Jutro cure 😊
Ja čekam pregled….tu sam od 8 samo sam se popiškila do sada 😒
Ajme vise me ovi ubija nego biti 40+2 😅
Za prijavit imam jedino ispadanje sluznog čepa.
Kontrakcije dođu , odu, ne mogu ih ni za glavu ni za rep
Ugl nista posebno
Čitam vas kasnije 🙌
Ooo ja sam na dan sluznog čepa i rodila prvo... Ujutro ispao, a već kroz par sati krenuli lagani trudovi... Tako da možda nešto bude danas 🤗🎉
Jutro cure 😊
Ja čekam pregled….tu sam od 8 samo sam se popiškila do sada 😒
Ajme vise me ovi ubija nego biti 40+2 😅
Za prijavit imam jedino ispadanje sluznog čepa.
Kontrakcije dođu , odu, ne mogu ih ni za glavu ni za rep
Ugl nista posebno
Čitam vas kasnije 🙌
Ispadanje sluznog čepa bi mogao biti dobar znak! Držimo fige!!! 🤞🏻🤞🏻
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Jutro cure, kako ste danas? Jel se kome sta pokrece?😊
Kod mene sve isto, malo losije spavala, sinoc pojela komad pizze pa me zgaravica ubila, sama sam si kriva🙈.
Sto se tice zeljeza, svima nam je nisko, to je jednostavno tako, bebice su uzele svoje, oporavit cemo se kad rodimo, samo da to vise docekamo 😁.
Ja sam pokusala piti Kendural C koji je kao najbolji radi nuspojava, al mi je uzasno sjedao na zeludac i probavu pa sam odustala nakon 3 dana, pit cu kad rodim. Sad imam sok od aronije da me bar pred porod malo digne.
Kod mene ništa novo 🙄 Odspavala noć u komadu do 7 ujutro, dosta dobro sam se naspavala, a i vani je sunce nakon dva dana južine, odmah smo bolje volje ☺️ Danas me čeka peglanje novih zavjesa i pranje posteljine za malega 🥰 Jučer nam stigao paket iz Ikee (valjda peti u zadnjih mjesec dana) pa mi uvijek gušt to sve fino slagati.
E da zaboravih pitati prije, što mislite o onim Hohes C sokovima? Navodno ima željeza i vitamina C, fin je za piti, ne znam kako djeluje…? 🤷🏼♀️
👩❤️👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻🦲 39
💔 Missed ab 10/20 | 10+4
➕ 03/21 | ❤️
🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula
Hvala cure ♥️
Jučer ujutro mi je ispao poprilično mislila sam da je to sve, al evo jutros je tek izletio komad ogroman. Ako ima jos toga evo me znam 🤣🤣🤣
Al uopće se ne nadam ničemu, znam da ne mora nista značiti 🥴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro zenske, mi se konacno naspavali uz ove nocne seanse pisanja.
Jucer me opralo par BH, ali sve je to jos slabo, uz to prijavljujem konstantnu bol u preponama, idem sad napast pilates loptu.
Sanjarka Lukica samo sto nije, ovaj vikend se mazite imam osjecaj, sretnoo 🥰
Bas je neko zatisje, ocekujem uskoro hrpu bebicaaa
Jutro curke!
Pa gdje su te naše bebice zadnjih dana, ajmoooooo navijam za sve vas kojima je termin ovih dana i šaljem puno dobrih vibri 🎉💖💞🍀
Ja sam se naspavala, odmarat ću cili dan i onda popodne do frendica na druškanje malo, dosta sam se udaljili od svih jer mi se ništa ne da, ali vrijeme je za povratak u civilizaciju 😎
Nemam ništa za prijaviti, nema bh, nema stezanja nikakvih ni bolova, Mila je poprilično mirna po cili dan, osim kad je tata krene maziti i pričati joj, onda podivlja skroz 🤣

11/21 - prirodna trudnoća, moja zlatkica M
8/23 - prirodna trudnoća, missed ab u 8.tjednu
dg. teratozospermia
04/25 ET - ; 9/2025 FET - ; 11/25 FET -
Jutro cure! Hvala svima na savjetima i podrsci 😊
Zelim nam svima da se sto prije mazimo sa svojim bebicama, a curama kojima se nesto pokrece neka to bude vec ovaj vikend 🤞🤞

🙋🏼♀️29
🙋🏻♂️32
16.02. ➕
12.03. Prvi pregled ❤ kuca
09.06. Stize nam curica 🥰
27.10. Love is born ❤ baby E.
Jutro cure, kako ste danas? Jel se kome sta pokrece?😊
Kod mene sve isto, malo losije spavala, sinoc pojela komad pizze pa me zgaravica ubila, sama sam si kriva🙈.
Sto se tice zeljeza, svima nam je nisko, to je jednostavno tako, bebice su uzele svoje, oporavit cemo se kad rodimo, samo da to vise docekamo 😁.
Ja sam pokusala piti Kendural C koji je kao najbolji radi nuspojava, al mi je uzasno sjedao na zeludac i probavu pa sam odustala nakon 3 dana, pit cu kad rodim. Sad imam sok od aronije da me bar pred porod malo digne.
Tako i ja... pila nekih 2-3 tjedna i vise nisam mogla jer taj dan kad sam pila (pila svaki drugi dan) nisam bila za nista. Doktor rekao da prestanem, da se nista nece dogodit za 2 tjedna... moram ga ovaj tjedan na pregledu pitat kaj cemo s tim...
Pozdrav ženske! 🙋🏼♀️
Kako smo danas ?
Kod nas je vrijeme užas, tmurno i oblačno, i sve je tako mokro od kiše. Točno za ušuškat se ispod dekice i zavalit se ispred telke uz šalicu neke vruće čokoladeee. 🍂☕️ Mljac, mljac. 🤤 Mislim da ću sad definitivno morati ići skuhati jednu šalicu. 🤔
Nadam se da ste sve dobro i da uživate u početku ovog vikenda. 😊
———————
Ja nemam ništa za prijaviti, ali me veseli vidjeti da nam je Sanjarka88, izgubila sluzni! 🎉🥳🎉🥳 Bome kod tebe se zbilja na veliko “kuha”, mogao bi baby L. danas ili sutra biti u maminom naručju. 🤩🤗
I sretno na pregledu! 🍀❤️😊💪🏻
———————————————
I mislim da je jedna pitala gdje ima za kupiti kapica za bebe - ja sam uzela u Pepcu i u H&M-u. I dobili smo na poklon dvije kapice iz Orchestre ja mislim. Pa škicni kod njih, sigurno ćeš naći nešto šta će ti se svidjeti. 🤗
Ostalim djevojkama šaljem puse. 💋💋 Želim svima da uživate u vikendu i neka nam stigne puno jesenskih bebica. 🤱🏼❤️

👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Sanjarka88 super za sluzni cep, mozda je to to, nekako bas osijecam da bi Luka mogao doci ovaj vikend, drzim fige. 🤗 Kako je proslo na pregledu?

👩33g👨33g 👧👧👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji