Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    22. Listopad 2021. 20:21

Mene evo danas uhvatile po prvi put bh kontrakcije ako je to ovo kad ti se stomak na nekoliko sekunda ukoči i stvrdne.. Cijelo popodne mi je tako, pogotovo kad sam na noge pa se eto veselim jer to bar neka promjena... Tijelo se priprema 🤗🎉🎉🎉

Mateja2602
    22. Listopad 2021. 20:24

Tonkica111, bravo za tebe i bebuuu! 🥳🎉🤗 Moglo bi biti da se i kod tebe nešto “kuha”. Držim figeeee da je to ono pravo i da se i ti uskoro maziš sa bebicom. 💪🏻🙏🏻🍀

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

Mateja2602
    22. Listopad 2021. 20:28

Lorre

Čini mi se da je nekakvo zatišje u grupi, mogao bi biti baby boom ovaj vikend, šta kažete? Stvarno nas je puno sa skorašnjim terminom 💪 ide li koja od vas uskoro u Ri?

Lorre, ja se u potpunosti slažem! Nadam se da će ovaj vikend donijeti puno novih, jesenskih bebica na ovoj našoj temi. 🤎🐻🍂🍁🎉🤩🥳 Navijam za naše bebe i za nas! Hajmoooo. 💪🏻💪🏻

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

CarpeDiem.
    22. Listopad 2021. 22:02

nikkas

CarpeDiem.

nikkas

buhtlica34

Nikkas, totalno te kužim sa ovim bolovima bokova, ja se trudim što više biti na lijevom, ali sad me on baš ubija, a i na desnom puno bolje spavam, ustvari samo na desnom mogu zaspati, pa se sad malo prebacivam na njega jbga. Što se probave tiče, kupi si sirup portalak i popij jedno 2 čepa. To je preko doze, ali meni je to jedino pomoglo kad me zatvorilo. Sad sam krenula piti onaj mivolis sok od šljive, pa je malo bolja situacija. Imam kakvu takvu stolicu svaki dan..
    Drago mi je da su vam pregledi prošli dobro, i nadam se da ćemo se sve uskoro početi otvarati 🤣 sve smo sad u finišu stvarno!

Hvala ti za preporuku, probati ću s time još ovih par dana. Inače pijem i željezo, a ono zatvara, pa je to još dodatna muka na sve 🙄. Prvo mi je dala Ferrum, od njega se hemoglobin nije popravio, onda mi je dala Legofer. Popila sam pola bočice i više ne mogu jer je odvratan i povraća mi se od njega. Samo bojaju stolicu i zatvaraju, nesmiješ jesti 2 sata prije, 2 sata poslije, piti kavu, mlijeko, jogurt. 300 čuda. Uzela sam si Mivolis tablete željeza + vitamin c i b, u ponedjeljak idem vaditi krv pa ćemo vidjeti.
    ——
    Prijavljujem idući pregled 26.10. 🙂

Provaj pitati u apoteci bioakitivno željezo, ili od Siberian Helth. Od njih ne tamni stolica, ne zatvara itd, ne moraš pretjerano paziti osim da se uzimaju uz jelobez mliječnih proizvoda. I uz željezo vitamin C. (Liposolmal). Radi beze i bolje aosorpcije.
    Prije uzimanja krvi bilo bi poželjno 7 dana ne uzimati željezo zbog vjerodostojnosti nalaza.🙌

Vjeruj mi da ga ne uzimam 7 dana prije vađenja krvi, nalaz bi bio katastrofa…

Katastrofa ti je svakako onda 🙈. Samo si zavarala sebe uzimajući ga, jer nemas realnu sliku i stvarno stanje.  Po meni nije najbolja opcija, jer ako ti je baš loše željezo, i rezerva možda ti mogu dati infuzije Fe da ti se poboljsa i onda samo tabletama odrzavas. 
    Poslije poroda je jako važno da ti je željezo bar blizu gornje granice... 🙌

url=https://lilypie.com]

url=https://lilypie.com]

nikkas
    23. Listopad 2021. 07:54

A moje svaki puta ispod donje granice…i još mi na zadnjoj kks išlo dolje. Unatoč tome ja sam se cijelo vrijeme osjećala skroz normalno, poletno i bila aktivna. Ne znam, dr. je očito bila uvjerena da će sirupi riješiti stvar 🤷🏼‍♀️ U utorak imam pregled u bolnici, razgovarati ću s doktorom o tome. Vidiš, moja dr. mi nikada nije rekla da trebam prestati piti 7 dana prije vađenja krvi. A ma…

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• cordis00
    23. Listopad 2021. 09:01

Jutro cure, kako ste danas? Jel se kome sta pokrece?😊
    Kod mene sve isto, malo losije spavala, sinoc pojela komad pizze pa me zgaravica ubila, sama sam si kriva🙈.
    Sto se tice zeljeza, svima nam je nisko, to je jednostavno tako, bebice su uzele svoje, oporavit cemo se kad rodimo, samo da to vise docekamo 😁. 
    Ja sam pokusala piti Kendural C koji je kao najbolji radi nuspojava, al mi je uzasno sjedao na zeludac i probavu pa sam odustala nakon 3 dana, pit cu kad rodim. Sad imam sok od aronije da me bar pred porod malo digne.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 09:13

Jutro cure 😊
    Ja čekam pregled....tu sam od 8 samo sam se popiškila do sada 😒 
    Ajme vise me ovi ubija nego biti 40+2 😅
    Za prijavit imam jedino ispadanje sluznog čepa. 
    Kontrakcije dođu , odu, ne mogu ih ni za glavu ni za rep
    Ugl nista posebno

Čitam vas kasnije 🙌

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 09:24

Tienna gdje si nam? 🤗 Jel stigao Jakov?

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Tonkica111
    23. Listopad 2021. 09:27

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊
    Ja čekam pregled….tu sam od 8 samo sam se popiškila do sada 😒
    Ugl nista posebno

Čitam vas kasnije 🙌

Ooo ja sam na dan sluznog čepa i rodila prvo... Ujutro ispao, a već kroz par sati krenuli lagani trudovi... Tako da možda nešto bude danas 🤗🎉

nikkas
    23. Listopad 2021. 09:31

Sanjarka88 🤍

Jutro cure 😊
    Ja čekam pregled….tu sam od 8 samo sam se popiškila do sada 😒
    Ugl nista posebno

Čitam vas kasnije 🙌

Ispadanje sluznog čepa bi mogao biti dobar znak! Držimo fige!!! 🤞🏻🤞🏻

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.