Ja necu nikome pametovat
Sve smo u isto sosu
Zao mi je jedino sta ne Uzivam 100 % u trudnoci zbog strahova, a realno totalno glupo rusit si tako raspolozenje i srecu jer bi se nesto eventualno moglo desit 🤦♀️
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Hera ajoooj, to ti sigurno psiha radi... normalno je da malo bolucka i nadam se da si stvarno umislila tu točkicu na papiru. kao što si rekla, ide vikend i probaj se malo opustiti i usredotočiti na sretne misli.
Sanjarka upravo to! ali baš se teško othrvati negativnim mislima uz toliko loših vijesti oko nas. Posljednjih dana neke sve samo loše vijesti, na forumu, po društvenim mrežama - ne znam kako vama, ali meni samo iskaču spontani (na instagramu, youtube-u).
Misic hvala ti 🥰
Sanjarka bas to, pricala sam bas o tom s muzem kako je bas iritantno da nas ovo proslo iskustvo sputava. Nekako mi je ubilo to bezbrizno uzivanje... iako poznavajuci sebe brinula bi ja i bez ikakvog loseg iskustva 😅
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja necu nikome pametovat
Sve smo u isto sosu
Zao mi je jedino sta ne Uzivam 100 % u trudnoci zbog strahova, a realno totalno glupo rusit si tako raspolozenje i srecu jer bi se nesto eventualno moglo desit 🤦♀️
Ja sam jako pozitivna većinu vremena ali kad osjetim takvo probadanja onda me bude strah veseliti se, ja se nadam da će sve bit uredu i da ću cut srceko u utorak na pregledu jer baš kao što kažeš ne mogu se 100% opustiti jer sam u tom nekom grcu zbog biokemijske
Prošli put sam počela krvariti 3 dana nakon kasnnjenja mjesečnice, sad je već 8 dana prošlo i nogu hvala za sad nema nista
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Sanjarka upravo to! ali baš se teško othrvati negativnim mislima uz toliko loših vijesti oko nas. Posljednjih dana neke sve samo loše vijesti, na forumu, po društvenim mrežama - ne znam kako vama, ali meni samo iskaču spontani (na instagramu, youtube-u).
Pošast modernog doba 😓
Em smo bombardirani sa svih strana informacijama
Em cinjenica je da losih ishoda ima vise nego prije jer se zivi kako se zivi....i sve to utjece na kvalitetu stanica
Misic hvala ti 🥰
Sanjarkabas to, pricala sam bas o tom s muzem kako je bas iritantno da nas ovo proslo iskustvo sputava. Nekako mi je ubilo to bezbrizno uzivanje… iako poznavajuci sebe brinula bi ja i bez ikakvog loseg iskustva 😅
Ma i mene živcira, i muz je cili nekako na oprezu 🙄
Curke, ja vam cijelu noć nisam spavala.
Probudila se u pola noći i od onda svako malo na wc morala, prvo pišanje, obrišem se i krv, ma dajj baš sam bila tužna.
I sad svako drugo opet smeđkasti iscjedak. Tj. Nije iscjedak nego samo kod brisanja. Nadam se da to nije nešto lošeee.
Baš sam tužna što moram opet prolazit te strahove, nek samo dođe čim prije taj ponedeljak da vidim gdje sam i što sam. :(
-25 god.
- 3 spontana pobačaja
- nasljedna i stečena trombofilija
-dečko 💙 godina i pol 🥰
Čekamo curku ❤️
Sanjarka da moj je oprezniji, iako uvijek veci optimist od mene. Ali sad kad se prestrasim me samo utjesi, a ne uvjerava vise da ce sigurno sve bit ok ko zadnji put. Ja stvarno ne mogu docekat to drugo tromjesecje da se pocnem postetno veselit i uzivat!
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Curke, ja vam cijelu noć nisam spavala.
Probudila se u pola noći i od onda svako malo na wc morala, prvo pišanje, obrišem se i krv, ma dajj baš sam bila tužna.
I sad svako drugo opet smeđkasti iscjedak. Tj. Nije iscjedak nego samo kod brisanja. Nadam se da to nije nešto lošeee.
Baš sam tužna što moram opet prolazit te strahove, nek samo dođe čim prije taj ponedeljak da vidim gdje sam i što sam. :(
A joooj 😩😩.. Nadajmo se da nije Ono najgore.. Ali na tvom mjestu ja bih otisla na hitnu, Def. Ne bih mogla cekati ponedjeljak.
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji