Evo i menee sa pregleda. ☺️
Beba je super, raste danas je na 4.97, srce uredno kuca, mrda se jaaako, i mahala je rukicom ili mahaaao! Predivan osjećaj.
Dobila sam Andol od 100 mg, za sprječavanje ugrušaka, zbog prijašnjih bolesti.
Nastavljam dalje s folnom kiselinom i izbacujem Duphaston sad nakon ove ture što popijem. :)
Prekrasno ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Ma Lollypop to je stvarno jako rano, taman će se na idućem pregledu lijepo vidjeti
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Što se tiče simptoma, ja još nemam mučnine i najradije bi da tako i ostane. Mislim da simptomi nisu garancija da će izaći na dobro. Mene zna isto uhvatiti kriza, pa negativne misli pa se iznerviram pa sam tužna jer sam se iznervirala a ne smijem se nervirati i tako
Znam samo da sam svaki dan sretna što sam 1 dan dulje trudna i da jedva čekam da prođe ovih prvih 12 tjedana
36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
Muž normo
2021. missed ab 7tt💔
2021.🤰 ❤️
Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur
Lollypop kao što su cure rekle: glavo da gestacijska odgovara tjednima, tako da jeeeej! ostalo ćeš vidjeti na drugom pregledu.
Mala mala mahalica! predivno!
Lori Upravo to, simptomi ti ništa ne garantiraju, a neki ionako mogu biti i psihosomatski. Sve nas uhvati kriza, to je posve normalno, ali kao što si rekla - dan po dan i truditi se misliti pozitivno.
5+4 je danas, po uzv 4+6…a kaze dr da je to u redu, samo sam valjda ovaj put prerano saznala da sam trudna pa sad moram duze cekat da vidim pomak
Ma to je bas mala trudnoca 😊
Da je nesto za brinuti se nebi te naručili tek za 3tt
Talo da sve je to super 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Pozdrav svima 😊
Nova sam na forumu. Obzirom na zadnju menstruaciju, trudna sam 7+2. Negdje oko 5. tjedna su mi počele jake mučnine, svaki dan otkad ustanem dok ne pođem leći. Slabo sam jela, bila mi je muka od same od pomisli na hranu. Povratila sam dvaput u tom razdoblju. Samo mi je bilo jako mučno.
Odjednom jučer i danas nemam uopće mučninu, sve mi je normalno skoro. Nemam nikakve druge simptome tipa bol, krvarenje i sl.
Naručena sam na prvi pregled 23.02.
Trebam li se zabrinuti što je mučnina samo prestala odjednom ili?
Hvala 😊
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Cureee evo i mene! Nisam morala ostat u bolnici radi secera iako sam dosla s torbom na odjel jucer,al doktor je rekao nema potrebe da ostajem radi guk profila,i jos korona je svasta nesta...pao mi kamen s srca...Tako da sam ja jucer odradila guk profil i danas isla pp rezultate...sve je u granicama normale ipak se ne radi o gestaciskom dijabetesu,tako su mi rekli u bolnici,sad cemo vidti sta ce moj doktor reci kad odem na pregled...pregled mi je 24.2. Danas sam 9+5,
Svim novim curama zelim dobrodoslicu,a onima koji cekaju preglede sretnoooooo curee 🥰🥰🥰🥰
Pozdrav svima 😊
Nova sam na forumu. Obzirom na zadnju menstruaciju, trudna sam 7+2. Negdje oko 5. tjedna su mi počele jake mučnine, svaki dan otkad ustanem dok ne pođem leći. Slabo sam jela, bila mi je muka od same od pomisli na hranu. Povratila sam dvaput u tom razdoblju. Samo mi je bilo jako mučno.
Odjednom jučer i danas nemam uopće mučninu, sve mi je normalno skoro. Nemam nikakve druge simptome tipa bol, krvarenje i sl.
Naručena sam na prvi pregled 23.02.
Trebam li se zabrinuti što je mučnina samo prestala odjednom ili?
Hvala 😊
Dobro nam dosla 🥰
Ja se na tvom mjestu nebi brinula
To sta ih 2 dana nemas me znaci da se nece vratit.
Imala sam i ja u prosloj t ponekad koji dan mira kad bi se ponadala da su gotove
A onda bi se vratile jos zesce 😁
Cureee evo i mene! Nisam morala ostat u bolnici radi secera iako sam dosla s torbom na odjel jucer,al doktor je rekao nema potrebe da ostajem radi guk profila,i jos korona je svasta nesta…pao mi kamen s srca…Tako da sam ja jucer odradila guk profil i danas isla pp rezultate…sve je u granicama normale ipak se ne radi o gestaciskom dijabetesu,tako su mi rekli u bolnici,sad cemo vidti sta ce moj doktor reci kad odem na pregled…pregled mi je 24.2. Danas sam 9+5,
Svim novim curama zelim dobrodoslicu,a onima koji cekaju preglede sretnoooooo curee 🥰🥰🥰🥰
Super 🥳🥳🥳🥳🥳🥳
Sortiraj odgovore
Najstariji