Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mala2323
    19. Veljača 2021. 12:48

Evo i menee sa pregleda. ☺️ 
    Beba je super, raste danas je na 4.97, srce uredno kuca, mrda se jaaako, i mahala je rukicom ili mahaaao! Predivan osjećaj.
    Dobila sam Andol od 100 mg, za sprječavanje ugrušaka, zbog prijašnjih bolesti.
    Nastavljam dalje s folnom kiselinom i izbacujem Duphaston sad nakon ove ture što popijem. :) 

+ 26.12.2020🖤

Hera✨
    19. Veljača 2021. 12:50

Cure meni doso nalaz krvi i urina i opet ista stvar, malo poviseni leukociti i nesto bakterija i sluzi, ic cu u pon na urinokulturu i nadam se da ce opet bit stetilno. Sta ste rekle za caj od brusnice on je siguran u trudnoci?

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Hera✨
    19. Veljača 2021. 12:52

Lollypop bitno da su rekli da je sve kako treba ☺️
    Mala divno 😍 to ti je drugi pregled pretpostavljam? 

10/20 - pokusavamo
    12/20 - biokemijska
    5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
    9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
    11/21 - biokemijska

Sanjarka88
    19. Veljača 2021. 12:52

Mala2323

Beba je super, raste danas je na 4.97, srce uredno kuca, mrda se jaaako, i mahala je rukicom ili mahaaao! Predivan osjećaj.
    Nastavljam dalje s folnom kiselinom i izbacujem Duphaston sad nakon ove ture što popijem. :)

Predivnoooooo. Uzivaj 😍❤️😍

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

• Mala2323
    19. Veljača 2021. 12:53

Hera✨

Cure meni doso nalaz krvi i urina i opet ista stvar, malo poviseni leukociti i nesto bakterija i sluzi, ic cu u pon na urinokulturu i nadam se da ce opet bit stetilno. Sta ste rekle za caj od brusnice on je siguran u trudnoci?

Da. I ja sam pila čaj od brusnice, isto loši nalazi. I danas mi je isto stigao nalaz od urinokulture i uredu je sterilan je. 

+ 26.12.2020🖤

• Mala2323
    19. Veljača 2021. 12:54

Hera✨

Lollypop bitno da su rekli da je sve kako treba ☺️
    Mala divno 😍 to ti je drugi pregled pretpostavljam?

U biti u trudničkoj se vodi kao 2 pregled, ali je zapravo 4 pregled. Jer sam se rano javila privatno zbog bolova, pa su sumnjali na vanmateričnu. 
    Ali hvala Bogu bilo je sve ok. 
    Danas smo 11+6 tj 🙏

+ 26.12.2020🖤

Lori🍀
    19. Veljača 2021. 12:57

LilM dobro nam došla!
    Tkočeka slažem se s curama koje su ti rekle da odeš na hitnu. Možda imaš neki hematom, možda su samo žilice popucale ali u svakom slučaju biti ćeš mirnija, do ponedjeljka ćeš se pojesti živa (barem bi ja na tvome mjestu). Šaljem ti virtualni zagrljaj, drži se!
    Mala2323 predivne vijesti, drago mi je da je sve ok!
    Lollypop - možda ti je kasno ovulacija bila, nemoj se brinuti, super da se gestacijska vrećica vidi!

36 g., AMH 5, FSH 6, Hashimoto TSH 1.5
    Muž normo
    2021. missed ab 7tt💔
    2021.🤰 ❤️
    Pokušaji za 🍀 br. 2 od 12/2023.
    1. IVF 2/25: Gonal&Menopur; 3🥚, ET 1 (3dn), nema❄️, beta ➖️
    2. IVF 5/25: Ovaleap&Menopur

Ljesnjak
    19. Veljača 2021. 12:58

Mala2323

Čestitam, prekrasne vijesti, samo takve i želimo ovdje. 

Lollypop
    19. Veljača 2021. 13:02

5+4 je danas, po uzv 4+6...a kaze dr da je to u redu, samo sam valjda ovaj put prerano saznala da sam trudna pa sad moram duze cekat da vidim pomak 

Lisa27 👶🧸🎀
    19. Veljača 2021. 13:02

Lollypop

Evo i mene sa pregleda.. Recimo da je prosao dobro(?) ne vidi se nista osim vrecice, za 3 tjedna su rekli da treba napraviti jos jednom uzv ali da je sve ostalo ok..

Super da je sve ok 🙂 to je jako rana trudnoća tako da nema brige ❤

Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.