivo nesto vise od gestacijske vrecice - mozda vec zumanjcana vrecica i cak i embrij. Nekako se nadam da je to individualno i da je mozda sve ok, htjela sam cuti vasa objektivna misljenja i iskustva? Puno hvala :) 

• Katherine_hope
    20. Veljača 2021. 07:46

Lisa27 👶🧸🎀

Katherine_hope

Pozz svim trudnicama ☺️🤰. Trudna sam 6t,u 9mj.sam imala missed ab u 9tt. Za mene je to bilo dosta psihički teško. I sad stalno strahujem da se spontani ne ponovi. Paničarim na svaku sitnicu, nikako da se opustim i uživam. 😅
    Pregled mi je tek 3.3.i svaki dan mi se čini kao godina. Prije trudnoće imala sam povišen TSH, sad sam ga u trudnoći opet vadila i nalaz je Tsh:2.59. Ne znam je li to ok, jel ide terapija na to? Je li kasno da čekam pregled i mišljenje ginekologa? 🤷🏼‍♀️

Dobrodošla ❤ kada ti je termin? Za TSH neznam, ali sigurno ce koja od cura znati 🥰

Hvala ❤️Ne znam još za termin, čekam prvi pregled 3.3. 😅 Al mislim da je negdje 13.10.po mojoj računici ☺️.

• Katherine_hope
    20. Veljača 2021. 07:52

Endzrue

Katherine_hope

Pozz svim trudnicama ☺️🤰. Trudna sam 6t,u 9mj.sam imala missed ab u 9tt. Za mene je to bilo dosta psihički teško. I sad stalno strahujem da se spontani ne ponovi. Paničarim na svaku sitnicu, nikako da se opustim i uživam. 😅
    Pregled mi je tek 3.3.i svaki dan mi se čini kao godina. Prije trudnoće imala sam povišen TSH, sad sam ga u trudnoći opet vadila i nalaz je Tsh:2.59. Ne znam je li to ok, jel ide terapija na to? Je li kasno da čekam pregled i mišljenje ginekologa? 🤷🏼‍♀️

Moraš izvadit još uz sve ft3, ft4 (hormoni štitnjače baš jer tsh puno ne znači), feritin, d3, folna, krvnu sliku obavezno pa ćeš znat više. Ja sam prvu trudnoću imala 2.4.bilo sve ok. Sad prije druge 0.004 …kad sam ostal trudna bum na 2.44, 3 tjedna poslije 0.313… A hormoni štitnjače isti (mali). Tak da ti tsh ništ ne govori al je dobar (nije visok)

Nisam prije imala problema sa štitnjačom, niti sam primala terapiju. Endokrinolog misli da je to bilo trenutno povišeno prije trudnoće, jer je svaki idući nalaz bio bolji. A moj doktor opće medicine mi je dao uputnicu za Tsh, al nije naveo ft3, ft4. 🤦‍♀️
    Valjda neće biti ništa dok izvadit i ta dva hormona. 

20. Veljača 2021. 09:00

Drage cure, oprostite sto sam pdobranac i sto upadam. Drago mi je zbog svih vas koje cekate svoje mrvice ❤️ Inace sam u grupici “zelim dijete”, trebam vase misljenje. Piskila sam jutros first sign duo test, pojavila se neka sjenica, ali mi je nekako predaleko od kontrolne i bojim se da ne neispravan test. Je li imala koja takvo iskustvo? https://ibb.co/zs6Rk9B

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.