Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.
A to nećemo izgleda biti ja ni ti 😂

" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Vecer cure, ja sam dan provela svakako. Red spremanja stana, red ljencarenja i tak. Za pohvalu je da smo krenuli sa online rodinim tecajem i skoro smo pri kraju s prvim modulom. Dojmovi...tecaj je stvarno dobar, samo me malo zivcira to njihovo naglasavanje idealnih uvijeta i zelja rodilja koje se kosi sa svime kada dođemo na porod. Neke stvari mozemo primjeniti, ali na neke jednostavno ne mozemo utjecati zbog politike bolnice i toga sam svjesna.
Sanjarka i Sanja0508, bravo za odlicne preglede. Drzim fige da se uskoro nesto pokrene. Mozda je sutra taj dan! 🤞🤩
Sanja0508, ja sam pripremila broj 56.
Kad smo kod robice, jel koja pripremila i stramplice mozda za zimske dane za obuci ispod ili mislite da nema potrebe?
Mateja2602, znaci ja sam se zaljubila u ovaj kompletic. Predivno je! 😍🤩

Poklončić mene ne pitaj. Ja sam zaljubljena u next 🙈
Ja bi taj skafander odmah kupila 😍
LadyD stramplica imam nekoliko u vel 62/68
Duga je zima, ako bude potrebno nek se nade 😊
Cordisoo eto isto skroz zrela pa ništa. Mislim da nema pravila

Dugo nije bilo novih bebica, bio bi red da sutra jedna dode..uvijek se veselim ujutro otvorit forum da procitam jel ima sta novo 😊.
A to nećemo izgleda biti ja ni ti 😂
Haha i meni se cini, vec sam se pomirila. Mi smo se doma malo kladili, ja sam na ponedjeljak 🤣. Muz je bio na danas, al smo fino prosetali cijelu Arenu i ja doma po lopti skakala, upravo skacem rundu dva pa nista😅.
Ja sam skafander uzela iz hm-a za zimu, veci pa da ne moram kupovat jos jedan, racunam bit ce dosta za u kolica i jos dekica preko.
Za izlazak sam hm medo plisani u komadu, mislim da je to ok jer smo blizu bolnice, za 10ak min smo kuci.
A stramplice jos nisam gledala.

👩33g👨33g 👧👧👶
I ja sam se pomirila sa sudbinom. Nista vise ne poduzimam po tom pitanju 😂
Kod nas je aktualna kladionica isto. Bila je doduse i ovaj tjedan, sad je nova runda 😂
Ja sam na 28. 10. Stavila ulog 🤦🏻♀️

E a jel pijete jedete nešto? Mislim da sam to vec i pitala 🤦🏼♀️ Ananas? Datulje? Seks do nemila? Stepenice? Čaj od lista maline?
Kaj tobože pali?
Ja sam s prvim sinom bila 12h prije poroda na redovnom pregledu bila 2cm otvorena,s anđelom 2 dana prije poroda 3cm,a sad sam zastopana kao wc u disku u 6 ujutro..
Doduše meni je još rano,ali posto najkasnije u 39tt slijedi indukcija,nek ja to malo poguram 😅
Mateja prekrasna ti je robica za izlazak🥰🥰🥰
..js nisam ništa pripremila,znaci ništa! Ne mogu vjerovati kak sam indiferentna za nešto tak bitno..ni torbu izvadila,makar čekam tu mommy bag i dalje al mi je tak muka dati te novce za nju da je to strašno 🤷♀️ A ubiti bi mi trebala jer planiram živjeti od proljeća pola tjedna SLO pola HRV. Kao nagovaram se i odgovaram se 🤣

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja ništa.
Osim seksa.😁 Al to ovako jer mi se hoće hahah
Bila aktivna, ribala podove, uvela neke duge šetnje...
Na kraju me od svega toga satrali bolovi i lažnjaci da sam molila Boga da ne rodim taj dan jer nebih imala snage to odraditi. Odustala od fizikale.
Cure na pregledu danas bas pričale sta sve pokusavaju, pa nista 🤷🏻♀️

Igrom slučaja sad neka mamica na fejsu pita iskustva s indukcijom,pročitala sam svih sto i nešto komentara. I momentalno me potjeralo na wc od straha.
Pa kaj to tak boli? Tko je od vas prošao indukciju?

👱♀️ 33
🧔🏽 34 zdrav ko dren
👦 sinko (2017)
👼 moj anđeo 2020 (beba rođena u terminu,otišao na nebo nakon par sati,dg. Nerazvijena pluća)
Otežano smo začeli oba sina,za 👼 nam je preko godinu i pola.
➕4.3.🌈💖
6.11. Baby girl 💖
url=https://lilypie.com]
Ja isto ne pokusavam nista. Samo seks 🙊 i šetam se puno ☺
Sada sam u mukama za izabrati novu robicu za izlazak hahahahah

Ja 33 godina, MM 31
15.2.2021 + 🤞❤
2.5.2021- stiže dečko 💙💙
31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙
Igrom slučaja sad neka mamica na fejsu pita iskustva s indukcijom,pročitala sam svih sto i nešto komentara. I momentalno me potjeralo na wc od straha.
Pa kaj to tak boli? Tko je od vas prošao indukciju?
Joj nemoj niti čitat
Kao i u svemu ima divnih iskustava i onih koji to nisu
Al ista stvar vrijedi i za prirodno započeti porod.
Tako da nema smisla razbijati glavu.
Iako bi je i ja svejedno voljela izbjeci a sve sam joj bliza 😓

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji