Jel vas malo strah poroda? Do sada me nije bilo ali kad vidim da je za 4 dana termin i da uskoro kreće, panika me ulovila 😬 Još su moji doma svi neki bolesni pa se nadam da neću skupiti i ja i tak bolesna rađati 😑
Love2021 mene je počela hvatati panika i javio se taj strah da. Nije mi svejedno, a zbilja sam mislila da ću puno mirnije to podnjeti. 😓 Veselim se tome šta više neću biti trudna i šta ću napokon upoznati bebolinu, a opet sve kako se bliži termin ja nekako baš i nebi sad još rodila. Kao da nisam svjesna svega. Užas. 😔
👩🏼 29 🧔🏻♂️ 33
👩🏼❤️👨🏻 2010 | 💍 2021
Zara cestitam🥰🥰. I sretno svima kojima se nesto pokrenilo :).
Ja sam sve oprala na 30 kako pise i ispeglala, ostale su mi jos tkanine s kolica jer su mi stigla tek prije 2 dana nakon skoro 2 mjeseca od narudzbe.
Znaci za porod u Vinogradskoj u bilo koje doba dana i noci idemo u zgradu gdje su ambulante, ali se javljamo direktno na 3.kat? Dobro je znati, bas sam se danas upitala to isto :D.
Ja sam danas bila narucena samo na pregled, medutim doktorica je rekla da nema smisla ponavljati pregled jer mi to nista ne znaci ako nemam ni trudove niti curi pl voda tako da je indicirala ctg, prvi u trudnoci. Prvo me nisu mogli namjestit pa se sve slabo culo pa je snimanje trajalo duplo duze nego drugim trudnicama da bi me na kraju sestra pitala koji sam tt i imam li (ili beba nisam skuzila) neku dijagnozu (sta nemamo). Bas sam se zabrinula, odnila je doktorici nalaz, ali je dr rekla da je sve ok i da se vidimo za tjedan dana (iduci pregled dakle 14.10.), tada ce mi gledati koliko imam pl. vode.
Na kraju me to sve tako i zabrinulo i iscrpilo pa idem sada leci, drugi put si nosim nesto za jesti jer se sve oduzilo i sva sam nikakva.
Joj tako i ja budem slomljena od tih pregleda... 🤦♀️
Tako je, taj isti ulaz, ali na lift i gore na 3. Kat. Pozvonis i sačekas da sestra izađe otvoriti. Tu može i muz donesti stvari koje trebaš i ostaviti kod sestre jer posjeta nema (može biti na porodu samo ako ima covid potvrdu/negativan test) 🙂
🙋♀️30🙋♂️30
➕ 5.2.2021. 💙
Jel vas malo strah poroda? Do sada me nije bilo ali kad vidim da je za 4 dana termin i da uskoro kreće, panika me ulovila 😬 Još su moji doma svi neki bolesni pa se nadam da neću skupiti i ja i tak bolesna rađati 😑Love2021mene je počela hvatati panika i javio se taj strah da. Nije mi svejedno, a zbilja sam mislila da ću puno mirnije to podnjeti. 😓 Veselim se tome šta više neću biti trudna i šta ću napokon upoznati bebolinu, a opet sve kako se bliži termin ja nekako baš i nebi sad još rodila. Kao da nisam svjesna svega. Užas. 😔
Love2021 ja se jedino veselim što ću se napokon moći početi vraćati na staro. Jedva čekam dan kada ću ponovo nositi svoju odjeću. Znam da će to biti tek kroz koji mjesec ali svejedno. Što se tiče poroda, to što milijuni žena rađaju svaki dan meni ništa ne znači 😑 ja uopće ne mogu sebe zamisliti da to prolazim i najradije bi da me sada netko uspava i probudi kada sve bude gotovo.
Curke, da se javim. Moj pregled u TA je danas prošao standardno. Čekanje neću ni spominjati jer je klasika haha.
I dalje sam otvorena samo 1 prst, nema uopće pomaka već tjedan dana. Bebina glavica nije smještena skroz kako treba, pa pretp da zato ni ne dolazi do otvaranja. Plodna voda uredna. Ali rekla je da je beba zrela za porod, već sam prešla 40 tt pa ćemo u subotu na kontroli raspraviti što i kako dalje ako se nešto ne pokrene dotad 😊
-
Ljudi okolo me jako zamaraju porukama i pozivima. Osjećam se kao Traveller u to vrijeme kada se približavao termin i kad ga je prešla. Stalno hrpa poruka ima li išta novo, jesam u komadu, termin je jel se šta događa. Jesam išla na pregled, šta kaže doktor, kad je opet pregled, idem li na CTG i malii milijuuuun pitanja 😤😤😤
Pokušam svima odg i vratim kako je sve dobro, promjena nema i nema naznaka da će uskoro. Ono ne bi li dala do znanja da se ne pokreće ništa i da me ne zamaraju. Ali nema koristi.
A ako ne odg, znam da će zvati muža ili moje roditelje i biti u fazonu 'A sigurno je rodila, pa se ne javlja'.
Oprostite na ovolikoj količini negativne energije 😒 ali evo stvarno ne kužim kako im se da više. Znam da nitko ne misli ništa loše, ali da se nešto dogodilo sigurno bi saznali jer se vijesti šire brzinom munje. Baš mi unose nervozu, nemir i osjećam se užasno 😑😑
-
Sorry još jednom na ovim izljevima 🙈🙈🙈❤
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
A mene evo brine jer mi nisu taj bris uopće napravili. Kroz 2 tjedna kad sam ponovo naručena mogu i roditi. 😔 I šta onda
Onda svakako preventivno dobijes antibiotik kao da si pozitivna, i bebu testiraju takodjer.
url=https://lilypie.com]
A mene evo brine jer mi nisu taj bris uopće napravili. Kroz 2 tjedna kad sam ponovo naručena mogu i roditi. 😔 I šta onda
Onda svakako preventivno dobijes antibiotik kao da si pozitivna, i bebu testiraju takodjer.
Hvala 🙂 i curama koje su već ranije dogovorile
Curke, da se javim. Moj pregled u TA je danas prošao standardno. Čekanje neću ni spominjati jer je klasika haha.
I dalje sam otvorena samo 1 prst, nema uopće pomaka već tjedan dana. Bebina glavica nije smještena skroz kako treba, pa pretp da zato ni ne dolazi do otvaranja. Plodna voda uredna. Ali rekla je da je beba zrela za porod, već sam prešla 40 tt pa ćemo u subotu na kontroli raspraviti što i kako dalje ako se nešto ne pokrene dotad 😊
-
Ljudi okolo me jako zamaraju porukama i pozivima. Osjećam se kao Traveller u to vrijeme kada se približavao termin i kad ga je prešla. Stalno hrpa poruka ima li išta novo, jesam u komadu, termin je jel se šta događa. Jesam išla na pregled, šta kaže doktor, kad je opet pregled, idem li na CTG i malii milijuuuun pitanja 😤😤😤
Pokušam svima odg i vratim kako je sve dobro, promjena nema i nema naznaka da će uskoro. Ono ne bi li dala do znanja da se ne pokreće ništa i da me ne zamaraju. Ali nema koristi.
A ako ne odg, znam da će zvati muža ili moje roditelje i biti u fazonu 'A sigurno je rodila, pa se ne javlja'.
Oprostite na ovolikoj količini negativne energije 😒 ali evo stvarno ne kužim kako im se da više. Znam da nitko ne misli ništa loše, ali da se nešto dogodilo sigurno bi saznali jer se vijesti šire brzinom munje. Baš mi unose nervozu, nemir i osjećam se užasno 😑😑
-
Sorry još jednom na ovim izljevima 🙈🙈🙈❤
Prije svega drago mi je da je sve uredu. 🙏
Neće beba nego kada ona hoće, vidi se da ima Hercegovačke tvrdoglavosti. 💙🤭 Tu smo nemas se šta izvinjavati.
Reci im tako kao što si nama, to jest odgovori i postavi granice. Reci da te to umara, unervozi i da se osjećaš užasno kada te startuju sa mali milion pitanja, a tebi treba samo mir trenutno. Zahvalis se na interesu i kažeš da ćeš ih obavijestiti čim stigne beba. Budi malo konkretnija i "arogantnija" da se tako izrazim.
Meni da netko ovako nešto napiše ne bih se uvrijedila, ali sigurno ne bih vise ni dosađivala . (Ne bih uopće, ali eto svi smo različiti).
Navijamo da se nešto uskoro pokrene i što prije upoznas svoju malu štrucu.🙌🍀
Pozdrav mame! 🥰 Prvi put se javljam tu iako vas citam redovito. Meni je danas 39+4 i jedva čekam svoju curku vani, ali ona se neda. Trudnoću vodim u Petrovoj, na humanoj tako da nemam puno iskustva s trudničkom ambulantom. Od utorka sam počela s ctg-om svaki drugi dan, pa sam bila danas i idući bi trebao biti u subotu, pa sam na odjelu pitala da li u subotu moram u trudničku pošto je vikend. Sestra mi je rekla da trudnička ne radi, otišla do doktorice i ona je rekla neka sutra ujutro opet dođem na ctg. Od današnjeg do sutrašnjeg ctg-a će proći manje od 24 sata, termin mi još nije prošao, ctg je uredan i ne očitavaju se nikakvi trudovi, i k tome imam sat i pol vožnje do bolnice. Po meni nema nikakvog smisla da sutra opet moram u Zagreb samo zbog ctg-a, pa me zanima da li je ikako moguće obaviti ctg vikendom u Petrovoj? Ako se može u ostalim bolnicama pretpostavljam da se može i tamo, ali u tom trenu se nisam snašla isto reći sestri. 😏🤷♀️
Prije svega drago mi je da je sve uredu. 🙏
Neće beba nego kada ona hoće, vidi se da ima Hercegovačke tvrdoglavosti. 💙🤭 Tu smo nemas se šta izvinjavati.
Reci im tako kao što si nama, to jest odgovori i postavi granice. Reci da te to umara, unervozi i da se osjećaš užasno kada te startuju sa mali milion pitanja, a tebi treba samo mir trenutno. Zahvalis se na interesu i kažeš da ćeš ih obavijestiti čim stigne beba. Budi malo konkretnija i "arogantnija" da se tako izrazim.
Meni da netko ovako nešto napiše ne bih se uvrijedila, ali sigurno ne bih vise ni dosađivala . (Ne bih uopće, ali eto svi smo različiti).
Navijamo da se nešto uskoro pokrene i što prije upoznas svoju malu štrucu.🙌🍀
Haha sigurno mali već ima nekog hercegovačkog prkosa i tvrdoglavosti 🙈🙈😃
-
Hvala na savjetima! Uvijek pokušavam biti pristojna i da ne kažem nešto što bi nekog moglo uvrijediti. Tako cijeli život i ljudi nisu navikli da budem imalo gruba. Tako da mislim kad bi na imalo "grublji" način rekla bilo šta da bi se smrtno uvrijedili. Jer eto ja sam uvijek dobrica i ne znam ni povisiti ton na nekog drugog, kamoli nešto više 🙈
Pokušam tako pristojno odgovoriti i dati do znanja da se ništa ne pokreće, nema promjena, da je sve u redu, moram opet na kontrolu i to je to.
Ne znam kako im ne padne na pamet da sigurno imam 100 poziva i poruka s istim pitanjima ovih dana i da me umara psihički. Ko da je meni lako - jer počnem se osjećati nesposobno i glupo otvoriti se, dobiti trudove i roditi vlastito dijete! Samo si činim gore 🤨
-
A opet ako ne odg, znam da će zvati muža ili moje i smarati jesam rodila i da se zato ne javljam.
Ja osobno nikog nisam na taj način smarala. Ok, bitno da je sve u redu, saznat ću kad se beba rodi, čestitati i dobro.
A svaki dan s istim pitanjima jaoooo 🤦♀️🤦♀️
-
Hvala ti još jednom na savjetima i podršci! ❤❤ Moram se malo postaviti svakako. To si tupim godinama, ali nema mi pomoći 🙈🙈😃
Dječak M 💙 10/2021
Dječak N 🩵 06.12.2024.
Hvala Ti što sam stvoren tako čudesno, što su djela Tvoja predivna! 💛
Pozdrav drage moje, ne stignem pratiti sto ima novoga. Vidim dosta se bebica rodilo otkad sam ja
Čestitam vam mame! Jedno pitanje, s koliko dana ste vi izasle s bebom u šetnju, u kolicima? Danas nam je 2 tjedna, pupak nam ispao, fino napredujemo.
17.10.2009.👩❤️💋👨
2010. 👶♀️
2011. 👶♀️
2015.👶♀️
23.01.2021. ➕🤰
6.05.2021. Anomly scan 19 tt stiže nam dečko 👣
Termin poroda 30.9. 2021.
Sortiraj odgovore
Najstariji