Jesenske bebe 2021. 🍁

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tonkica111
    07. Listopad 2021. 18:26

Mateja31

Pozdrav drage moje, ne stignem pratiti sto ima novoga. Vidim dosta se bebica rodilo otkad sam ja
    Čestitam vam mame! Jedno pitanje, s koliko dana ste vi izasle s bebom u šetnju, u kolicima? Danas nam je 2 tjedna, pupak nam ispao, fino napredujemo.

Ja sam sa starijom kćeri tako nakon 2 tjedna negdi izašla... Možda nekima prerano al nama nije bilo 😄
    Naravno da nikakvih posljedica i ne znam čega nije bilo.... Dapače sunce samo godi. 

Lady.D
    07. Listopad 2021. 20:01

Cure, evo i mene s updateom. Mališa je vec 2.400 g (33+5), komad bebe. Koliko su vase bebice bile u ovom tjednu? Krenula sam racunati koliko bi mogao teziti ako nastavi ovoliko dobivati kroz tjedne i malo sam se preplašila. 😂
    Ja zatvorena ko čep. Sljedeci pregled kod njega 19.10. Tad ce mi napraviti bris za streptokok i dogovorit cemo se hocu li jos koji put kod njega ili u TA SD. 

• LeaM
    07. Listopad 2021. 20:08

Moj je sa 32+6 bio 2000 grama. Danas na 35+6 je 2800 grama. 

preggo_life
    07. Listopad 2021. 20:35

marija3998

preggo_life

Ja imam još za oprati plisance i one tješilice, a na svima su oznake da može samo ručno. Mislila sam riskirati i oprati ih u vešmašini, pa kud puklo da puklo. 😀 Najradije bi ih iza tog i u sušilicu stavila. 😀

To što piše da mora ručno, sam ja prala na 30° i sve je u komadu, ništa se nije desilo ☺️

Ma tako ću onda i ja 😀

preggo_life
    07. Listopad 2021. 20:39

Tienna

Evo curke i od mene izvještaj iz TA Vinogradska (preskočiti koga ne zanima 😊). Sada sam bila drugi put (38+2 neki dan), bilo bi gotovo kroz sat, sat i pol da nisam rekla da sumnjam na curenje plodne vode. Doktor me odmah poslao na dodatne pretrage na hitnu trudnicku. Uglavnom, vaginalni pregled i razgovor sa doktorom bi bili sve za taj put, uzv je bio tjedan dana prije pa mislim da me na njega ne bi poslali da nisam išla na te detaljnije preglede. Zadovoljna sam njihovom brzinom i svi doktori su do sada bili svi i više nego pristupačni i korektni.
    Sto se hitne trudnicke tiče, e to je već potrajalo jer sam čekala red na ctg pa na uzv, ali opet- svi dragi i lijepo se ophode prema trudnicama. Usput- to je na trećem katu (iznad TA) I tamo se ide kada idete roditi. Ja to nisam znala do sada pa možda nekom pomogne info 😄 sve je ok, ne curi nista 😄

Mi smo se možda danas mimoisle tamo 😀 
    Ako si primijetila ekstra zbunjenu osobu koja stoji ko frik u onom "ormaru" pred vratima i ne kuzi da se tu treba skinut - to sam bila ja 😂
    .
    Btw, drago mi je da ne curi ništa 😀

• Johnny
    07. Listopad 2021. 21:03

Lady.D

Cure, evo i mene s updateom. Mališa je vec 2.400 g (33+5), komad bebe. Koliko su vase bebice bile u ovom tjednu? Krenula sam racunati koliko bi mogao teziti ako nastavi ovoliko dobivati kroz tjedne i malo sam se preplašila. 😂
    Ja zatvorena ko čep. Sljedeci pregled kod njega 19.10. Tad ce mi napraviti bris za streptokok i dogovorit cemo se hocu li jos koji put kod njega ili u TA SD.

Mi smo 31+4 bili 1900 a sutra idemo opet na 34+4 pa javim 😁

13.11. 🥰👶🏼💙

Mateja2602
    07. Listopad 2021. 21:27

bboop8

Pozdrav mame! 🥰 Prvi put se javljam tu iako vas citam redovito. Meni je danas 39+4 i jedva čekam svoju curku vani, ali ona se neda. Trudnoću vodim u Petrovoj, na humanoj tako da nemam puno iskustva s trudničkom ambulantom. Od utorka sam počela s ctg-om svaki drugi dan, pa sam bila danas i idući bi trebao biti u subotu, pa sam na odjelu pitala da li u subotu moram u trudničku pošto je vikend. Sestra mi je rekla da trudnička ne radi, otišla do doktorice i ona je rekla neka sutra ujutro opet dođem na ctg. Od današnjeg do sutrašnjeg ctg-a će proći manje od 24 sata, termin mi još nije prošao, ctg je uredan i ne očitavaju se nikakvi trudovi, i k tome imam sat i pol vožnje do bolnice. Po meni nema nikakvog smisla da sutra opet moram u Zagreb samo zbog ctg-a, pa me zanima da li je ikako moguće obaviti ctg vikendom u Petrovoj? Ako se može u ostalim bolnicama pretpostavljam da se može i tamo, ali u tom trenu se nisam snašla isto reći sestri. 😏🤷‍♀️

bboop8 pa dobro nam došla još jedna ženice! 🤩🤗 Puno nam tipkaj ovih dana tako da vrijeme do poroda brže prođe. 🤗 Kada je termin ? Da ne računam, a i da te naša Sanjarka88 upiše na listu ako želiš. 😃 
    Ja ti nemam odgovor obzirom da mi je ovo prva beba, a i tek krećem u trudničku. Ali sigurno ima tu neka curka koja će ti rado pomoći. 
    buhtlica34 pa tebe sam zaboravila komentirati! 🤪 A lude li glave. Juhuuuu za putovanje sa curkama i za odlazak u Primark. 🥳🥳 Želim ti lijep provod i obavi super shopping. 🤗 Očekujemo slikice kad se vratiš da vidimo šta si sve kupila. 😉 Uživaj nam u subotu. ☺️
    p.s. ipak sam i ja uspjela upiknuti potkošulje za dojenje u Lidlu, i štrample. 🙃 Mogu samo reći da sam imala sreće jer nekad te trudničke stvari i kod nas odu brzinom munje. Ali ovog svega je bilo čak i previše, mogla sam i birati što je baš čudo. 

👩🏼 29 🧔🏻‍♂️ 33
    👩🏼‍❤️‍👨🏻 2010 | 💍 2021

• Mia38
    07. Listopad 2021. 21:45

Lady.D

Sa 33 tjedna bio vec 2700... sad sa 35 ima 3300.🤷‍♀️

sanja0508
    07. Listopad 2021. 21:52

Lady.D

Moj sa 33 isto 2.400. Ja sam mislila ogromna beba, ali kazu oni da je to ok.  Sa 34+6  imao 2.800.
    A sutra imam pregled pa javim koliki je malac. 

Ja 33 godina, MM 31
    15.2.2021 + 🤞❤
    2.5.2021- stiže dečko 💙💙
    31.10.2021. dobro došao ljubavi mala💙💙

daniella2207
    07. Listopad 2021. 22:13

Mateja31

Pozdrav drage moje, ne stignem pratiti sto ima novoga. Vidim dosta se bebica rodilo otkad sam ja
    Čestitam vam mame! Jedno pitanje, s koliko dana ste vi izasle s bebom u šetnju, u kolicima? Danas nam je 2 tjedna, pupak nam ispao, fino napredujemo.

Mi smo 13.dan izasle u setnju,bilo je suncano tako da smo prosetale malo,nismo dugo nekih pola sata prosetamo...sada je kisa pa opet ne izlazimo,ali evo za vikend se nadamo setnji opet😀😊

👱‍♀️1987 🧑1982
    19.09.2021.
    It's a girl💞👣 Korina

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.