Ja sam upravo odradila svoje prvo vježbanje sa Amy.
Sudeći po trenutnoj formi, vraćanje na moj tempo treninga i trčanja it će dosta zahtjevan posao 😅😏
Pozdrav ekipa!
Uzivate u vikendu? 😊
Pregled prosao ok.
Plodna voda je fino ( stagod 🤣) mliječna. Ima je dovoljno.
Radili su mi i uzv. Mladi gdin se da prostite unutra zahabaje , skakuče i nateze pupcacnu vrpcu. I gro mu je zabavno..dok je mama sve nestrpljivija 🤣🤣🤣
Protoci su odlični.
Ma sve štima..pregled opet za 2 dana.
E pitala sam je za kilazu jer jedino me strah da se puno ne ubuca unutra. Kaze gdjo mi smo hitna ginekološka , mi se ne bavimo bebinom kilazom 😁🤣🤣🤣🙈🤦🏻♀️ nego jel zivotno ugrozena. Rekoh ok ok, ispričavam vam se 🤣
Ctg danas nisu radili 🙌🙌🙌✔️🥳 za pon. moram spremiti kisele mandarine hahha
Ugl. Hvala vam na navijanju, kuha se kuha al bojim se da se neće tako brzo skuhati 🤦🏻♀️🤷🏻♀️ no dobro. Bude već, jednom, nekad...
Zatišje na temi je, bas je..al kontam da je puno ženica rodilo i danas zapravo i nema puno vise. Budemo se uskoro sve preselile na bebe 🥰
MARELA hvala na pozivi za indukciju. Utjesno je slušati pozitivna iskustva 😊🤗
Buhtlice cestitam na ulasku u termin 🥳 i sretno s Amy 😁
Leah da da Lindsay čeka curicu 🥰 Watson je isto trudna ♥️ jedino za Bellu nista ne znam i to mi je bas zao 😓
Poklončić ajme 4600g anđeo imao? I to sa 37tt? A Luka?
Bez pucanja to roditi rastezljiva ženo bravo 💪💪💪 ja sam popucala i s malom koja je imala 2800 🙈
Ponosnamama pa 3500 je super. Taman lipa kilaža 🙌 ja se nadam da ce i moj ostat u tim gabaritima 😁
LeaM super za plodnu vodu 💪 a sta se tiče aktivnosti nista to nazalost ne znači....a ni otvorenost. Ja sam otvorena od 34tt pa vidi me 😅
Sanja muke po tlaku 🤦🏻♀️ ne mogu vjerovati da svaki dan moras na ctg ajmeeee
Johnny mali divljak kazes 😅💙
Ani92 ja te grlim jako. Sve je to normalno i imas se pravo osjecati točno onako kako ti dođe.
Tonkica a da nebi ja i ti bile cimerice? 😁😎
Cordisoo terminuso moja grlim 🤗 još maloooo i bit Ce gotovo kako god da okrenemo
Mateja jel se dan provodi ispod dekice? Uz lijepu vruću čokoladu? Mmmmm točno to nama treba ove zadnje dane 🎀
SweetDream15 to muz tako zamislja? Da će te mora nositi? Heheh 🤣 smiješni su mi ti naši muškarci, moj se danima već ponasa kao da on mora ići rodit 😁🤦🏻♀️🤣
BubaBublice mogu mislit kakav mora biti oporavak nakon takvog poroda 😓 drzi se i znaj da je svaki dan lakse. Pisemo se uskoro na bebama 🥰
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Sanjarka misliš da pucanje ovisi o kilaži? Meni je nekako logičnije da ovisi o opsegu glave, ostatak tijela nakon nje puno lakše prodje? A valjda su opsegu su valjda sve bebe li-la 🤔
Sanjarka misliš da pucanje ovisi o kilaži? Meni je nekako logičnije da ovisi o opsegu glave, ostatak tijela nakon nje puno lakše prodje? A valjda su opsegu su valjda sve bebe li-la 🤔
Ma ne znam jel ovisi
Očito ne ovisi kad netko rodi bebu od 5kg i ne pukne a netko rodi od 2kg i pukne 😅
Ima bit da je do tkiva i kože 🤷🏻♀️
Sanjarka-obavila ja sve kao i ti danas. I ne mozes vjerovati sutra ne moram na ctg ahhahaha ponedjeljak ujutro opet 🤣
Kod mene je sve po starom. Mali uziva, spava, mama zatvorena, doktor kaze nezrelo jos za porod (ne beba, vec ja) hahahah plodna, protoci sve uredno.
Nestrpljiva sam....nadam se ubrzo.😍
Cure-koju velicinu ste vi pripremile za izlazak iz bolnice?
Pusa svimaaa, nadam se da uzivate u vikendu
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Sanjarka-obavila ja sve kao i ti danas. I ne mozes vjerovati sutra ne moram na ctg ahhahaha ponedjeljak ujutro opet 🤣
Kod mene je sve po starom. Mali uziva, spava, mama zatvorena, doktor kaze nezrelo jos za porod (ne beba, vec ja) hahahah plodna, protoci sve uredno.
Nestrpljiva sam….nadam se ubrzo.😍
sanja0508, ja sam nadobudno uzela veličinu 50, a sad mi se sve nekako čini da bi joj to moglo biti premalo obzirom na to kolika je sad. 😅😂
Evo i slikice odjeće za izlazak. 🤗
https://ibb.co/LSJC0g3
Sanjarka88, je, danas guštamo ispod dekice i uz vruću čokoladu. 😁 Samo opušteno.
I objema vam čestitam na uspješnim pregledima i strašnim dječacima koji se nedaju van. 😉💪🏻🥳🎉 Ali budu oni uskoro, uvjerena sam ja. Ovo je sigurno zatišje pred buru odnosno u našim slučajevima zatišje pred baby boom. 🤗
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Ja sam uzela veličinu 56...nadam se da će bit ok s obzirom da ginekologica govori svaki put kako je dugačak i da ne zna di će više sa nogama... Mislim da nema baš beba da se rađaju preko 56...ili se varam 🤷♀️🤦🏻♀️🤣
Sanjarka da da muž to, ja jedva čekam kad se pokrene nešto pa ako on bude u tom trenu tu (pošto radi pa se možda potrefi na poslu) 😂😂 to će bit šou!
sanja0508 ja sam pripremila većinu 56, a za svaki slučaj po dva para svega 62 vel. - ako bude veliko, poslije će bit taman svakako. ☺️
👩💼 25
🤵 29
L 06.11 - happiness 🍀❤️
O jedan dan bez ctg ma divota 👏👏 haha
Meni je rekao gin ima 10 dana da sam zrela dole, pa gle 🤦🏻♀️
Sanjarka88 super za pregled. Malome je fino unutra pa ne zuri 😛. Bas ti detaljno sve rade!
Mateja2602 ajme preslatka je robica za izlazak! Ma mozda ti bude sve taman bar za pocetak, ako nista za izlazak iz rodilista kad je vec tako slatko da ne mijenjas 😊.
Ja san kupila 56 za izlazak, valjda je to ok, zadnji uzv je bio sa 37 pa vise ne znam ni kolika je 🤣.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Sortiraj odgovore
Najstariji