Little baby u koju bolnicu ideš? Ako si već 3prsta brzo će to. 😬
Vinogradska,joj nadam se sa hoce evo. Vidjet cemo sutra🙏💙
Pisi dojmove kada dodjes k sebi, tko ti je bio na porodu i kako je proslo, ja sam sljedeca na redu u Vinogradskoj, mozda jos ovaj tjedan😅😅
Little baby u koju bolnicu ideš? Ako si već 3prsta brzo će to. 😬
Vinogradska,joj nadam se sa hoce evo. Vidjet cemo sutra🙏💙
Pisi dojmove kada dodjes k sebi, tko ti je bio na porodu i kako je proslo, ja sam sljedeca na redu u Vinogradskoj, mozda jos ovaj tjedan😅😅
I drzim fige da sve prođe glatko i po p.s.-u😉🤞
Vecer :-)
Ne mogu spavati pa cu napisati osvrt na jucerasnji pregled, barem neka korist od mene. Otvorena sam neka 3cm (porcio odrzana pa ne znam jel to znaci da je cervils jos uvijek tu ili nije? Hmm ni nakon 6.djetets valjda necu znat njihove formule u nalazu). Plodna voda mlijecna, beba velika - na mjerenju s 38+2 je bila 4200. Sad nisu radili UZV al kao, beba jest velika i trebalo bi inducirat ako se ne porodim do termina, sto prije. Narucili su me na indukciju dakle, s 40+2 (iduci pon) zbog velike bebe. Ima neka iskustva ili nekoga s iskustvom velike bebe s indukcijom? Bas mi nije svejedno sto je velik, mislila sam da ce mi carski nuditi da izbjegnemo komplikacije ako je 4500 ili vise ali nisu. Inducirat porod velike bebe mi se cini AUČ i nekako opasno? Aj ako ima koja neko iskustvo da podijeli. Dat ću sve od sebe da krene ovaj tjedan. Za sex vise nisam sposobna haha al stepenice, cucnjevi, uzbrdice Here I cime. Pusa svima!
Cure. Ostala sam duzna svoju tj nasu pricu
U toku cekanja carskog, Oliver je stigao uz prasak 8.10 kao VBAC, tj vaginalni porod. Krenuli trudovi, otvaranje i kazu doktori, sve ide idealno ajmo probat. I probali smo i uspjeli doktori i babice u petrovoj su iznimni, od reda. Puna podrska cijelo vrijeme, navijanje i pomoc. Porod je bio dug, cca 24h od prvih trudova jer su pustili sto vise prirodno uz minimalno dripa i naravno epi. Pred kraj je bilo dosta bolno ali taj dio srecom nije dugo trajao, cca sat vremena pred izgon.
Oliver je 4000 i 53cm
Evo malo svjezih info iz Splita (za one koje su pitale). Dakle,šta se tiče bebe-ja sam od svega šta sam ponila,koristila samo pelene jer mi je malo nekako 3 minjanja dnevno. I bocicu ponesite ako bude trebalo AD s obzirom da ih nemaju bas.
Za sebe,obavezno nosite toaletni papir,toga uopce trenutno nema i sve za vlastitu higijenu. Spavacica je stalno njihova,ja sam svaki dan dobila cistu tako da ne trebate imat svoju (na zahtjev sve daju,sta god pitate,barem meni).
Šta se tiče moje bebice,mi smo još u iščekivanju je li idemo kući ili ne. Trebali smo jučer,al eto,uvik se nekako ta žutica namisti 🙃 al sve bilo samo u tome,najbitnije da je s njom drugo sve u redu!!!!🙃
Jedino smo imali "malu nezgodu",stavilo nas u sobu sa covid pozitivnom osobom pa je jucer bilo i iscekivanje nalaza PCR-a,al bogu hvala doša je negativan,očito više nije bila zarazna... Toliko o tome da se cijelo vrime pazim pa sam skoro zaradila tamo di sam se najmanje nadala 😜
❤ 8.10.2021. Nina ❤
SamoMalo čestitam 🙃🎉🥳🎉 Oliveru bezbrižan život,a tebi brz oporavak želim 🙃💪😀 pozdrav od vršnjakinje 😁
❤ 8.10.2021. Nina ❤
SamoMalo cestitam na malenome Oliveru, zelim ti sto brzi oporavak i da se sto vise mazite. 😁💙
Little baby puno srece ti zelim i da sve prode u najboljem redu. 🥰
Mala_ive iskustva nemam, ali nas dvije bi trebale isti dan roditi, tako da ti drzim fige da ce proci sve u najboljem redu, kako tebi tako i meni. 😊
-----
I jos sam samo htjela reci sto se dojenja tice, nije mi jasno kako bliznji mogu nekoga suditi, valjda bi oni trebali biti tu da podrzavaju svoje clanove obitelji, uopce mi ne ide u glavu to. Od bratica zena je kcer kratko dojila, dobila je bas ozbiljan mastitis i nije mogla vise, a sina sad nije uopce i kaze osjecala se tako jadno iako su je podrzavali, uopce nema potrebe da se tako osjeca. Prvi puta nije mogla, a sad mali nije htjeo jednostavno vuci, pa smo o tome pricale i uopce nije njena krivica, mislim da se nitko je bi trebao lose osjecati ako jednostavno ne ide, zato i postoji AD. Mene su srecom svi najblizi podrzali oko toga sto zelim dojiti i nitko nije imao nista lose za reci na tu temu, mislim da bi me podrzali i da sam rekla da ne zelim dojiti.
🙋🏻♀️1998. 🧔🏻1992.
👩❤️💋👨23.01.2016. 💍27.02.2020. 💒15.05.2021
25.02.➕🤰🏻
👶🏻 Termin 22.10. Matej 😊💙
Termin carskog 18.10.2021. 😊
Matej: 50 cm, 3620 grama 🥰
09.01. ➕
Termin: 10.09.2024. 🤰🏻
Cure. Ostala sam duzna svoju tj nasu pricu
U toku cekanja carskog, Oliver je stigao uz prasak 8.10 kao VBAC, tj vaginalni porod. Krenuli trudovi, otvaranje i kazu doktori, sve ide idealno ajmo probat. I probali smo i uspjelidoktori i babice u petrovoj su iznimni, od reda. Puna podrska cijelo vrijeme, navijanje i pomoc. Porod je bio dug, cca 24h od prvih trudova jer su pustili sto vise prirodno uz minimalno dripa i naravno epi. Pred kraj je bilo dosta bolno ali taj dio srecom nije dugo trajao, cca sat vremena pred izgon.
Oliver je 4000 i 53cm
SamoMalo, cestitam ti od srca! Dobrodošao Oliver, vec je veliki decko. 💙 Odmarajte, mazite se puno i uzivajte. Tebi brz oporavak. 🥳👶🤱😍🥳
Što se tice dojenja ajd da i ja sudjelujem komentarom...
Meni uopce ne pada na pamet s ikime iz okoline
krenut u raspravu ili slusat komentare o dojenju. Ako ce ici ici ce, ako nece nece... ne mislim se oko toga uzrujavat niti dopustat ikome iz okoline da misli da uopce ima pravo komentirat dojim li ili ne. Ta prica ce zavrsit i prije nego krene.
🌈 S jesenskim valom stigla je Ljubav 🌈
.
LANA 07.08. 💜 - Missy88
KATARINA 11.08. 💜 - Dannna
AMELIA 20.08. 💜 - Mišić
CURICA 21.08. 💜 - Mila12
KLARA 23.08. 💜 Jeksi4
ADRIAN 26.08. 💙 Endzrue
IRIS 27.08. 💜 Lješnjak
TOMA 29.08. 💙 Jambica
NIKOLA 30.08. 💙 MadameI
.