Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:07

cordis00

Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.

A to nećemo izgleda biti ja ni ti 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙

🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈

Lady.D
    23. Listopad 2021. 22:07

Vecer cure, ja sam dan provela svakako. Red spremanja stana, red ljencarenja i tak. Za pohvalu je da smo krenuli sa online rodinim tecajem i skoro smo pri kraju s prvim modulom. Dojmovi...tecaj je stvarno dobar, samo me malo zivcira to njihovo naglasavanje idealnih uvijeta i zelja rodilja koje se kosi sa svime kada dođemo na porod. Neke stvari mozemo primjeniti, ali na neke jednostavno ne mozemo utjecati zbog politike bolnice i toga sam svjesna.
    Sanjarka i Sanja0508, bravo za odlicne preglede. Drzim fige da se uskoro nesto pokrene. Mozda je sutra taj dan! 🤞🤩
    Sanja0508, ja sam pripremila broj 56. 
    Kad smo kod robice, jel koja pripremila i stramplice mozda za zimske dane za obuci ispod ili mislite da nema potrebe?
    Mateja2602, znaci ja sam se zaljubila u ovaj kompletic. Predivno je! 😍🤩

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:11

Poklončić mene ne pitaj. Ja sam zaljubljena u next 🙈
    Ja bi taj skafander odmah kupila 😍
    LadyD stramplica imam nekoliko u vel 62/68
    Duga je zima, ako bude potrebno nek se nade 😊
    Cordisoo eto isto skroz zrela pa ništa. Mislim da nema pravila

• cordis00
    23. Listopad 2021. 22:12

Sanjarka88 🤍

cordis00

Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.

A to nećemo izgleda biti ja ni ti 😂

Haha i meni se cini, vec sam se pomirila. Mi smo se doma malo kladili, ja sam na ponedjeljak 🤣. Muz je bio na danas, al smo fino prosetali cijelu Arenu i ja doma po lopti skakala, upravo skacem rundu dva pa nista😅.
    Ja sam skafander uzela iz hm-a za zimu, veci pa da ne moram kupovat jos jedan, racunam bit ce dosta za u kolica i jos dekica preko.
    Za izlazak sam hm medo plisani u komadu, mislim da je to ok jer smo blizu bolnice, za 10ak min smo kuci.
    A stramplice jos nisam gledala.

👩33g👨33g 👧👧👶

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:15

I ja sam se pomirila sa sudbinom. Nista vise ne poduzimam po tom pitanju 😂
    Kod nas je aktualna  kladionica isto. Bila je doduse i ovaj tjedan, sad je nova runda 😂 
    Ja sam na 28. 10. Stavila ulog 🤦🏻‍♀️

Pokloncic13
    23. Listopad 2021. 22:27

E a jel pijete jedete nešto? Mislim da sam to vec i pitala 🤦🏼‍♀️ Ananas? Datulje? Seks do nemila? Stepenice? Čaj od lista maline?
    Kaj tobože pali?
    Ja sam s prvim sinom bila 12h prije poroda na redovnom pregledu bila 2cm otvorena,s anđelom 2 dana prije poroda 3cm,a sad sam zastopana kao wc u disku u 6 ujutro..
    Doduše meni je još rano,ali posto najkasnije u 39tt slijedi indukcija,nek ja to malo poguram 😅
    Mateja prekrasna ti je robica za izlazak🥰🥰🥰
    ..js nisam ništa pripremila,znaci ništa! Ne mogu vjerovati kak sam indiferentna za nešto tak bitno..ni torbu izvadila,makar čekam tu mommy bag i dalje al mi je tak muka dati te novce za nju da je to strašno 🤷‍♀️ A ubiti bi mi trebala jer planiram živjeti od proljeća pola tjedna SLO pola HRV. Kao nagovaram se i odgovaram se 🤣

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:34

Ja ništa. 
    Osim seksa.😁 Al to ovako jer mi se hoće hahah
    Bila aktivna, ribala podove, uvela neke duge šetnje...
    Na kraju me od svega toga satrali bolovi i lažnjaci da sam molila Boga da ne rodim taj dan jer nebih imala snage to odraditi. Odustala od fizikale.
    Cure na pregledu danas bas pričale sta sve pokusavaju, pa nista 🤷🏻‍♀️

Pokloncic13
    23. Listopad 2021. 22:40

Igrom slučaja sad neka mamica na fejsu pita iskustva s indukcijom,pročitala sam svih sto i nešto komentara. I momentalno me potjeralo na wc od straha. 
    Pa kaj to tak boli? Tko je od vas prošao indukciju? 

👱‍♀️ 33
    🧔🏽 34 zdrav ko dren
    👦 sinko (2017)
    👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
    Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
    ➕4.3.🌈💖
    6.11. Baby girl 💖

url=https://lilypie.com]

sanja0508
    23. Listopad 2021. 22:52

Ja isto ne pokusavam nista. Samo seks 🙊 i šetam se puno ☺
    Sada sam u mukama za izabrati novu robicu za izlazak hahahahah

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

Sanjarka88
    23. Listopad 2021. 22:53

Pokloncic13

Igrom slučaja sad neka mamica na fejsu pita iskustva s indukcijom,pročitala sam svih sto i nešto komentara. I momentalno me potjeralo na wc od straha.
    Pa kaj to tak boli? Tko je od vas prošao indukciju?

Joj nemoj niti čitat
    Kao i u svemu ima divnih iskustava i onih koji to nisu
    Al ista stvar vrijedi i za prirodno započeti porod.
    Tako da nema smisla razbijati glavu.
    Iako bi je i ja svejedno voljela izbjeci  a sve sam joj bliza 😓

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI