Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    nikkas
    23. Listopad 2021. 09:38

cordis00

Jutro cure, kako ste danas? Jel se kome sta pokrece?😊
    Kod mene sve isto, malo losije spavala, sinoc pojela komad pizze pa me zgaravica ubila, sama sam si kriva🙈.
    Sto se tice zeljeza, svima nam je nisko, to je jednostavno tako, bebice su uzele svoje, oporavit cemo se kad rodimo, samo da to vise docekamo 😁.
    Ja sam pokusala piti Kendural C koji je kao najbolji radi nuspojava, al mi je uzasno sjedao na zeludac i probavu pa sam odustala nakon 3 dana, pit cu kad rodim. Sad imam sok od aronije da me bar pred porod malo digne.

Kod mene ništa novo 🙄 Odspavala noć u komadu do 7 ujutro, dosta dobro sam se naspavala, a i vani je sunce nakon dva dana južine, odmah smo bolje volje ☺️ Danas me čeka peglanje novih zavjesa i pranje posteljine za malega 🥰 Jučer nam stigao paket iz Ikee (valjda peti u zadnjih mjesec dana) pa mi uvijek gušt to sve fino slagati. 

E da zaboravih pitati prije, što mislite o onim Hohes C sokovima? Navodno ima željeza i vitamina C, fin je za piti, ne znam kako djeluje…? 🤷🏼‍♀️

👩‍❤️‍👨 06/2018 | 👩🏼 30 🧑🏻‍🦲 39
    💔 Missed ab 10/20 | 10+4
    ➕ 03/21 | ❤️
    🤎 Luka - 16.11.2021. | Pula

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 09:40

Hvala cure ♥️

Jučer ujutro mi je ispao poprilično mislila sam da je to sve, al evo jutros je tek izletio komad ogroman. Ako ima jos toga evo me znam 🤣🤣🤣
    Al uopće se ne nadam ničemu, znam da ne mora nista značiti 🥴

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Leah
    23. Listopad 2021. 10:20

Jutro zenske, mi se konacno naspavali uz ove nocne seanse pisanja. 
    Jucer me opralo par BH, ali sve je to jos slabo, uz to prijavljujem konstantnu bol u preponama, idem sad napast pilates loptu.
    Sanjarka Lukica samo sto nije, ovaj vikend se mazite imam osjecaj, sretnoo 🥰
    Bas je neko zatisje, ocekujem uskoro hrpu bebicaaa 

• buhtlica34
    23. Listopad 2021. 10:46

Jutro curke!
    Pa gdje su te naše bebice zadnjih dana, ajmoooooo navijam za sve vas kojima je termin ovih dana i šaljem puno dobrih vibri 🎉💖💞🍀
    Ja sam se naspavala, odmarat ću cili dan i onda popodne do frendica na druškanje malo, dosta sam se udaljili od svih jer mi se ništa ne da, ali vrijeme je za povratak u civilizaciju 😎
    Nemam ništa za prijaviti, nema bh, nema stezanja nikakvih ni bolova, Mila je poprilično mirna po cili dan, osim kad je tata krene maziti i pričati joj, onda podivlja skroz 🤣

Ani92
    23. Listopad 2021. 11:06

Jutro cure! Hvala svima na savjetima i podrsci 😊
    Zelim nam svima da se sto prije mazimo sa svojim bebicama, a curama kojima se nesto pokrece neka to bude vec ovaj vikend 🤞🤞

🙋🏼‍♀️29
    🙋🏻‍♂️32
    16.02. ➕
    12.03. Prvi pregled ❤ kuca
    09.06. Stize nam curica 🥰
    27.10. Love is born ❤ baby E.

• Mia38
    23. Listopad 2021. 11:36

cordis00

Jutro cure, kako ste danas? Jel se kome sta pokrece?😊
    Kod mene sve isto, malo losije spavala, sinoc pojela komad pizze pa me zgaravica ubila, sama sam si kriva🙈.
    Sto se tice zeljeza, svima nam je nisko, to je jednostavno tako, bebice su uzele svoje, oporavit cemo se kad rodimo, samo da to vise docekamo 😁.
    Ja sam pokusala piti Kendural C koji je kao najbolji radi nuspojava, al mi je uzasno sjedao na zeludac i probavu pa sam odustala nakon 3 dana, pit cu kad rodim. Sad imam sok od aronije da me bar pred porod malo digne.

Tako i ja... pila nekih 2-3 tjedna i vise nisam mogla jer taj dan kad sam pila (pila svaki drugi dan) nisam bila za nista. Doktor rekao da prestanem, da se nista nece dogodit za 2 tjedna... moram ga ovaj tjedan na pregledu pitat kaj cemo s tim...

Mateja2602
    23. Listopad 2021. 11:45

Pozdrav ženske! 🙋🏼‍♀️ 
    Kako smo danas ? 
    Kod nas je vrijeme užas, tmurno i oblačno, i sve je tako mokro od kiše. Točno za ušuškat se ispod dekice i zavalit se ispred telke uz šalicu neke vruće čokoladeee. 🍂☕️ Mljac, mljac. 🤤 Mislim da ću sad definitivno morati ići skuhati jednu šalicu. 🤔  
    Nadam se da ste sve dobro i da uživate u početku ovog vikenda. 😊 
    ———————
    Ja nemam ništa za prijaviti, ali me veseli vidjeti da nam je Sanjarka88, izgubila sluzni! 🎉🥳🎉🥳 Bome kod tebe se zbilja na veliko “kuha”, mogao bi baby L. danas ili sutra biti u maminom naručju. 🤩🤗 
    I sretno na pregledu! 🍀❤️😊💪🏻 
    ———————————————
    I mislim da je jedna pitala gdje ima za kupiti kapica za bebe - ja sam uzela u Pepcu i u H&M-u. I dobili smo na poklon dvije kapice iz Orchestre ja mislim. Pa škicni kod njih, sigurno ćeš naći nešto šta će ti se svidjeti. 🤗 
    Ostalim djevojkama šaljem puse. 💋💋 Želim svima da uživate u vikendu i neka nam stigne puno jesenskih bebica. 🤱🏼❤️

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• cordis00
    23. Listopad 2021. 12:51

Sanjarka88 super za sluzni cep, mozda je to to, nekako bas osijecam da bi Luka mogao doci ovaj vikend, drzim fige. 🤗 Kako je proslo na pregledu?

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

SweetDream15
    23. Listopad 2021. 13:03

Sanjarka držim fige da maleni dođe šta prije 🤞
    Kod nas nakon jučerašnje kiše danas sunce ☀️😎
    Mene ubii žgaravica od jučer 🙈 baš me živcira to žarenje u želucu i tu i tamo vraćanje u grlo grrr..
    Kod mene nema nekih naznaka, osim bolova u donjem djelu(tupa neka bol), kod saginjanja me zna prisić u mjehuru, bol u leđima nakon malo dužeg rada/stajanja ii tjtt..
    Malena je preaktivna, izbuba me svu juče i danas, rebra odoše , mjehur ajme majci.. tu i tamo mi se stvrdne stomak(bude napet, pa brzo otpusti) sad nezn jel do bh kontrakcija il se beba gura nekako 🤷
    Sve u svemuu jedva čekam da se šta god pokrene, muž me već pita kako će me nosit do auta kad me uhvati, hoću li ja moć sama pošto sam mu teška 😂😂😂😂 

👩‍💼 25
    🤵 29
    L 06.11 - happiness 🍀❤️

• Buba Bublica
    23. Listopad 2021. 13:30

Pozdrav curke :)
    Ja i Šimun smo stigli doma jučer, samo spava i papa 😁 sisu ne želi pa sam uzela izdajalicu uz nadohranu, ja sam još uvik u rasulu...šavovi jako bolniiii, upala mišića, željezo mi je skroz nisko zbog velikog gubitka krvi. Nadam se da cu ga naučiti na sisu kad budem mogla malo bolje sa sobom pa će bito lakše 🙏🙂
    Sritno svima koji očekuju uskoro porod, da prođe što bolje i brže 💙

Rodila se ljubav 18.10.2021.
    Šimun Limun 🍋👼💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.