Tkočekatajidočeka ajooj! baš mi je žao... ali zašto ćeš čekati pon? odmah se danas javi dr ili odi na hitnu.
Meni je stalno nekakav osjecaj gladi
Ono kad vam je lagana muka želucu jer je prazan
E pa tako… A nakon jela budem mirna 5min bez tog osjecaja
I onda kad podrignem ode taj osjecaj na kratko i tako u krug 😅
Ista stvar, tako je i meni.
Meni je s hranom skroz cudna situacija. Cesto sam gladna, ali mi se nista pod milim bogom ne jede. Na sve sta pomislim mi je bezveze skroz, ne gadi mi se, ali ne daje mi osjecaj zadovoljstva. Malo me to zivcira jer inace stvarno gustam u hrani, al ajde bar se ne debljam 😂 danas cemo probat s megicem kojeg dugo nisam jela pa mi mozda otvori apetit...
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
frisko :) prije tjedan dana napravila test pozitivan, danas ponovila i debeli plus znaci 3+5 :)
LilM dobrodošla 🥰 koliko si trudna?
Sanjalica dobrodošlaa 🥰 jesi obavila prvi pregled? Kako je bilo? ❤
frisko :) prije tjedan dana napravila test pozitivan, danas ponovila i debeli plus znaci 3+5 :)LilM dobrodošla 🥰 koliko si trudna?
Super 🥰 čestitam ti ❤
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
frisko :) prije tjedan dana napravila test pozitivan, danas ponovila i debeli plus znaci 3+5 :)LilM dobrodošla 🥰 koliko si trudna?
❤️
Rana ovulacija? 😊
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Tkočeka obavezno nazovi svog ginekologa i pitaj ako te moze primiti, ako ne na hitnu ❤ nadam se da nije ništa ali provjeri ❤
Jana super za urin, bome danas stvarno idem i ja po brusnicu. Koliko si pila na dan?
Beba Ena rođena 4.10. 💝 3400g 50 cm
Marela, kad beta jako naraste testovi znaju čak i svijetliti jer nisu namijenjeni očitavanju tako visoke bete. Čitala sam na stranim forumima hrpu isprepadanih žena koje su piskile testove tako već u tjednima kad više ustvari ne bi trebale I ginekolozi su ih dobro oprali jer su trčale u panici na hitnu, a ustvari je sve bilo ok. Samo si nepotrebno stres napraviš. Ja sam testirala tu teoriju iz znatiželje i test mi je bio znatno jači kad sam urin na pola razrijedila vodom.. To ti sve govori. Test ti neće reći jel s trudnoćom sve ok tako da ti toplo savjetujem da prestanes piškiti i procekas2do prvog pregleda. Budi optimistična i probaj biti što više smirena. Znam da je teško.
Što se probave tice, čitala sam na drugim temama da cure savjetuju kivi i toplu limunadu i da stvarno pomaže. Pa eto, nije loše probati.
LilM dobro nam došla. 😍
Cure, Traveller -hvala, hvala, HVALA! Umirile ste me, vec sam kontala da danas odem privatno na uzv, ali cekat cu do pon, nadam se da je sve ok.
A ovo s toplom limunadom zvuci bas dobro😋
Evo i mene sa pregleda.. Recimo da je prosao dobro(?) ne vidi se nista osim vrecice, za 3 tjedna su rekli da treba napraviti jos jednom uzv ali da je sve ostalo ok..
Evo i mene sa pregleda.. Recimo da je prosao dobro(?) ne vidi se nista osim vrecice, za 3 tjedna su rekli da treba napraviti jos jednom uzv ali da je sve ostalo ok..
Koji si tj trudnoce? Mozda si pisala, Ali nisam upratila, sorry ☺️
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Koliko si trudna?
Najbitnije da gestacijska odgovara tjednima, plod ce se vec pojavit ❤️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji