Ja sam u nekom strahu, počelo me jučer boliti kao da ću dobit, i tak sam nekak napuhana 🥺
🙋♀️23
🙋♂️27
Pokusavamo od 03/2020
Biokemijska 09/2020
05.02.2021 ➕
13.10.2021 stigla naša Kaja 💓👨👩👧
10.01.2023 ➕
Dobro jutro stare, nove i povratnice trudnice 🤗❤
Glavobolja od jucer 🤯
E dosao mi je nalaz urinokulture... ŠOK! nakon mase bakterije, leukocita 1-3, zamucenog urina, nalaz je STERILAN?!
Jeli to uopce moguce? 😱
Ili je brusnica napravila svoje hahah
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Bok cuke, dobrodosle nove trudnice i sretno na pregledima svima danas ❤️
Ja sam bas nikakva zadnja dva dana, umor jos uvijek postojan, bradavice ne mogu dotaknut kolko bole, ali jucer me uhvatio neki strah. Mozda od ovih losih iskustava na forumu, ne znam. Navecer mi se ucinilo kao da je neki smedi komadic bio kad sam se obrisala, ali ni poslje ni danas nista pa mislim da sam mozda zabrijala. Poceo me dole trbuh bolit malo, nista jako, ali do sad nije bas pa mi je odmah briga. Shvatila sam i da mi je muka kad ne jedem dugo, pogotovo ujutro. Zadnja dva dana sam isla vadit krv i urin pa nisam smjela jest prije i bas me to smucilo. Tsh mi je rubni 2,4 pa mi je povisio terapiju dva dana u tjednu, a nalaz secer i urin jos cekam. Sto se urina tice Jana ja sam proslu trudnocu isto imala povisene leukocite i nesto bakterija i sluzi. Radila urinokulturu i sterilno. Sestra mi je rekla kad sam ju pitala kako to da je kod trudnica normalno da su leukociti malo poviseni, a za bakterije da se tek na urinokulturi stvarno vidi ima li ih tako da ne brini sigurno je tocno pokazalo 😊
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ja sam u nekom strahu, počelo me jučer boliti kao da ću dobit, i tak sam nekak napuhana 🥺
Ista stvar...ne mogu docekat da vidim jel sve ok, iduci tjedan se narucujem za pregled, a vrijeme mi ne moze sporije tec 😭
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
5/21 - curka 💜 inducirani porod + kiretaza/16 tj (greška u razvoju, kromosomatski sve uredno)
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Marija nemoj se brinut ako se bol pojavi, pa nestane, to je stvarno normalno. Posebno na pocetku. 🤞
Hera hvala za rijeci utjehe. Meni se isto 100 puta ucini da vidim neke tocke na papiru, znam kroz sta prolazis, posebno mi koji smo stvarno vidjeli krvarenje 🥺😔 pa mjesec dana sam imala nocne more da krvarim.
I danas kad mi krene iscjedak jeza me prođe 🙄
Klišej je al pribaj se opustit, žilave su te bebe 😎🥰
Mama🙋🏼♀️28
Tata🙋♂️32
K🧒 💙 09/21
L👶🩵 11/23
Imas pravo hvala ti, potrudit cu se, pogotovo jer nemam nista od nerviranja... ovaj tjedan na poslu imam previse vremena za razmisljanje, sreca da pocinje vikend 😂
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Bok cuke, dobrodosle nove trudnice i sretno na pregledima svima danas ❤️
Ja sam bas nikakva zadnja dva dana, umor jos uvijek postojan, bradavice ne mogu dotaknut kolko bole, ali jucer me uhvatio neki strah. Mozda od ovih losih iskustava na forumu, ne znam. Navecer mi se ucinilo kao da je neki smedi komadic bio kad sam se obrisala, ali ni poslje ni danas nista pa mislim da sam mozda zabrijala. Poceo me dole trbuh bolit malo, nista jako, ali do sad nije bas pa mi je odmah briga. Shvatila sam i da mi je muka kad ne jedem dugo, pogotovo ujutro. Zadnja dva dana sam isla vadit krv i urin pa nisam smjela jest prije i bas me to smucilo. Tsh mi je rubni 2,4 pa mi je povisio terapiju dva dana u tjednu, a nalaz secer i urin jos cekam. Sto se urina tice Jana ja sam proslu trudnocu isto imala povisene leukocite i nesto bakterija i sluzi. Radila urinokulturu i sterilno. Sestra mi je rekla kad sam ju pitala kako to da je kod trudnica normalno da su leukociti malo poviseni, a za bakterije da se tek na urinokulturi stvarno vidi ima li ih tako da ne brini sigurno je tocno pokazalo 😊
Hera gotovo isti simptomi kakve sam i ja imala, mene jos uvijek s vremena na vrijeme boli trbuh, Tsh mi je bio 2,24 pa sam pila terapiju, sad mi je 0,26. Također mi je muka ne od hrane nego na prazan zeludac, i povracala sam jedino tako, rano ujutro- samo slinu, i naravno od pranja zubiju, to je krenulo negdje od 6 tj, a u 8 malo jace tako da sam se ponoci budila i jela svaka 3 sata neki keks da mi ujutro nije zeludac prazan jer moram na posao. Vikendima kad duže spavam i ne jedem obavezno povracam. Bradavice me isto bole, ali ja pijem Duphaston pa nisam sigurna jel to od toga. Mislim da nemas razloga za brigu, jer ako imas ti onda imam i ja.
Ljesnjak joj nemoj da moje paranoje predu na tebe 😄 ti si vec daleko dogurala 🥰
Mislim da su meni ovo traume od biokemijske, zadnji put sam u ovo vrijeme vec smedaril, a s 5 +5 skroz prokrvarila. Iduci tjedan kad dodem do 6. Tjedna se nadam da cu imat malo vise nade da ce bit ok.
10/20 - pokusavamo
12/20 - biokemijska
9/21 - novi pokusaji 🤞🏽
11/21 - biokemijska
Ljesnjak joj nemoj da moje paranoje predu na tebe 😄 ti si vec daleko dogurala 🥰
Mislim da su meni ovo traume od biokemijske, zadnji put sam u ovo vrijeme vec smedaril, a s 5 +5 skroz prokrvarila. Iduci tjedan kad dodem do 6. Tjedna se nadam da cu imat malo vise nade da ce bit ok.
Ma sve mi smo paranoicne kako koji dan, sat, evo ja se danas prvu noc nisam budila da jedem i ujutro se probudila bez mucnine i bila sva u panici, isla odmah oprat zube da vidim hoce mi biti muka, i kad mi je bilo bila sam presretna.
Ii cure sta vi kazeteee to sto nemam mucnine….neke kazu da je to normalno da ne mora svaka trudnica da ih ima….pa se tjesim da sam od onih sretnica heheh…
Curee kakoo ste vi?? Vasi pregledi?? Simptomcici? ❤❤❤
Jutro cure.. Pa Evo nisam ni ja imala mucnine.. Samo bolne grudi, Koje bole dva tri Dana, pa Malo popuste pa opet bole.. Jedno vece jesam imala mucninu, AL to je zbog bureka kojeg Sam kasno pojela 😅🙈 I Evo jutros kao da malkice osjecam tu neku mucninu, nisam ni ja sigurna da li to to 🤷♀️😅
09.2017- spontani
04.2018- spontani
10.2019-spontani
02.2021+ ❤️❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji