Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    mama33
    19. Veljača 2021. 20:15

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25Koji od Veritas paketa si odabrala?

Onaj od 4749 kn. Ak se ne varam ima ih 5. Ja sam odabra srednji.
    Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
    A ti?

Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.

Kad dodem kuci slikam ti prospekt sto mi je dr dala 😊😇

Moze super, meni je jedino moj dr rekao da je veritas najpouzdaniji zbog nacina obrade. Ponudio mi je i Nifty i Harmony.

Ja sam planirala Nifty. Mislite da je bolje drugi?

• Katherine_hope
    19. Veljača 2021. 20:18

Pozz svim trudnicama ☺️🤰. Trudna sam 6t,u 9mj.sam imala missed ab u 9tt. Za mene je to bilo dosta psihički teško. I sad stalno strahujem da se spontani ne ponovi. Paničarim na svaku sitnicu, nikako da se opustim i uživam. 😅
    Pregled mi je tek 3.3.i svaki dan mi se čini kao godina. Prije trudnoće imala sam povišen TSH, sad sam ga u trudnoći opet vadila i nalaz je Tsh:2.59. Ne znam je li to ok, jel ide terapija na to? Je li kasno da čekam pregled i mišljenje ginekologa? 🤷🏼‍♀️

Mateja32
    19. Veljača 2021. 20:23

Pozdrav novim 🤰, napokon sam ulovila" tajice za trudnice u H&M.. 😁 Meni je urinokultura uredna, a bris pokazao bakteriju. 

17.10.2009.👩‍❤️‍💋‍👨
    2010. 👶♀️
    2011. 👶♀️
    2015.👶♀️
    23.01.2021. ➕🤰
    6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
    Termin poroda 30.9. 2021.

Ljesnjak
    19. Veljača 2021. 20:49

Katherine_hope

Pozz svim trudnicama ☺️🤰. Trudna sam 6t,u 9mj.sam imala missed ab u 9tt. Za mene je to bilo dosta psihički teško. I sad stalno strahujem da se spontani ne ponovi. Paničarim na svaku sitnicu, nikako da se opustim i uživam. 😅
    Pregled mi je tek 3.3.i svaki dan mi se čini kao godina. Prije trudnoće imala sam povišen TSH, sad sam ga u trudnoći opet vadila i nalaz je Tsh:2.59. Ne znam je li to ok, jel ide terapija na to? Je li kasno da čekam pregled i mišljenje ginekologa? 🤷🏼‍♀️

Pozdrav i cestitam, meni je gin dao terapiju kad mi je bio TSH 2.24 u 5t preventive radi da ne poraste jer imam Hashimoto. Ja bih na tvom mjestu zvala nebih cekala 3.3. 

marija3998
    19. Veljača 2021. 20:54

Kiky 🥰

Evo me cure sa pregleda. Sve je u redu❤ Cula sam srce kako kuca i stvarno predivan osjecaj, skoro sam se rasplakala na stolici. Dobila sam uputnice za krv, napravili mi trudnicku knjizicu. Evo stavljam sliku od bebice
    https://ibb.co/Zf2dtK8
    Srce moje malo❤❤❤🥰

Čestitam, prekrasna sličica,sad se možeš opustiti i uživati u trudnoći ❤️❤️

🙋‍♀️23
    🙋‍♂️27
    Pokusavamo od 03/2020
    Biokemijska 09/2020
    05.02.2021 ➕

13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨‍👩‍👧
    10.01.2023 ➕

Ljesnjak
    19. Veljača 2021. 20:55

Kiky 🥰

Evo me cure sa pregleda. Sve je u redu❤ Cula sam srce kako kuca i stvarno predivan osjecaj, skoro sam se rasplakala na stolici. Dobila sam uputnice za krv, napravili mi trudnicku knjizicu. Evo stavljam sliku od bebice
    Srce moje malo❤❤❤🥰

💓

Jana25
    19. Veljača 2021. 20:56

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Doktorica mi je rekla da nema potrebe da uzimam zadnja dva jer da djete ima neku od tih anomalija nebi tad dosla do 8 tt.
    A ti?

Ako se ne varam to bi bio Basic plus po njihovoj stranici, i ondje pise da je taj 599 €, sljedeci ukljucuje neke mikrodelecije i daj je 699€, ja sam planirala taj Basic plus, a moguce da si ti ovaj skuplji, nekak mi se ne podudaraju cijene, ali nisam uspjela danas dobit dr da ga tocno pitam dali ima taj kod sebe.

Moze super, meni je jedino moj dr rekao da je veritas najpouzdaniji zbog nacina obrade. Ponudio mi je i Nifty i Harmony.

Evo sličica, dakle, moj je PREMIUM
    https://ibb.co/fnDbPG4

Mama🙋🏼‍♀️28
    Tata🙋‍♂️32
    K🧒 💙 09/21
    L👶🩵 11/23

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Veljača 2021. 21:02

Kiky 🥰

Srce moje malo❤❤❤🥰

Odličnooo ❤❤❤ baš mi je drago  🥰   ti se poklapaju tjedni sa ultrazvukom? Kada je iduci pregled? ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

Ljesnjak
    19. Veljača 2021. 21:04

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

Jana25

Ljesnjak

A ti?

Evo sličica, dakle, moj je PREMIUM
    https://ibb.co/fnDbPG4

Hvala puno, ja sam se dvoumila izmedu basic plus i premium i na kraju je dragi prevagnuo na premium, tako da idemo na isti. A sto se tice koji je bolji uglavnom meni je moj gin rekao da je to sve jako slicno, al kao ako mi mora rec jednoga koji je po njemu onda veritas, tako da ja nisam sumnjala vise u to, a i meni je pregled sa 10+4, sto je dosta rano, a negdje sam procitala da kod tako ranijih testova je ovaj najosjetljiviji.

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Veljača 2021. 21:06

Katherine_hope

Dobrodošla ❤ kada ti je termin? Za TSH neznam, ali sigurno ce koja od cura znati 🥰

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.