Prijavljujem lošu noć. Digla se u 4:30 piškiti, nisam više mogla zaspati do 6:30. Užasno me bole bokovi, zdjelica i ne znam ni ja više šta. Kao da mi od ležanja i spavanja na bokovima se radi užasan pritisak i to me toliko smeta i boli da ne mogu spavati. Boli me svako okretanje 😖 Baš mi je dosta više, termin je tek za 9 dana, nema nikakvih naznaka da se išta dešava, a ja stvarno više ne mogu… Veliku nuždu nisam imala 4 dana, još me to dodatno stišće. Fascinantno mi je kako u trudnoći ne mogu nikako dobiti proljev, šta god da smućkam u sebe. Prije bih popila cijeđenu naranču i u roku pola sata bi mi se crijeva čistila… Baš mi je dosta 😓
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Nikkas, totalno te kužim sa ovim bolovima bokova, ja se trudim što više biti na lijevom, ali sad me on baš ubija, a i na desnom puno bolje spavam, ustvari samo na desnom mogu zaspati, pa se sad malo prebacivam na njega jbga. Što se probave tiče, kupi si sirup portalak i popij jedno 2 čepa. To je preko doze, ali meni je to jedino pomoglo kad me zatvorilo. Sad sam krenula piti onaj mivolis sok od šljive, pa je malo bolja situacija. Imam kakvu takvu stolicu svaki dan..
Drago mi je da su vam pregledi prošli dobro, i nadam se da ćemo se sve uskoro početi otvarati 🤣 sve smo sad u finišu stvarno!
Ej cure, gotova i ja sa pregledom. Maleni ima oko 3.400 (a toliko me plasili sa pricama biti ce ogroman)
Sve super. Ctg dobar. Osim mog tlakaaaa 🤦♀️🤦♀️ 147/93
Ja sam im rekla da je to zbog ambulante, da ja na ginekologiji nemam tako. I da oni meni rade stres. Hahahahha
Na kraju me poslali na ginekologiju, spojili na neki aparat sto mjeri tlak sat i pol vremena i tlak bio super. Hahahahahha kaze doktor da je jako pocascen time sto mi toliko dize tlak hahahahha
Sutra opet na ctg. I tako svaki dan do poroda 🤣
Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Cure, sorry šta pišem nevezano za temu, ali sjećam se da ste komentirale one robotske usisavače, tražim usisavač/perač poda jer mi je stvarno dosta. Sinoć sam uspila sve počistit, ali se nikako ne mogu prisilit da i operem pod. Prođe i po tjedan dana pa možete zamislit kako izgleda, a cure stalno leže po podu, rade piknike i šta ti ja znam. Tako da, molim preporuku za nešto provjereno, puno hvala
Nikkas, totalno te kužim sa ovim bolovima bokova, ja se trudim što više biti na lijevom, ali sad me on baš ubija, a i na desnom puno bolje spavam, ustvari samo na desnom mogu zaspati, pa se sad malo prebacivam na njega jbga. Što se probave tiče, kupi si sirup portalak i popij jedno 2 čepa. To je preko doze, ali meni je to jedino pomoglo kad me zatvorilo. Sad sam krenula piti onaj mivolis sok od šljive, pa je malo bolja situacija. Imam kakvu takvu stolicu svaki dan..
Drago mi je da su vam pregledi prošli dobro, i nadam se da ćemo se sve uskoro početi otvarati 🤣 sve smo sad u finišu stvarno!
Hvala ti za preporuku, probati ću s time još ovih par dana. Inače pijem i željezo, a ono zatvara, pa je to još dodatna muka na sve 🙄. Prvo mi je dala Ferrum, od njega se hemoglobin nije popravio, onda mi je dala Legofer. Popila sam pola bočice i više ne mogu jer je odvratan i povraća mi se od njega. Samo bojaju stolicu i zatvaraju, nesmiješ jesti 2 sata prije, 2 sata poslije, piti kavu, mlijeko, jogurt. 300 čuda. Uzela sam si Mivolis tablete željeza + vitamin c i b, u ponedjeljak idem vaditi krv pa ćemo vidjeti.
——
Prijavljujem idući pregled 26.10. 🙂
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Jutro mamice i buduce mamice!
Mi smo obavile pregled jucer i sa 35t moja ne tak mala djevojčica ima vec 2650 gr. 🙈
Doktorica je prvi put dozvolila da zarucnik sudjeluje na UZV i on je sad sav u sedmom nebu jer je vidio kak ona zijeva i kak joj je vec prilično naknap unutra jer ima prekrizene nogice. 😊
Cervix omekšao, al i dalje zatvoren. Za 2 tjedna posljednji pregled kod moje dr. i onda ce uzeti bris na streptokok i nakon toga u TA (sa 37t).
Mi smo dobro, potpisujem ono da je stvarno tesko zadnji mjesec kad skuzis da vise ne mozes bas sve sama.. Poželim otić u šumu da berem kestene, ali ne smijem se toliko saginjati i tak..
Spremam torbu za rodiliste i jos cekam spavacice da mi stignu pa da spakiram jos njih i spremne smo.
Cure, koliko vode je previse vode za ponijet u box/rodiliste? 🙈 Jer sam ja staaaalno zedna. Iduci pregled - 03.11.
—-
Sretno svima kojima se nesto pokrece i koje idete na preglede. 🧡✌
Ja sam nosila litru. Rekli su gutljaj svako 20min al ja nisam pazila. To sam sve popila tijekom poroda i u fazi oporavka nakon, prije sobe. Znaci, litra je fajn if ju ask mi:D
Haha, znaci 1,5l minimalno. Razmisljam o disanju i vec su mi suha i usta i usne i cijela faca. Doslovno imam spremne hydro labello, vodu za piti i termalnu vodicu da si mogu facu pospricat 🙈
Curke, nek me netko uputi za kremicu za pelensko podrucje, to je must have u rodilistu?
Naša srećica** 12/2021
Cure, sorry šta pišem nevezano za temu, ali sjećam se da ste komentirale one robotske usisavače, tražim usisavač/perač poda jer mi je stvarno dosta. Sinoć sam uspila sve počistit, ali se nikako ne mogu prisilit da i operem pod. Prođe i po tjedan dana pa možete zamislit kako izgleda, a cure stalno leže po podu, rade piknike i šta ti ja znam. Tako da, molim preporuku za nešto provjereno, puno hvala
Gledala sam neki dan i ja isto i naišla na 360 S10, ima jako dobre recenzije i namjeravam ga uzeti kad malo odahnemo od ovih svih baby troškova. Cijena mu je oko 4.000 kuna. Izguglaj ga i pogledaj recenziju na YouTube-u. Mi imamo psa koji jako pušta dlake i svaki dan moramo usisavati, robot će nam doći kao spas. Uz to i čisti odmah 🙂
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
Pozdrav cure,
javljam se nakon pregleda koji nije ni bio pregled. Napravili CTG i sestre su zaključile da je mali divljak 🤣 lupao je i mlatio po toj sondi, držale su me sat vremena spojenu da dobiju bar neku bolju vrijednost ali ispod 150 nije padalo. Doktor je rekao da je to sve okej, ali nije me uopće pogledao ni ultrazvuk ni vaginalno. Ne znam zašto je danas tako bilo, ali bila je ogromna gužva i on je uspio 7-8 trudnica riješiti u pola sata i kolko sam shvatila nije gledao ni jednu nego nas je sve samo naručio za tjedan dana. Čekala sam ga sat i pol a bila sam gotova za 3 minute.
13.11. 🥰👶🏼💙
Pozdrav curke! Prvo cestitke svima koje su rodile i vec se naveliko maze sa svojim bebicama. Ima vas puno od kada sam zadnji puta bila ovdje, cijeli 10.mjesec... razlog sto sam vas zanemarila je moja psiha...nikako nisam dobro zadnjih nekoliko tjedana, dosta mi je svega i jedva cekam da sve zavrsi. Bas sam potonula, osjecam se bespomocno, beskorisno i to nikako nije moje prirodno stanje. Vidim sada da vas nekoliko muce osjecaji kao i mene i da ste ih podjelile ovdje i dobile podrsku jedne od drugih, ali ja sam se do danas jednostavno maknula od drustvenih mreza, foruma, svega. Nekako sam se najbolje osjecala sama sa sobom u svom tom psihickom metezu. Uglavnom, satralo me i dosta mi je tridnoce, a mojoj curici se ne zuri... u ponedjeljak imam pregled, ctg, uzv i dogovor za indukciju zbog gestacijskog prvenstveno u slucaju da se nista ne pokrene samo do tada. Na zadnjem ctgu mi toliko istresli trbuh jer je malena spavala i otkucaji konstantno bili oko 120 da mi je pozlilo od svega toga. Na kraju doktor kaze uredan ctg, trudovi nista, otvorena i dalje 1 cm. Toliko o mom prijevrwmenom porodu zbog kojeg sam lezala mjesec dana 🙄 mislim da moj problem i je taj sto sam se pripremila da ce sve zavrsiti puno ranije, a sad ispada da cu i prenjeti.
🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Cure off topicarim. Zenica od koje sam kupila rozi jastuk za bebe prodaje i drugi,plavi za 300kn pa ako je koja zainteresirana,naglo pod utjecajem hormona poželi..preporucam suradnju 🤭🥰
https://ibb.co/xH0Mb15
https://ibb.co/d6c5mrr
https://ibb.co/cbBSTvF
https://ibb.co/vkXCd0f
👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji