Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:00

A za izlazak 56..pošto je c&a a oni imaju malo manje modele.. planirala sam 50 inače , mi nemamo duge noge 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

sanja0508
    23. Listopad 2021. 22:01

Hahahahha vidim da ste i vi u mukama kao i ja sa velicinama. Ja sam uzela i spakirala 50, ali sto vise gledam u to sve vise mislim da nema sanse da stane i da ce mu biti malo. Tako da planiram 56 spakirati za izlazak. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:02

Mateja2602

sanja0508

Sanjarka-obavila ja sve kao i ti danas. I ne mozes vjerovati sutra ne moram na ctg ahhahaha ponedjeljak ujutro opet 🤣
    Kod mene je sve po starom. Mali uziva, spava, mama zatvorena, doktor kaze nezrelo jos za porod (ne beba, vec ja) hahahah plodna, protoci sve uredno.
    Nestrpljiva sam….nadam se ubrzo.😍
    Cure-koju velicinu ste vi pripremile za izlazak iz bolnice?
    Pusa svimaaa, nadam se da uzivate u vikendu
    sanja0508, ja sam nadobudno uzela veličinu 50, a sad mi se sve nekako čini da bi joj to moglo biti premalo obzirom na to kolika je sad. 😅😂
    Evo i slikice odjeće za izlazak. 🤗
    https://ibb.co/LSJC0g3
    Sanjarka88, je, danas guštamo ispod dekice i uz vruću čokoladu. 😁 Samo opušteno.
    I objema vam čestitam na uspješnim pregledima i strašnim dječacima koji se nedaju van. 😉💪🏻🥳🎉 Ali budu oni uskoro, uvjerena sam ja. Ovo je sigurno zatišje pred buru odnosno u našim slučajevima zatišje pred baby boom. 🤗

Ajme šta ce netko biti lijep 🤩😍

sanja0508
    23. Listopad 2021. 22:04

Sanjarka88 🤍

sanja0508

Sanjarka-obavila ja sve kao i ti danas. I ne mozes vjerovati sutra ne moram na ctg ahhahaha ponedjeljak ujutro opet 🤣
    Kod mene je sve po starom. Mali uziva, spava, mama zatvorena, doktor kaze nezrelo jos za porod (ne beba, vec ja) hahahah plodna, protoci sve uredno.

O jedan dan bez ctg ma divota 👏👏 haha
    Meni je rekao gin ima 10 dana da sam zrela dole, pa gle 🤦🏻‍♀️

10 dana da si zrela dole, a meni danas da sam nezrela. Ajmeeeeeee 🤦‍♀️ pa ja mogu jos 10 dana ovako ahhahaha

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

• cordis00
    23. Listopad 2021. 22:04

Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Pokloncic13
    23. Listopad 2021. 22:06

Pa dobro kaj je ovo,kaj nijedna ne misli roditi ovaj vikend? 🤷‍♀️🤭 zekam se,nemojte si stvarati presing 🙊
    Pa ne znam o čemu pucanje ovisi,sad kad mi je doktorica vidjela trbuh,iliti kožu izrazila se kao ajme vidi kako lijepa elastična koza..ja to nikada nisam tak doživjela jer nisam tip od trackanja s kremicama i ovo mazanje trbuha s biobazom mi je vrhunac života eto iskreno..
    Ne radim nikakve vježbe,nisam nikada masirala medicu niti me to ikako privlači,očito eto sam dosad imala sreće.
    Mislim da me Sanjarka pitala za prvog sina,on je bio 3700. Andelek je imao takvu kilažu zbog uvecanog trbuščića iliti unutarnjih organa,nisam imala gestacijski dijabetes niti ja niti on.
    ——
    Kaj se tiče robice za izlazak,ja uvijek i jedino spremam i počinjem s veličinom 56,radije nek ima koji cm lufta,lakše je obuci nego da je manje-sto bi u našem slučaju uvijek i bilo.
    Trenutno sam u potrazi za fora skafandercicem,vi kontinentalke ćete znati :) 
    Imam onaj medo skafander bijeli iz HM ali je 68 veličina,a sad mi je sve iz Nexta tako lijepo ali ne znam jel recimo ovo praktično?
    https://ibb.co/Sdf3Ny8
    ———-
    Ps kako provodite vikend? Jeste spremile vi Studeni porodilje torbe i kaj ste sve stavile? 🤷‍♀️

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88

sanja0508

Sanjarka88 🤍

sanja0508

O jedan dan bez ctg ma divota 👏👏 haha
    Meni je rekao gin ima 10 dana da sam zrela dole, pa gle 🤦🏻‍♀️

10 dana da si zrela dole, a meni danas da sam nezrela. Ajmeeeeeee 🤦‍♀️ pa ja mogu jos 10 dana ovako ahhahaha

A mozda sazrijes preko noći 😂

• cordis00

A i meni je sa 39 bila mlijecna pl voda i poceo ispadat pomalo sluzni cep koji je ispao sa 39+3, sa 40 sam bila na 2 cm pa eto nikom nista🤣🤣🤣. A nekome sve to dode takorec u jedan dan. Mislim da to nema pravila.

👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
    ➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
    ➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
    ➕26.10.24., 3. trudnoća

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:07

cordis00

Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.

A to nećemo izgleda biti ja ni ti 😂

Lady.D
    23. Listopad 2021. 22:07

Vecer cure, ja sam dan provela svakako. Red spremanja stana, red ljencarenja i tak. Za pohvalu je da smo krenuli sa online rodinim tecajem i skoro smo pri kraju s prvim modulom. Dojmovi...tecaj je stvarno dobar, samo me malo zivcira to njihovo naglasavanje idealnih uvijeta i zelja rodilja koje se kosi sa svime kada dođemo na porod. Neke stvari mozemo primjeniti, ali na neke jednostavno ne mozemo utjecati zbog politike bolnice i toga sam svjesna.
    Sanjarka i Sanja0508, bravo za odlicne preglede. Drzim fige da se uskoro nesto pokrene. Mozda je sutra taj dan! 🤞🤩
    Sanja0508, ja sam pripremila broj 56. 
    Kad smo kod robice, jel koja pripremila i stramplice mozda za zimske dane za obuci ispod ili mislite da nema potrebe?
    Mateja2602, znaci ja sam se zaljubila u ovaj kompletic. Predivno je! 😍🤩

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.