E da, jos sam i proljev dobila jutros. 🙈
Ovo je dobar znak 🤞🤞🤞🤞🤞
Meni to zvuci dobro.
A koliki ti je razmak izmedju tih jačih bolova? Jel stisne u leđa?
Pa varira, sve je nepravilno zato me tako i zbunjuje, nekad budu svakih 5 min, nekad prode i 10. Ili ja ne registriram jer moram na wc plus sta me stalno boli. Nekad traju ti jaci bolovi 30 sek, nekad 40 sek. A boli me donji dio leda cijelo vrijeme, a nisam isla za tim jel se pojacava kad me stisne. Bas sve neobicno, mozda je pocetak tek. A dosad mi nikad nije bilo ovako.
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Jutro cure! 🤗
Mateja pas je super reagirao, njuši ga i maše repom, ali je i zbunjen koja je funkcija bebe haha, ne baca mu loptice, ne hoda, ne hrani ga pa je zbunjen 😂 kad malo naraste će ga više doživit 🥰 tvoje stvarčice za izlazak su premedene!! Malecka će bit pravi modelić 💜
Sanjarka moja oklada je da će Luka doć preksutra! Na 40+5 ko i moj Jakov! 26.10. 💰
Leah čestitke na braku 🥳🥳
________
Sretno svima cure, čekamo vaše bebice 🥰
J. 👦🏼 10.mj. 2021. 💚
L. 👶 1.mj. 2024. 🧡
Jutro! Mene su bas uhvatile BH kontrakcije otkad sam legla negdje oko 23:30. Al sam zaspala, kao i svaki put, ne znam jesu se smirile ili sam bila umorna. Onda sam se opet probudila u 04:30 sa stalno prisutnim bolovima kao jacim menstrualnim, s tim da svako neko vrijeme dodu jaki bolovi u trajanju bar pola minute, ali ne kao BH nego se sve stvrdne i onda boli. Pa sad ne znam jesu li to trudovi? Tokom noci su znaci uz te stalno prisutne bolove bili cesti ti jaci bolovi, sad otkad sam se digla, rjede se javljaju, ali ovi konstantni su stalni. Pa ne znam sta mi je ciniti, biti jos doma i cekati da budu cesci pa onda otic na pregled da vidim jel to to ili sta je? Kad ne znam ni kad je to sve krenilo, ja sam to registrirala u 4ipo kad sam se probudila i isla na wc, a sad, jel krenilo to ranije izmedu 23:30-04:30, ne znam.
Meni to sve zvuči obećavajuće... Pa ja bi ti iskreno čekala što duže kući pošto vodenjak nije pukao, ja sam tako bar sa prvim djetetom... Bolnica sigurno nije ljepše okruženje od doma... Kad mi je postalo nepodnošljivo spićila sam u bolnicu. Ali normalno ako te iti malo strah, otiđi na vrijeme da budeš ti mirnija. Sretnoo! 🤗🤗
Ma zivimo takorec kraj bolnice, autom 5 min tako da se ne zuri ni meni, ostat cu jos neko vrijeme kuci, hvala cure na savjetima i podrsci, nadam se i ja da je to to, a ne false alarm. Javim se svakako :).
👩33g👨33g👧3.5g👶1.5g
➕15.2.21. 1. trudnoća, rođena curica 10/21💜
➕ 2.12.22., 2. trudnoća, rođena curica 8/23💜
➕26.10.24., 3. trudnoća
Cordisoo good luck, držim fige da sve prođe dobro i da tvoja bebica stigne što prije🍀🎉
Jutro 😊
Hoće nam koja bebica danas? 🥰🤞🤞🤞
Moja nece..
Noc mirna, prospavana.
Uzivajte cure u nedjelji ☀️
Samo tebe jos pratim i cekam 😁
Evo jos jedne koja se nis ne javlja, a kad nemam kaj 😅
Dosla danas na hospitalizaciju, carski je dogovoren za sutra.
Isplakala se malo u taxiju do bolnice i sad sam ok 😁
👦 11/2017 👶 9/2020
Cordisoo ja sam uvjerena da je kod tebe to to 💪 sretno draga i javi nam se 😍🥰💜🎀
Zara hehe. Ja bi radije danas 🤣 al ajde nije ni to tvoje predaleko 😁 grlim 🤗 ljubac nasem frendu 💙
" S ljubavlju neba stvarao te Bog "💜💙💙
🌈 Lista jesenskih beba na 407. Str. 🌈
Jutro 😊
Moja nece..
Noc mirna, prospavana.
Mislim ja na tebe Iako te nema na forumu 😓
Sretno sutraaaaa. Obvezno nam se javi 🤗💙🤞🥰♥️
A sta se plakanja tiče heh.
Jucer su jednu trudnicu s plodne odlučili ostaviti na porodu. Pa su joj muz i malac donijeli stvari. Znači ja sam proplakala dok sam gledala kako se ona i malac pozdravljaju. Totalno sam pukla 🙈
Nadam se da Ce mene uhvatit nocu dok P. Spava 🙈
Tienna nam isto ima danas ili sutra indukciju ako do sada nije već Jakov dosao.
U svakom slučaju nadam se da će nam se mamasita uskoro javit sa sretnim viejstima 💙🤞💙
Jutro 😊
Moja nece..
Noc mirna, prospavana.
Mislim ja na tebe Iako te nema na forumu 😓
Sretno sutraaaaa. Obvezno nam se javi 🤗💙🤞🥰♥️
A sta se plakanja tiče heh.
Jucer su jednu trudnicu s plodne odlučili ostaviti na porodu. Pa su joj muz i malac donijeli stvari. Znači ja sam proplakala dok sam gledala kako se ona i malac pozdravljaju. Totalno sam pukla 🙈
Nadam se da Ce mene uhvatit nocu dok P. Spava 🙈
Ma bas to. Manji jos ne kuzi, pa s njim nisam imala problema. A sa starijim sam se uz suze pozdravila na brzinu i poslala ga s bakom u park, uziva. Olaksanje mi je sto me zapravo nece biti od pon do pet, kad su oni pola u vrticu, pa ce i njima brze proci. I muz ce imati pomoc, tako da ce decki uzivati.
Javim :) i tebi sretno i da cim brze prodje!!
👦 11/2017 👶 9/2020
Sortiraj odgovore
Najstariji